Autors Tēma: Videoreģistrators.  (Lasīts 7192 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Elza

Videoreģistrators.
« : 2014. gada 11. decembris, 17:43:55 »
Ir radusies vajadzība nopirkt videoreģistratoru. Ietieca šādu - http://www.euronics.lv/t/77117/videokameras/video-registrators-road-runner-511-prestigio/pcdvrr511 ,bet Rīgā nekur to nevar nopirkt.
Varbūt kāds var ieteikt kaut ko līdzīgu par cenu līdz 100 eur.

Atslēdzies Minne

Re: Videoreģistrators.
« Atbilde #1 : 2014. gada 11. decembris, 17:49:40 »
Tajaa pashaa Mola Euronics nav?

Atslēdzies Elza

« Atbilde #2 : 2014. gada 11. decembris, 18:04:45 »
Nav. Jau apzvanīju gan elkoru,gan euronic,gan interneta veikalus,kuros it kā vajadzēja būt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #3 : 2014. gada 11. decembris, 18:59:48 »
ebay tos reģistratorus tonnām pakaļ met. Šeit tos modeļus, ko var nopirkt ebay par 20 :$: , tirgo vismaz 3x dārgāk. Vienīgi sūtīšana uz Zsvētkiem stipri kavēsies.

Atslēdzies Elza

« Atbilde #4 : 2014. gada 11. decembris, 19:41:33 »
Nekad,neko neesmu sūtījusi no ārzemēm. Var smiet,bet šajā jomā esmu pilnīgi blonda :)
Varbūt kāds var palīdzēt pasūtīt uz LV?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #5 : 2014. gada 12. decembris, 08:37:11 »
Sūtīšana no ārzemēm nav nekas pārdabisks. Tikai jāpiereģistrējās ebay.com un paypal.com. Tur pat īpaši nav ko skaidrot - ja lasi angliski, visu uzraksta priekšā. Nu, vienīgi paypal (maksājumu pārveduma sistēma) būs vajadzīga kāda diena, kamēr viņi piereģistrēs kredītkarti. Tas notiek ar summas 1,50 EUR apmērā dzenāšanu no kartes uz paypal kontu un atpakaļ uz banku.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2014. gada 12. decembris, 10:31:51 »
Jā, vot sen jau esmu domājusi, ka nekaitētu videoreģistrators, bet tā arī līdz darīšanai netikusi...
Man ar ārzemju sūtījumiem ir tā, ka vienmēr atrodas kāds, kas kaut ko pasūta, un es ar sev interesējošo pozīciju pielīmējos klāt. Līdz ar to esmu pamanījusies līdz šai dienai nodzīvot bez paypal konta  :blushing:

Atslēdzies alex

« Atbilde #7 : 2014. gada 12. decembris, 12:48:16 »
Tā ka es iekļūstu CSN vidēji reizi 5os gados, tad nesaprotu- nafig būtu vajadzīgs reģistrators. Jums ko- katru mēnesi kaut kas atgadās?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2014. gada 12. decembris, 13:08:11 »
Es arii neprotu iepirkties i-netaa, nav vajadziibas. Ja nu vieniigi aviobiljetes un taadas lietas :smoker:

alex, varbuut shitos vajadzeetu arii kaajaamgaajeejiem ;)

Atslēdzies alex

« Atbilde #9 : 2014. gada 12. decembris, 13:12:38 »
alex, varbuut shitos vajadzeetu arii kaajaamgaajeejiem ;)

Nav ne jausmas! Mana pieredze  pie stūres ir 22 gadi. Katru dienu. Pēdējos divus gadus gan esmu bez privātā auto, bet tāpat gadā nosēžu pie stūres kādus 6-7 tūkstošus km.

Taču Tu izvairījies no atbildes, slēpjoties aiz sarkasma ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2014. gada 12. decembris, 13:17:24 »
Ir bijušas vairākas situācijas, kur pateicoties pieredzei no avārijas izdevies izvairīties, taču ja sadursme tomēr būtu notikusi, to, ka pie sadursmes neesmu vainojams es, spētu pierādīt tikai ar video palīdzību.

Vakar, griežoties no Prūšu uz Maskavas, pie sarkanā uz brauktuves uzlec tantuks un tipina pāri. Uzpīpināju gan es, gan blakus esošais. Ko dara tantuks? Sāk ar maisiņu zvetēt pa auto. Labi, ka maisiņš tukšs. A ja nestu vecajam polšu ?

Atslēdzies alex

« Atbilde #11 : 2014. gada 12. decembris, 13:22:52 »
Ir bijušas vairākas situācijas, kur pateicoties pieredzei no avārijas izdevies izvairīties, taču ja sadursme tomēr būtu notikusi, to, ka pie sadursmes neesmu vainojams es, spētu pierādīt tikai ar video palīdzību.

Vakar, griežoties no Prūšu uz Maskavas, pie sarkanā uz brauktuves uzlec tantuks un tipina pāri. Uzpīpināju gan es, gan blakus esošais. Ko dara tantuks? Sāk ar maisiņu zvetēt pa auto. Labi, ka maisiņš tukšs. A ja nestu vecajam polšu ?

Tādas "ja" un "gandrīz" situācijas notiek ļoti bieži. Taču 99% gadījumu beidzas tikai ar adrenalīna palielināšanos.

jautājums joprojām aktuāls- cik bieži jāiekļūst CSN, lai būtu pamats iegādāties videoreģistratoru?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2014. gada 12. decembris, 13:32:24 »
Nav jāiekļūst nevienu reizi.
Tikai, tad, kad Tevi, pateicoties otras puses "galiem", taisa par grēkāzi, elkoņos kost ir par vēlu.

Tieši tādā situācijā esmu biji. Toreiz gan reģistratoru vēl nebija/man nav joprojàm, bet apsveru domu/.
Man paveicās, ka arī izdevās atrast pareizos galus. Nebūtu - izdrāztu tā, ka sāpētu joprojām.

Atslēdzies alex

« Atbilde #13 : 2014. gada 12. decembris, 13:43:26 »
Nav jāiekļūst nevienu reizi.
Tikai, tad, kad Tevi, pateicoties otras puses "galiem", taisa par grēkāzi, elkoņos kost ir par vēlu.

Tieši tādā situācijā esmu biji. Toreiz gan reģistratoru vēl nebija/man nav joprojàm, bet apsveru domu/.
Man paveicās, ka arī izdevās atrast pareizos galus. Nebūtu - izdrāztu tā, ka sāpētu joprojām.

Diezgan dīvaina loģika, manuprāt: "Nopirkšu gadžetu, lai varu pierādīt savu taisnību un lai man neviens nenodara pāri."
Tas jau stipri izskatās pēc "visi ir goblini, es viens d`Artanjans". Ar tādu attieksmi pie stūres labāk nesēsties.

Tad jau savas taisnības pierādīšanai arī beisbolene neskādē vai vēl labāk kaut kas ar 40 kalibru :D

Bet vispār jautājums bija kvadrai ;)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2014. gada 12. decembris, 13:58:09 »
Ko Tu zini, varbūt Kvadra grib vīru izsekot un pierādījumus dabūt