0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Ko Tu zini, varbūt Kvadra grib vīru izsekot un pierādījumus dabūt
Citāts: Broms 2014. gada 12. decembris, 13:32:24Nav jāiekļūst nevienu reizi.Tikai, tad, kad Tevi, pateicoties otras puses "galiem", taisa par grēkāzi, elkoņos kost ir par vēlu.Tieši tādā situācijā esmu biji. Toreiz gan reģistratoru vēl nebija/man nav joprojàm, bet apsveru domu/.Man paveicās, ka arī izdevās atrast pareizos galus. Nebūtu - izdrāztu tā, ka sāpētu joprojām.Diezgan dīvaina loģika, manuprāt: "Nopirkšu gadžetu, lai varu pierādīt savu taisnību un lai man neviens nenodara pāri."Tas jau stipri izskatās pēc "visi ir goblini, es viens d`Artanjans". Ar tādu attieksmi pie stūres labāk nesēsties.Tad jau savas taisnības pierādīšanai arī beisbolene neskādē vai vēl labāk kaut kas ar 40 kalibru Bet vispār jautājums bija kvadrai
Nav jāiekļūst nevienu reizi.Tikai, tad, kad Tevi, pateicoties otras puses "galiem", taisa par grēkāzi, elkoņos kost ir par vēlu.Tieši tādā situācijā esmu biji. Toreiz gan reģistratoru vēl nebija/man nav joprojàm, bet apsveru domu/.Man paveicās, ka arī izdevās atrast pareizos galus. Nebūtu - izdrāztu tā, ka sāpētu joprojām.
Bet, ja nu situācijās, kad vainīgs neesi, bet Tev grib iešķiebt visu zaudēju segšanu, taisnību panākt netaisies unn ar gandarījumu samaksā, tad jā - Tav skatījums der
Minn, videovibrators.. tas tipa tā ka galā kamera iemontēta?
Citāts: Broms 2014. gada 12. decembris, 14:20:49Minn, videovibrators.. tas tipa tā ka galā kamera iemontēta? man domāt, ka viss varētu būt iemontēts krēslā un saslēgts ar video
Citāts: alex 2014. gada 12. decembris, 14:21:54Citāts: Broms 2014. gada 12. decembris, 14:20:49Minn, videovibrators.. tas tipa tā ka galā kamera iemontēta? man domāt, ka viss varētu būt iemontēts krēslā un saslēgts ar video ..un vadāms caur i-netu. Skaipā pusdienlaikā padraiskoties...eu, šito vajag patentēt
Citāts: Broms 2014. gada 12. decembris, 14:26:53Citāts: alex 2014. gada 12. decembris, 14:21:54Citāts: Broms 2014. gada 12. decembris, 14:20:49Minn, videovibrators.. tas tipa tā ka galā kamera iemontēta? man domāt, ka viss varētu būt iemontēts krēslā un saslēgts ar video ..un vadāms caur i-netu. Skaipā pusdienlaikā padraiskoties...eu, šito vajag patentēt Draiskulji, hehe. Jums arii vajag taadu kreeslu? Man taadam daiktinjam sominjaa pietiktu vietas p.s.ka tik muus visus triis neiespundee Izolatoraa. Bez pusdienaam
Citāts: Broms 2014. gada 12. decembris, 14:07:46Bet, ja nu situācijās, kad vainīgs neesi, bet Tev grib iešķiebt visu zaudēju segšanu, taisnību panākt netaisies unn ar gandarījumu samaksā, tad jā - Tav skatījums der Tavs rūgtums ir saprotams. Bet tad rodas cits jautājums- kāpēc Tu joprojām dzīvo bez reģistratora?
Ehh...ai, neko
Citāts: Broms 2014. gada 12. decembris, 15:27:45Ehh...ai, neko Nepārdzīvo! Gan pāries un aizmirsīsies!