Autors Tēma: Videoreģistrators.  (Lasīts 7190 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Videoreģistrators.
« Atbilde #30 : 2014. gada 12. decembris, 21:25:34 »
Pamanīju, ka esmu alexam atbildi parādā :)
Tā ka es iekļūstu CSN vidēji reizi 5os gados, tad nesaprotu- nafig būtu vajadzīgs reģistrators. Jums ko- katru mēnesi kaut kas atgadās?
Nu nē, katru mēnesi negadās (tpu 3x). Patiesībā gadās maz. Pa visiem gadiem ko braucu (un tas ir stipri daudz :) ), reģistrēti CSN bijuši divi. Pirmais krietni pasen, tā ap 90.gadu - viens uz ledus sadancojies auto uztriecās virsū un bez vārda runas atzina savu vainu. Otrreiz, pirms gadiem 7-8 es pati savu dienesta auto stabā ieliku un poličus izsaucu, lai Kasko dabūtu. Viss. Strīdīgas situācijas ar vainas noliegšanu nav bijušas. Bet tādas paaugstināta adrenalīna un "fūū, proņeslo" situācijas notiek tomēr gana bieži, lai iedomātos, kā būtu, ja nepaveiktos, un kā es tad pierādīšu, ka neesmu kamielis.
Diezgan dīvaina loģika, manuprāt: "Nopirkšu gadžetu, lai varu pierādīt savu taisnību un lai man neviens nenodara pāri."
Kāpēc gan dīvaina? Man tā šķiet visnotaļ loģiska loģika. Kā saka - sargi pats sevi un Dievs tevi sargās. Arī dzīvokli taču slēdzu ciet, kaut arī neviens nekad nav mēģinājis to apzagt. Bet uz ceļa tā pāri nodarīšanas iespēja ir daudz lielāka.

jautājums joprojām aktuāls- cik bieži jāiekļūst CSN, lai būtu pamats iegādāties videoreģistratoru?
Vot nesaprotu, kāpēc vispār kaut kāds pamats jārēķina. Tas videoreģistrators vairs galīgi nav nekāda dārgā ekstra, lai štukotu, vai tas atmaksāsies. Un, godīgi sakot, nemaz negribu to atmaksāšanos, labāk lai esmu veltīgi tērējusies un vēl otrtik gadus nobraucu bez vajadzības pēc videoierakstiem.

Kāpēc man joprojām nav? Nu pirmkārt laikam tāpēc, ka uz savas ādas neesmu piedzīvojusi nepieciešamību pēc tā. Otrkārt, neviens nav mani sabikstījis, uz veikalu aizvedis/uzdāvinājis/internetā pasūtījis...  Tā nu tas iestagnējis labo nodomu līmenī :D

Atslēdzies alex

Re: Videoreģistrators.
« Atbilde #31 : 2014. gada 13. decembris, 22:24:50 »
Pamanīju, ka esmu alexam atbildi parādā :)

Nu labi, pārliecināji... Drīksti iegādāties  :happy: