Ir gan. Par laika palēnināšanos - arī mirklis pirms avārijas. Skatījos it kā no malas kā vieglais, kurā es biju pasažiere, lēnām iebrauc samosvala pakaļā. Katra bleķa sačokurošanos varēju rūpīgi apskatīt.
Par citām lietām - pirms dažām dienām nāku no darba, atslēdzu durvis un redzu kā vīrs ieiet tuvākajā istabā. Es sasveicinos, bet neviens neatbild. Izsaku protestu, ka neviens ar mani nerunā. Kā nerunā? Vīrs dziļi izbrīnījies iznāk no citas istabas, kas ir krietnu gabalu tālāk un no koridora pat nav redzama.
Jautājums - kas iegāja istabā? Pārbaudīju, neviena nebija.
Biju automašīnā, kura nedaudz pakūleņoja. Salonā viss notika ļoooti lēni, gandrīz ar stopkadriem

Redzēju kā aptieciņa lēni paceļas no aizmugurējā loga, tikpat lēni lido uz priekšu un iespiežas priekšējā logā, kurā lēni izplešas plaisas, pagriežu galvu un "pamazām" izbirst durvju stikls.
Interesanti, kā tādos brīžos notiek fizikas, paša reakcijas un spējas saskatīt nianses, kas patiesībā ilgst vien dažas sekundes simtdaļas, mijiedarbība. Teorētiski, vajadzētu saskatīt arī TV ne tik 25., bet arī 35 kadru

Par staigātājiem.
Agrāk bija birojs kādā Tērbatas ielas ēkā, kur 1. Latvijas laikā esot bijis traktieris un prieka māja. Tur diezgan regulāri kāds pagāja garām durvīm un devās tālāk pa gaiteni, kurš tur arī izbeidzās pie aizslēgtām durvīm.
Bija siluets, dzirdami soļi, parausta aizslēgtās durvis...un viss. To redz un dzird vairāki cilvēki. Atpakaļ neviens nenāk un pārbaudot gaitenī neviena nav.