Autors Tēma: nobīde matriksā :)  (Lasīts 10754 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

daddy

• Viesi
Re: nobīde matriksā :)
« Atbilde #30 : 2014. gada 16. decembris, 09:04:54 »
...ja mēs vairāk sekotu sajūtām, nevis prātam, mūsu dzīve būtu daudz krāsaināka un laimīgāka :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #31 : 2014. gada 16. decembris, 09:09:49 »
Vajadzēja gan brīdināt. Man bieži blakus sēž radar- un visādu citu figņu detektors.
Ja sieva saka, ka jānomet ātrums, tad klausu bez ierunām. Ja saka, ka tagad var mīt, arī klausu  :)
Ne vienu vien reizi pierādījies, ka viņai intuīcija ir īpaši attīstīta. Reizēm šķiet, ka robežojas ar gaišredzību.

A davai šoreiz braucam pa turieni.. Nafig, tur tak līkums. Nu braucam, es saku! Da labi, vai man grūti..
Vēlāk radio dzirdams, ka ierastajā maršrutā notikusi smaga avārija un aptuveni tajā pat laikā mēs būtu bijuši tieši tajā vietā, ja izvēlētos ierasto ceļu...

Satikās Dievi un smējās. Viņus īpaši uzjautrināja frāze "Nejauša tikšanās"....  :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #32 : 2014. gada 16. decembris, 09:40:25 »
Vajadzēja gan brīdināt. Man bieži blakus sēž radar- un visādu citu figņu detektors.
Ja sieva saka, ka jānomet ātrums, tad klausu bez ierunām. Ja saka, ka tagad var mīt, arī klausu  :)
Ne vienu vien reizi pierādījies, ka viņai intuīcija ir īpaši attīstīta. Reizēm šķiet, ka robežojas ar gaišredzību.

A davai šoreiz braucam pa turieni.. Nafig, tur tak līkums. Nu braucam, es saku! Da labi, vai man grūti..
Vēlāk radio dzirdams, ka ierastajā maršrutā notikusi smaga avārija un aptuveni tajā pat laikā mēs būtu bijuši tieši tajā vietā, ja izvēlētos ierasto ceļu...

Satikās Dievi un smējās. Viņus īpaši uzjautrināja frāze "Nejauša tikšanās"....  :)

Tev sieva ir zelts. Turi ciet un nelaid vaļā.  :big_hug:

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #33 : 2014. gada 16. decembris, 11:07:01 »
Ja reiz zināji, varēji šoferētāju brīdināt. Vismaz es tā daru. Lai brīnās. :happy:

es brīdināju , bet kkā laikam neieklausījās. ne manī, ne wazze.
Es nepateicu par to apkārtceļu. Nepatīk viņam ja komandē kur braukt. :banhead: Neklausa.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #34 : 2014. gada 16. decembris, 11:09:27 »

Aha, nejaušību nav.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #35 : 2014. gada 16. decembris, 11:27:39 »
Kā šo palaidu garām! Man ar tāpat kā Bromam pirmajā lapā. Avārija,apmeta mašīnu uz jumta, redzu kā LĒNI lido un ieduras prieksējā panelī skrūvgriezis,(paldies Dievam , ka ne kādam pakausī) LĒNI saplaisā priekšējais stikls. Atjēdzos, un laiks atsāka ritēt normāli, kad karājos drošības siksnās ar galvu uz leju. Pirms daudziem gadiem, biju pasažiere.

Ir vērts piesprādzēties....

Atslēdzies ragana

« Atbilde #36 : 2014. gada 16. decembris, 12:38:54 »
Pēc 17.reizes iepatiksies. :)
Ja reiz zināji, varēji šoferētāju brīdināt. Vismaz es tā daru. Lai brīnās. :happy:

es brīdināju , bet kkā laikam neieklausījās. ne manī, ne wazze.
Es nepateicu par to apkārtceļu. Nepatīk viņam ja komandē kur braukt. :banhead: Neklausa.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #37 : 2014. gada 16. decembris, 16:14:40 »
Pēc 17.reizes iepatiksies. :)

:yes: gluži manas domas