Autors Tēma: pastmarku līmēšana  (Lasīts 4461 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: pastmarku līmēšana
« Atbilde #15 : 2014. gada 17. decembris, 09:53:20 »
Aizeju uz pastu ar jau uzrakstītām kartītēm, ieliktām aploksnēs. Aploksnes atdodu pasta darbiniecei, kas pati salīmē pastmarkas, apštempelē aploksnes un ieliek nosūtāmā pasta kastē. Nē, pasta darbiniece markas nelaizīja, skaidri zinu  ;)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2014. gada 17. decembris, 09:54:45 »
Aizeju uz pastu ar jau uzrakstītām kartītēm, ieliktām aploksnēs. Aploksnes atdodu pasta darbiniecei, kas pati salīmē pastmarkas, apštempelē aploksnes un ieliek nosūtāmā pasta kastē. Nē, pasta darbiniece markas nelaizīja, skaidri zinu  ;)

Lūk, tā tās rindas pastā rodas. :cry:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #17 : 2014. gada 17. decembris, 10:03:10 »
Nav man sirdsapziņas pārmetumu, mana darīšana arī pie pasta pakalpojumiem pieskaitāma.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #18 : 2014. gada 17. decembris, 10:04:05 »
P.s. Būtu priecājies, ka nesāku pie letes vēl arī adreses rakstīt ... :rofl:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2014. gada 17. decembris, 10:07:35 »
P.s. Būtu priecājies, ka nesāku pie letes vēl arī adreses rakstīt ... :rofl:

Vot šitādi manā pasta nodaļā pilns, tad vēl tie, kas nemaksā internetbankā, bet iet ar skaidru naudu uz pastu. Beigās - man, lai saņemtu sūtījumu, jāizčakarē pusstunda laika.  :o :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2014. gada 17. decembris, 10:33:56 »
Ja ar pusstundu esi ticis cauri, vēl vari priecāties. Esmu arī prom gājusi, saprotot, ka tā rinda nav izstāvama... :banhead:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #21 : 2014. gada 17. decembris, 11:14:35 »
Pa manam, ne jau cilvēks kā pasta pakalpojumu izmantotājs ir vainīgs, ka ar savu vajadzību uz pastu atnācis, bet gan PASTS, kas neprot organizēt darbu tā, lai pasta pakalpojumu saņēmēji no pasta izietu apmierināti, nevis nīgri uz citiem tādiem pašiem kā pats.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #22 : 2014. gada 17. decembris, 11:21:04 »
Oi, es vakar šitā stāvēju...stunda un desmit minūtes. No 6 lodziņiem klientus apkalpoja 3, lai gan to dāmu tur bija vēl divreiz vairāk...Bet kas pilnīgi nogalina - tā viņu megarelaksētā attieksme :angry: Pat Maximās, kad ir rinda, var redzēt, ka cenšas apkalpot ātrāk

Atslēdzies Betons

« Atbilde #23 : 2014. gada 17. decembris, 11:26:07 »
Oi, es vakar šitā stāvēju...stunda un desmit minūtes. No 6 lodziņiem klientus apkalpoja 3, lai gan to dāmu tur bija vēl divreiz vairāk...Bet kas pilnīgi nogalina - tā viņu megarelaksētā attieksme :angry: Pat Maximās, kad ir rinda, var redzēt, ka cenšas apkalpot ātrāk

Varu iedomāties Tavu sejas izteiksmi pēc 53 minūtes  :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2014. gada 17. decembris, 11:56:27 »
man labi, varu izvēlēties  -vienādā attālumā 3 pasta nodaļas (7 min ar auto) vēl 2 pa ceļam uz rīgu. Visur var praktiski pie durvīm nolikt mašīnu. Bulduros nekad nav rindas. Lūk, ko nozīmē mazpilsēta

Es vienmēr pati līmēju markas, piemeklēju skaistās.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #25 : 2014. gada 17. decembris, 13:20:26 »

Es piezvanīju draudzenei, un laiks paskrēja nemanot :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2014. gada 17. decembris, 13:38:44 »

tad visi pārējie rindā noteikti izbesījās - bl., vēl te viena tarkšķ pa telefonu, tā jau besī tai rindā stāvēt :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #27 : 2014. gada 17. decembris, 14:07:53 »
Man žēl, ka nevar markas nopirkt preses kioskos kā kādreiz, jo sanāk stāvēt rindā, lai nopirktu tikai markas...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #28 : 2014. gada 17. decembris, 14:26:57 »

tad visi pārējie rindā noteikti izbesījās - bl., vēl te viena tarkšķ pa telefonu, tā jau besī tai rindā stāvēt :)

Nu, viņiem bija labs treniņš uz empātiju un toleranci :rofl:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #29 : 2014. gada 17. decembris, 14:38:46 »
Man žēl, ka nevar markas nopirkt preses kioskos kā kādreiz, jo sanāk stāvēt rindā, lai nopirktu tikai markas...

tak te jau teica, ka Narvesenos esot