Autors Tēma: Kaimiņš ir losis.  (Lasīts 2526 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Kaimiņš ir losis.
« : 2014. gada 15. decembris, 18:48:32 »
Gatavais diletants. Kas viņam konsultantu nav? Ā, pats gudrs. Būtu žurnālistiem pateicis - nu ok, ieķēru. Kas labi strādā, labi atpūšas un nākam piektdien ar ieķeršu tur un tur. Visi dzer un es dzeršu. Un miers, nē, vajag tak uzķerties un melot un tagad jātaisnojas. Diez ko teiks, kad ar meiteni šo pieķers....

Pieslēdzies Spārka

Re: Kaimiņš ir losis.
« Atbilde #1 : 2014. gada 15. decembris, 18:50:52 »
Tīrais posts ar to uzvārdu. Pirmā doma - Mao kaimiņos kāds dumjš politiķis :(
Par tēmu - fakts.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 15. decembris, 18:54:56 »
Ar uzvārdu puikam paveicies - braucu autiņā un klausos ziemassvētku reklāmu par salaveci: "...un aizbrauc uz nākamo kaimiņu māju."

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2014. gada 15. decembris, 19:01:19 »
Neba viņš viens tāds. Nespēju vien nobrīnīties par šādu ļaužu nespēju apjēgt, ka statuss tomēr uzliek kaut kādus pienākumus un politiķis nevar vairs atļauties to, ko drīkstēja agrāk, vēl būdams Anonimus Jānis, kura šmigainās izpriecas nevienu neinteresēja.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2014. gada 15. decembris, 19:23:01 »
Es gan biju domājis, ka Kaimiņa imidžs ir tāds, ka viņš politiskās dividendes tieši būtu sapelnījis, ja nemelotu un tā arī turpinātu - piedrkāšu statusu, esmu tikai cilvēks. Apsolos dzert, meitas ģēģerēt un ādas jakā nākt uz sēdēm. Bet par taisnību cīnīšos, pat ja ar "mātes" partiju būs jāsaplēšās. A izrādās, melītis vulgarītis.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #5 : 2014. gada 15. decembris, 19:46:47 »
Vot, man visu laiku likās, ka tā arī būs :P Apsaukāties un provocēt jau ir viegli...viss cits ir daudz grūtāk.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2014. gada 15. decembris, 20:06:52 »
... un tagad viņš visiem atvainojas. Vairāk tā nedarīs, vai? Tik ļoti bail par vietu? Revolucionārs hrenovs, čur biksēs jo iedzēra krogā? Kad pārējie 99 lasa atkritumus savos pagastos kopā ar vēlētājiem?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2014. gada 15. decembris, 21:42:34 »
Tikko skatīju Panorāmā viņa nedarbos pieķerta puišeļa ģīmi un samocīto atvainošanos - jāsaka, visai nožēlojams skats.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #8 : 2014. gada 15. decembris, 23:17:53 »
Iepazainu viņa Suņu būdu tikai pēc vēlēšānām - ienterses pēc. Ļoti neviendabīgi raidījumi, katrs atšķirīgs. Sākumā nepatika, tad pavilkos". Esmu fane laikam tomēr...

Atslēdzies Es456

« Atbilde #9 : 2014. gada 15. decembris, 23:44:05 »
Bet, ja padomā - kārtējo reizi pierādīts - par politiķiem un tautas priekšstāvjiem nekļūst gudrākie, labākie un godīgākie. Pietiek būt aktīvākam. Neba viņš viens tāds nabadziņš. Eku Spolītis braucis dzērumā, Potapkinam sieva ne to sastrādājusi. Ek...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2014. gada 16. decembris, 00:00:09 »
Jā, šmuces pa daudz pat priekš Latvijas pa pirmajiem parlamenta mēnešiem...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2014. gada 16. decembris, 09:05:57 »
Par izbriinu sev, konstateeju, ka man buutu zheel, ja sho izlidinaatu no deputaatiem. Vsm pakustina to "kreejumu". To, ka puiks bik alkonauts, shkjiet, jau pirmaak visi zinaaja, da i sejaa jau ieziimeejas. Par tiem "statusiem" vsp smiekli naak- nupat nedriikst briivajaa laikaa iekjert paar meeru. Galnais, lai uz darbu kjeemaa neiet, kaa koleegas meedz dariit. Vot, ka staaju netur un suukaa ar godu no situaacijas iziet- tas gan zheeliigi, jaakraaj puikam pieredze veel melot ne aci nemirkshkjinot

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2014. gada 16. decembris, 09:20:07 »
Ja par statusiem, tad man liekas, ka nafig vispār statusus ārpus darba. Nez kādēļ deputāta stauss jāizmanto, lai no atbildības par sastrādātajām cūcībām izvairītos. Šķiet, ka šim mērķim tas arī ir radīts.