Autors Tēma: Sieviešu patiesā "seja" dažādos apstākļos 2.  (Lasīts 6608 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Sieviešu patiesā "seja" dažādos apstākļos 2.
« Atbilde #30 : 2014. gada 16. decembris, 11:14:14 »

Es atceros, kā Laima Muktupāvela, kad bija pārcēlusies uz Turciju, intervijā teica: šeit, Latvijā, sieviete pēc 40 skaitās mirusi...tur es staigāju pa ielu un jūtos, it kā man būtu 27... Domāju, ļoti daudzas sievietes viņai domās pievienojās.

Bāc - ar kādu domu tad sievieti uzlūko turks Turcijā, tavuprāt? Un kas tad beigās liek justies labi ? Ja turks skatās un grib izdrāzt - tas ir o.k., ja vietējais - tas neder.

Jā, mēs gribētu justies novērtētas un pievilcīgas (bet nevis potenciāli seksuāla uzbrukuma upuri) visu dzīvi, vai cik nu ilgi mums tas būs interesanti. Un mēs negribam tādēļ staigāt pa ielu pusplikas vai veikt ķirurģiskas operācijas, mums patiktu, ka mūs ciena un uztver kā cilvēkus. Mēs jūtamies nejauki, kad vīrieši noliek jebkuru sievieti, kas uzdrošinājusies jebko izdarīt publiski (neatkarīgi, vai viņa dejo striptīzu vai uzstājas ANO), no viedokļa "viņa ir veca, nesmuka un es viņu negribu". Mums nepatīk, ka jebkuras lietišķās tikšanās laikā vīrietis galvā risina uzdevumu: gribu izdrāzt vai tomēr negribu izdrāzt.

tas, kā sievieti uztvers un novērtēs, ir atkarīgs no sievietes pašas, no tā, kā viņa prot sevi "nest". Ja raustīsies no katra nelgas - tādu saradīsies arvien vairāk.

Un tos vīriešus, kuri ir spējīgi tā izturēties, mēs pat ļoti respektējam un par āžiem nesaukājam :)

Bet tomēr esiet tik ļoti tramīgas, ka izvirziet versijas " par vīriešu dzimumu"

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #31 : 2014. gada 16. decembris, 11:28:06 »
Es domāju, ka Laimai Turcijā viss bija ok - viņa tur ieradās kā cienījama vīrieša līgava; nedomāju, ka šito viņa teica par parasto ielas uzmākšanos.

Beton, Tu jau pareizi saki - ja sevi nostāda pareizi, tad uzmākties neviens neuzdrošinās. Atšķirība tur ir tā, ka vietējais, pat tad, kad grib izdrāzt, vēl pamanās pateikt, ka "tev jābūt priecīgai, ka vispār kāds grib".
Man jau šīs jaunības traumas ir garām, bet atceros, kad pirms daudziem gadiem strādāju algotu darbu, bija kolēģis- pavecs (pēc maniem tā laika priekšstatiem, ap 40 :) ), maziņš, nesmuks, nopīpējies...un taisījās man klāt ar tekstu: nu, sievietei tak seksu vajag, bet vīrieti tak tik grūti atrast... Tad nu es pārvarēju savu labo audzināšanu un pateicu, ka lai nu kas, bet šī gan nepavisam nav problēma :rofl: ...un viņš sapūties lika man mieru. Nu ja, bet cik daudzām šīs traumas vēl ir priekšā. Kad mana meita auga, patiešām biju tramīga. Un nevienai sievietei tādas situācijas nenovēlu.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #32 : 2014. gada 16. decembris, 12:55:43 »
Tendences pamatā ir pavisam cita likumsakarība.Cilvēki ir aizdzīvojušies tiktāl,ka nav spējīgi izdzīvot bez algas,bez regulāriem ienākumiem.Viņi ir spējīgi un varoši ražot-vienalga ko-preci,pakalpojumu,reklāmu un hvz vēl ko-lai iegūtu regulārus ienākumus.Ir tiktāl,ka ražošanai vairs nav nekāda sakara ar cilvēku reālajām vajadzībām.Galvenais-saražot un pārdot!Tas nekas ,ka saražoto produkciju veikali pusi izmet ārā,tas nekas ,ka sniegtie pakalpojumi ir sūds un pieci,tas nekas ,ka reklāmas ir tīrā cilvēku dullināšana..galvenais-to pārdot-un saņemt atalgojumu.Tālāk ne mana cūka,ne mana druva-kāds barahlo vai muļķu ķeršanas pakalpojums ir pārdots,vai tas tiktiešām derēs pircējam,kur veikals norakstīs lieki iepirkto preci.
Ja šobrīd topā ir sieviešu uztjūnēšana-tad pārdošanas un reklāmas mašīnas darbojas pilnā sparā-galvenais nozombēt ļaudis-iestāstot ka tas ir labs un vajadzīgs...galvenais -lai nopērk.Tas ,ka nauda praktiski izsviesta vējā un tolka nekāda-kam tas vairs interesē?Ir pārdots,nauda saņemta-viss OK.Saražot tikdaudz,lai ražotāji būtu nodrošināti ar regulāru algu,lai pārdevēji ir nodrošināti ar regulāru algu.Štrunts par pircējiem.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2014. gada 17. decembris, 09:30:01 »
Tendences pamatā ir pavisam cita likumsakarība.Cilvēki ir aizdzīvojušies tiktāl,ka nav spējīgi izdzīvot bez algas,bez regulāriem ienākumiem.Viņi ir spējīgi un varoši ražot-vienalga ko-preci,pakalpojumu,reklāmu un hvz vēl ko-lai iegūtu regulārus ienākumus.Ir tiktāl,ka ražošanai vairs nav nekāda sakara ar cilvēku reālajām vajadzībām.Galvenais-saražot un pārdot!Tas nekas ,ka saražoto produkciju veikali pusi izmet ārā,tas nekas ,ka sniegtie pakalpojumi ir sūds un pieci,tas nekas ,ka reklāmas ir tīrā cilvēku dullināšana..galvenais-to pārdot-un saņemt atalgojumu.Tālāk ne mana cūka,ne mana druva-kāds barahlo vai muļķu ķeršanas pakalpojums ir pārdots,vai tas tiktiešām derēs pircējam,kur veikals norakstīs lieki iepirkto preci.
Ja šobrīd topā ir sieviešu uztjūnēšana-tad pārdošanas un reklāmas mašīnas darbojas pilnā sparā-galvenais nozombēt ļaudis-iestāstot ka tas ir labs un vajadzīgs...galvenais -lai nopērk.Tas ,ka nauda praktiski izsviesta vējā un tolka nekāda-kam tas vairs interesē?Ir pārdots,nauda saņemta-viss OK.Saražot tikdaudz,lai ražotāji būtu nodrošināti ar regulāru algu,lai pārdevēji ir nodrošināti ar regulāru algu.Štrunts par pircējiem.

ŠITAM ES BAISĪGI SLIECOS PIEVIENOTIES UN PAT BRĪVĀKĀ LAIKĀ PAIET VĒL DZIĻĀK. Pagaidām sekojoša bjaka - sieviešu preču (visādu sū...) ir krietni vairāk. Cērpj to ko vieglāk. Lai būtu taisnīgi - vīriešu bieži ir krietni dārgākas. Izcērpj pa pilnu programmu.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #34 : 2014. gada 17. decembris, 10:34:49 »
Nu, es teiktu, ka industrijas, kas ekspluatē pamatinstinktus, nebūt nav no tukša gaisa uzpūstas. Cilvēki jau tāpēc arī pavelkas, ka šīs industrijas uzmin viņu slēptās vēlmes :)
 Tad jau drīzāk liek aizdomāties Monster High lellītes- kādas vajadzības tās apkalpo?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #35 : 2014. gada 17. decembris, 12:58:42 »
 :coffee: Pasaulē valda  džugļu likumi!!!  :evil:  Vīrieši medī sievietes, sievietes vīriešus. Kara apstākļos nav nozīmes, kur  un no kādiem resursiem tiek tie ieroči pielādēti. Un kas raksturīgi, neviens sievišķis nav  vīriešiem pārmetis to, ka tas  bārdu nodzinis, svaigu kreklu uzvilcis, kurpes uzspordinājis un lietojis zobu birsti. Kas arī noteikti  tiek darīts maldināšanas nolūkos!!!! Tāpēc neredzu iemesla kālab būtu dāmām jāparmet tas, ka 'viņas nedaudz pie spoguļa imidžu uzfrišinājušas!! Un ja kāds vīriešu gabals tam ir  bišķi skanošā ziedojis, tad noteikti ne jau tālab lai pēc tam  sudzētos, ka jaukums izmaksā par  daudz, bet lai gan varētu citiem to atrādīt - lai redz kādu dārgumu ir  nomedījis, jeb varu atļauties...

Pati nesapratu, ko uzrakstiju. Bet, ja jau veči dāmas finansē, tātad viņiem tas patīk ... Visiem !

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #36 : 2014. gada 18. decembris, 13:00:51 »
Vai neesat kādreiz aizdomājušies,ka visi šie prieksstati par perfektu sievieti un perfektu vīrieti nāk no malas-no reklāmpārdevējiem,no preču pārdevējiem?
Vai kāda no meitenēm ir sastapusi vīrieti,kas tiktiešām vēlas sev gultā blaku sievieti ar mākslīgiem pupiem vai skūpstīt muti,kas uzpūsta ar botoksu??Tie visi iestatījumi nāk no malas,nevis  no reālās dzīves.Neviens jau nekad nekādas aptaujas,izpētes nav veicis.Stāstīt var pilnīgi visu ko-arī to ka 80% vīriešu pēc 40 gadiem bez prostamīna pat pačurāt nevar,kur nu vēl seksu!?!?Ka sievietes ar celulītu nav lāga-vai to jums ir teikuši jūsu vīrieši?Diez vai,to parasti saka mediji.Cilvēks kaut kādā veidā ir tendēts ticēt,ja visādas visaptverošas pārbaudes,izpētes ir veikuši Cienījami Institūti-tātad tas ir nopietni.Ka tādi institūti ar sūdiem nenodarbojas ne tuvumā-kam kāda daļa?
Bet visam apakšā fuflo.Pārdošanas menedžments!Jo neviens un nekad šos uzstādījumus nepārbauda un pieņem kā reālus.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #37 : 2014. gada 18. decembris, 13:06:50 »
Es laikam kaut kādā sev vienam saprotamā veidā gribēju paprotestēt pret stilu rakstīt - visi ir cūkas, visi ir vienādi, visi, visi, visi! Man liekas, ka tā tikai dievs var teikt. Neapstrīdama apgalvojuma formu pieklājīgi cilvēki it kā nelieto par nepierādāmiem faktiem. Bet nu labi - lai dāmas ir dāmas. Un MAO MUDAKS VULGARIS.