Autors Tēma: Čības  (Lasīts 2089 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Čības
« : 2014. gada 17. decembris, 08:33:53 »
Kādreiz viss bija skaidrs - apavu bodē kurpes, zābaki, istabas čības. Tagad viss orientēts uz sezonu un čības vairs neredz. Māmuķis prasa istabas apavus, un es, protams, apsolīju. Tagad gan tā kā samulsu - kur lai tādus pērk? Zinu, ka Origo un citos tirdzniecības centros ir aitādas čabatas, taču  tādas viņa nevēlas. Gribot parastas, iešļūcamas. Prijehaļi! Kur tādas lai gādā? Kādā Baltkrievijas apavu veikalā? CT? Palīdziet man atrisināt.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Čības
« Atbilde #1 : 2014. gada 17. decembris, 08:40:55 »
Vecmodīgās? Nezinu. Varbūt tirgū. Pa māju šļūkāju depo pirktās čībās, ko varētu ielikt rāmītī baseina apavi vīriešiem. Kājas uz flīžu grīdas nesalst, vieglas, ātri var uzmaukt, jo platas.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2014. gada 17. decembris, 08:58:21 »
Nu ja, vecmodīgās, ar drēbes virsu, platas. Gribējās mazliet kvalitatīvākas par CT variantu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2014. gada 17. decembris, 08:59:50 »
Lielajās maximās un rimi ir čību stendi. Ja paveicas, var trāpīt uz atlaidēm. Uz īpašu kvalitāti gan cerēt nav ko, nonēsājas ļoti ātri. Puikam pirku čības Tiger veikalā, nebija dārgas.
Pati pa mājām nēsāju ādas iešļūcenes a la birkenstok, tikai bez lielo pirkstu atdalošās daļas. Nekas nesvīst un arī zeķi var uzvilkt, kādu vajag.

Atslēdzies Sarma

« Atbilde #4 : 2014. gada 17. decembris, 09:21:45 »
Āraišu ielā 19 ir itāļu apģērbu vairumtirdzniecības bāze ,, Italia vogs,, . Tur ir arī mājas čības. Labākas kā ct. Var pirkt arī ,,nevairumā,, . Es tik viņējās pērku.  :thumbsup:
Cik grūti būt sievietei! Visu laiku gribās kaut ko nopirkt, kādu nosist, notievēt...un pīrādziņu.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2014. gada 17. decembris, 09:25:15 »
Ir arī apavu veikalos -es piem nopirku Ecco, ar nelielu pacēlumu, stingra gumijas zole
Bet tev īstais veikals ir Āgenskalnā pie tirgus apm pretim Zvaigznes grāmatnīcai  -apavu veikals, tāds kā Gabor outlets, tur vesels stends ar istabas apaviem, iešļūcamiem, bet zolīdiem.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 17. decembris, 09:26:29 »
Ā zinu to mini bodi. Jā tur var meklēt.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2014. gada 17. decembris, 09:33:20 »
Oho, izrādās, ka ar čību tirgi tik traki nav. Man sevišķi nepatīk pa bodēm mētāties, tādēļ jomu pārzinu ne visai. Skaidrs, paldies, meitenes. Jāsāk būs bizojiens.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2014. gada 17. decembris, 10:09:55 »
Nu ja, vecmodīgās, ar drēbes virsu, platas. Gribējās mazliet kvalitatīvākas par CT variantu.

Alfā redzēju daffiga tādas. Neatceros, kurā apavu veikalā, 2.stāvā viņi tur visi vienā strīpā.

Atslēdzies alex

« Atbilde #9 : 2014. gada 17. decembris, 10:11:42 »
Doma laukuma tirdziņā, tuvāk pie biržas nama ir čību stends. Garām nepaiesi ;) Ādas, gan ar siltajām iekšām, gan bez. Es jau trešo pāri valkāju. Vidēji man iet 2 gadus. Rekomendēju!

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #10 : 2014. gada 17. decembris, 11:28:02 »
Šogad neesmu skatījusies, bet, šķiet, pagājušogad daži ādas čību modeļi bija vienādi gan Doma laukumā, gan Centrāltirgū. Cena gan atšķīrās tirgum par labu, tā ka tirgu nevajadzētu vis smādēt.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2014. gada 17. decembris, 11:47:02 »
Man pat jausmas nebija par šādu iespēju kvantumu. Izvērtēšu visus, sākot ar tuvāko, protams. :)