Autors Tēma: Podu gāšana  (Lasīts 3098 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Podu gāšana
« : 2014. gada 24. septembris, 23:45:05 »
Pods, tā ir mana sāpe mūža garumā. Vakar pamostoties no rīta ieraudzīju sīku tērcīti tā malā. Galvā bija tikai trīs domas –Krīze, Skaitītājs, Nauda...  Nedrīkstēju vairs tik daudz ūdens nolaist kanalizācijā. Tāpēc piezvanīju santehniķu firmai, kura atbild par visu ,kas te manā dzīvoklī tek un netek. Firmas īpašnieks bija ļoti runīgs... un kad lūdzu ievērtēt mana poda savdabīgu izvešanos, jo tas maita tek visu laiku un man jau ir apnicis tos kubus apmaksāt .Sarunas rezultātā noskaidrojām, ka pods ir mans privāts īpašums un ka kooperatīvs poda intīmas probas neapmaksās. Viens zvans… un šīs problēmas risināšanai liekas tika mestas visas rezerves Poda svinīga ievērtēšana nozīmēta uz rītdienu(šodienu) un tā kā santehniķi sāk darbu nepieklājīgi agri, vienojamies, ka es viņam došu ziņu kad būšu pamodusies. (Tas laikam skaitījās laba zīme, ja pamostoties pirmo satiek vīrieti , perfekti jau būtu ja viņš ierastos ar tukšu spaini rokās, bet tas laikam no santehniķa būtu par daudz prasīts...;o/)
Nu tā... Atskaitos...Santehniķi nokavēja pusstundu, kad beidzot ieradās vesela brigāde, kuriem nebija svešas mana poda intīmās problēmas Kamēr puikas rosījās ap manu podu, es izklaidēju firmas īpašnieku ar stāstiem par zobu ārstu ;oDDD Beigās jams tā iejutās, kā piestādīja man rēķinu par pieciem euro mazāk, nekā bijām sarunājuši. Dabīga lieta, vīrieši vienmēr zaudē modrību, kad atveru muti ;o)  Tad jams to parikti izjauca un pateica, cik Poda reanimācija man maksās... Tas uzreiz mainīja manu attieksmi, un es uz Podu pavēros ar īpašu cieņu un sapratu, ka ar šo brīdi jebkurš Poda lietošanas pasākums tiek padarīts par Notikumu... Vienā vārdā Poda vērtība manās acīs bija manāmi cēlusies.
Viss... atskaitijos  ;)

Atslēdzies Emīlija

Re: Podu gāšana
« Atbilde #1 : 2014. gada 25. septembris, 06:57:04 »
heh, nebūs lētāk gadījienā jaunu nopirkt? :-)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2014. gada 25. septembris, 08:07:13 »
 :D Veco podu vainas vislabāk ārstē Jauns Pods, kārtīgas firmas. Ieguldījums, kas atmaksājas.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #3 : 2014. gada 25. septembris, 08:11:41 »
Bet, ak, cik smuki uzrakstīc :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2014. gada 25. septembris, 08:37:41 »
tur jau tā figņā, ka pods bij tikai pāris gadu vecs, tātad principā vēl mazlietots, kaut gan bodē noteikti apukaļ nepieņemtu, jo daudz maz lietots bija. Šamam kaut kāds plastmasas komplekts ūdens kastē bij izļurkājies, jo  tās plastmasas ražo Kīnā un ķiniešiem kaut kādi tikai viņiem zināmi standarti.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2014. gada 25. septembris, 08:46:57 »
Olguc, Tev jauns imidžs šodien! Neko jau, smuki. :gore:

Atslēdzies danu

« Atbilde #6 : 2014. gada 25. septembris, 08:50:28 »
 :) sasmaidījos!  :)
Varu teikt tikai vienu- olguc, raksti biežāk! Tev ir talants vārdu pušķos pušķaini pasniegt pat tik necilu un nervus bendējošu pasākumu , kā poda labošana! :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2014. gada 25. septembris, 08:52:20 »
nu tak - vakar vakarā biju meklējumos. Man tā hilda  dikti patika, bet minimizēta  vairs nebija pārliecinoša. Bišķi pašņuksēju un atradu šo te. Tāds arī neadekvārs meituks  "ar švilpi", romantiski noskaņots... un pat nezinu kas tur vēl... bet kaut ko kopīgu ieraudzīju ;o))

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2014. gada 25. septembris, 08:56:33 »
danu - a bet protams! Kopš es strādāju mājās, man te katru dienu kādas ziepes. Bailes iedomāties, ... vai tik pati nebūšu pie vainas.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2014. gada 25. septembris, 09:18:26 »
danu - a bet protams! Kopš es strādāju mājās, man te katru dienu kādas ziepes. Bailes iedomāties, ... vai tik pati nebūšu pie vainas.

moš kaķis? izskatās tik tāds jaukumiņš, moš kad tu pagriez muguru, apmet pūkaino kažoku uz otru pusi, a tur... :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 25. septembris, 09:29:06 »
To sauc par dabīgo nolietojumu, kas, kopš tu strādā no mājām, ir krietni pieaudzis :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2014. gada 25. septembris, 10:04:59 »
!!! Košaks  podu NAV lietojis!, līdz ar to nevainīgs

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2014. gada 25. septembris, 10:12:47 »
pff - kopš strādāju mājā poda slodze manāmi pieaugusi!

[attachment deleted by admin]

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 25. septembris, 18:09:26 »
Nee, kur ir vecais Olgucis? Nu tas pikantais daaminieks ar graamatu rokaa?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2014. gada 25. septembris, 20:06:51 »
olgucis ar grāmatu rokā vairs neizskatijās pikants un pievilcīgs ... visi strateģiski svarīgie jaukumi vairs nebija pārskatāmi...  :blushing:... vienā vārdā biju vīlusies un neradu iedvesmu! Ieliku šo pārsalušo špidrilku uz ciskadriļļa. Pašreiz tas tūvāk  īstenībai... ;o)
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 25. septembris, 20:08:56 no olgucis »