Autors Tēma: Ko Jūs gribētu lūgt Ziemsvētku vecītim?  (Lasīts 8217 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Ko Jūs gribētu lūgt Ziemsvētku vecītim?
« : 2014. gada 18. decembris, 14:00:33 »
Nozagu teemu Cālim...(kas juus iepriecinātu)
es viņu pat neizlasiiju(varbuut vēlāk) bet pārfrāzējot doma tāda, ka šitas tumšais, ziemiigi veliskais laiks spiež uz pardomām.Bet cik tad ilgi var? Nāk Jaunaisgads... dāvanu, vēlmju izteikšanas un piepildījuma gaidu laiks ..
Tātad..kas Jūs iepriecinātu?
Man laikam aktuāli, jo ne vienreiz vien esmu sevi pieķērusi pie domas, ka nepriecajos kā pienākas...(nu tā, kā pieņemts priecaaties)
Ko Jūs gribētu lūgt Ziemsvētku vecītim?
Vai arī, kas vajadziigs ikdienai, lai tā buutu pa īstam prieciiga  :coffee:
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 19. decembris, 09:19:24 no pitons »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

Re: Nozagu tēmu ...sorry...
« Atbilde #1 : 2014. gada 18. decembris, 14:38:58 »
Kāpēc iepriecinātu? :happy:  man Cālis neko sliktu nav nodarījis.
Pārdomu laiks katram aktualizējas vajadzīgajā brīdī - vai nu ar dzimšanas dienu, veļu laiku, Ziemassvētkiem... Pats Jaunais gads kā svētki man vairs neko neizsaka. Par atskaites punktu pati esmu pieņēmusi dzimšanas dienu, jo tad gads mainās pa īstam.
Dāvanas vairāk saistās ar Ziemassvētkiem un personīgām jubilejām. Tad arī izjūtu īstu prieku, jo visa ģimene sanāk kopā. Līdz ar to arī dāvanas liekas vēl foršākas.
Vecītim es varētu lūgt atgūt spēju izjust patiesas emocijas, kā bērnībā. Un pamanīt visu prieka vērto ikdienā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 18. decembris, 14:47:23 »

Man kādu laiku atpakaļ bija trāpījusies fantastiska sieviete, kas visu uztvēra filozofiski mierīgi, nesteidzās.. Jo kas gan notiks, ja viņa nokavēs? Kāds nomirs? Nē.
Pie šī teikuma pieķeroties, es to esmu pavērusi plašāk - kas notiks, ja es to vai to izdarīšu? Kāds cietīs, aizies bojā? Nē? Tad kādēļ, lai es to nedarītu? Ā man ir bailes? Ņemšu tad to visu vieglāk, aizžmiegšu acis un metīšos iekšā, kas būs - būs. Lūk, sevi esmu saaudzinājusi, šogad izmēģinājusi praksē, un līdz šim nav nācies vilties - vieni vienīgi prieki. Gan par to, ka sanāk darīt sev prieku, gan par to, ka esmu varējusi pārvarēt savas bailes, nedrošību kādos jautājumos.

Ņemu vieglāk un nepārdzīvoju par lietām. Jo tās ir tikai lietas - aizstājamas, vai patiesībā izrādās, ka bez tām pat var iztikt :) Dzīve ir tik vienkārša un jauka, ja paši to nesarežģījam ar apcerēm, drūmām domām un citu figņu.

Ak jā. Un es ticu, ka cilvēki ir labi.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #3 : 2014. gada 18. decembris, 15:54:40 »
Vienīgais ko no sirds vēlētos-bet tas diemžēl nav atgūstams!
Atgūt bērnības skatījumu uz lietām un notikumiem.Teorētiski viss notiek,ir mīļi bērni,ezīgi mazbērni,ir darbs ,ir jumts virs galvas un zeme zem kājām,būs egles,būs dāvanas.Bet -tas nesagādā tik daudz prieka kā bērnībā viens konfekšu maisiņš Man Vienai Pašai.
Tā sajūta ir aizgājusi uz neatgriešanos,palikusi tikai atmiņā,cik lietas izskatījās pavisam citādākas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2014. gada 18. decembris, 16:05:08 »
Es luugtu drosmi

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #5 : 2014. gada 18. decembris, 16:18:59 »
...pilliigi mietpilsoniski- podinju ar zeltu un briivu gadu...

Atslēdzies rutta

« Atbilde #6 : 2014. gada 18. decembris, 17:14:18 »
neteikšu, jo var noiet kaut kas greizi ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2014. gada 18. decembris, 17:56:47 »
Ragana !!!!
omg!!! ka viens cilveks var parprast !! :banhead: tak teemas nosaukums ir.. kas jūs iepriecinatu..nejau ,ka caalis kadam kko nodarijis...:D
tagad nav laiku iebraukt dziljaak, tik sito izlasot uzreiz apkritu vēkšpeedu :))..
 :big_hug:
IG- mellenessniega

Atslēdzies dille

« Atbilde #8 : 2014. gada 18. decembris, 19:55:39 »
Mani iepriecinātu ļoti laba veselība un vēl viena publiski nerakstāma lieta.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #9 : 2014. gada 18. decembris, 19:58:30 »
Ir viens plāns, kas ceru, piepildīsies! Bet tāpat kā rutta - labāk neteikšu.
Bet citādi - labu veselību sev un visiem tuvākajiem. Pārējais jau tad arī būs kārtībā.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 18. decembris, 20:03:37 »
Mani iepriecinātu tas, ja es varētu sākt dzīvi no jauna. Tas tā - no neiespējamā plauktiņa.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2014. gada 18. decembris, 20:10:15 »
labs sekss??? es nez..es vienk domaju, kas ir tas ,ko publiski nedriikst teikt pusnepaziistamiem ļaudīm ?? ;)
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2014. gada 18. decembris, 20:17:06 »
es pati savas velmes rakstishu kkad naktii,jo man pie vinjaam nopietni japiedomaa.
tagad tikai skatos, ka baigaa piesardziiba:) apkārt...

manuprat ir lieki baidiities no velmju skaljas izteikšanas...man domat, jo skaljak, jo labak... lai visi zin, ko kuram vajag :))
BET to nejaukt ar platīšanos- es pariit perku jaunu ferarri un nakamgad noteikti braucu pie Madonnas kafiju dzert... tas ir divas dažaadas lietas... otraja gadijumā 90% tiksi aplauzts, pat ja sēdi jau taxī 3.kvartalus no Madonnas apartamentiem  :)

Noformulēt un paust savas velmes,vajadziibas un sapņus ir baigi nopietna un svarīgā štelle.... :angel:
IG- mellenessniega

ēvele

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 18. decembris, 20:20:34 »
Bet ja tādu nav? Man tiešām nekas nenāk prātā, izņemot veselību, Pārējais - lai nu iet kā iedams..,ko tur daudz formulēt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2014. gada 18. decembris, 20:20:52 »
labs sekss??? es nez..es vienk domaju, kas ir tas ,ko publiski nedriikst teikt pusnepaziistamiem ļaudīm ?? ;)

Ir lietas, kas ir tik iipashas, ka negribas troksnii un publikaa izviljaat..

Es arii visu nepateicu