Autors Tēma: Pīles!  (Lasīts 1043 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Pīles!
« : 2014. gada 18. decembris, 18:38:18 »
 - Oi, skatieties - pīlītes! Kādam ir maizīte?
   - Nav. Ēd ka bez maizes...

ēvele

• Viesi
Re: Pīles!
« Atbilde #1 : 2014. gada 18. decembris, 20:29:47 »
Izskatījos tik nabadzīga, ka, man ejot gar ezeriņu, pīles sāka man mest ar  maizi!

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #2 : 2014. gada 18. decembris, 23:12:05 »
Pīles ir superīgas :D
Kanālā barot ir feini, jociņi arī labie :D
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2014. gada 18. decembris, 23:21:14 »
Reiz jauniibaa, kad biju iemiileejusies, ar viirieti barojaam piiles, kameer man gulbis uzbruka. Varbuut gulbene?

ēvele

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 19. decembris, 15:49:33 »
Man bērnam pīle cimdu atņēma :( Cik gadu pagājis - vēl atceras :D
Reiz pieskatīju radu bērnu un viņš meta ezeriņā akmeņus(ne jau pīlēm). Pienāca vīrietis un prasa - vai jums naudas nav? Es domāju, ka diedelnieks, bet viņš mani sāka audzināt, ka pīlēm vajag maizi dot, ne mest ar akmeņiem.
Atcerējos tad to filmu ar Grāntu, kur viņi ar maizi nosita pīli:D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2014. gada 19. decembris, 18:35:50 »
Man pie mājām ir ļoti daudz pīīīīļu, treknas, treknas! Un ļaudis šamās visu laiku baro. Un es tai skaitā jau daudzus gadus. Un es visu laiku domāju - meibī tomēr es drīkstu vienu sev pievākt? Uz mājām tusēties, nu vai negausīgai aprīšanai ka nošņakst vien....

ēvele

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 19. decembris, 18:42:48 »
Es reti baroju, jo gana brangas, bet vienreiz viens onka aizrādīja barotājiem, ka pīles pieķēza visu brūģi, ka nevajag barot. Apskatījos - tiešām pieķēza!
Nezinu gan, vai tik viegli var noķert un pievākt un vai tik par to kāds pants nepienākas?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2014. gada 19. decembris, 18:49:56 »
Noķert būtu nieks - iemeties nelabā balsī aurojot un ķetnas vicinot ar lielu tīkliņķeseli šo iecienītā ģeopozīcijā, pašā bara vidū un kad šīs pamūk, nogulies zemē, apkaisi sevi ar maizi un neelpo. Kad šamās piezagsies klāt, saki "Būūū", un kura no bailēm noģībst to bāz tajā ķeselē un gatavs.