0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Nu tā kā es viena atsakos kāpt uz ledus, tad braukt pāri visai Rīgai, lai padzertu tēju... var atrast arī ērtāk pieejamas vietas Tā, ka ja līdz 17:00 neviens uz leduskāpējs nepiesakās.....
alex, no VEFa līdz Uzvaras parkam vai Lido bez auto ir gana interesanti nokļūt. Tāpēc tēju es izvēlos dzert labāk pieejamās vietās
alex, man pēc tam ir jābrauc atpakaļ līdz centram, jāpārsēžas un jābrauc vēl citā virzienā, kas tīrā braukšana no centra līdz mājām ir 40min
Es joprojām PAR sidošanu, bet - - noteikti ne šodien - velams tomēr brīvdienā..... - pēc kāda...mēneša + Ja pat pēkšņi iestāsies vasara - forši, der VOLVO
Citāts: Piafa 2015. gada 12. janvāris, 16:42:47alex, man pēc tam ir jābrauc atpakaļ līdz centram, jāpārsēžas un jābrauc vēl citā virzienā, kas tīrā braukšana no centra līdz mājām ir 40min Salaspils?
Es joprojām PAR sidošanu, bet - - noteikti ne šodien - velams tomēr brīvdienā.....
Lai padzertu "tēju" nav ne jākāpj uz ledus ne arī jābrauc kaut kur tālu.Tas ka te 95% ir nīkules-vulgaris zināju jau sen Piafa - kādu citu reizi jāsarunā tā pieslidošanās........
Citāts: alex 2015. gada 12. janvāris, 16:44:17Citāts: Piafa 2015. gada 12. janvāris, 16:42:47alex, man pēc tam ir jābrauc atpakaļ līdz centram, jāpārsēžas un jābrauc vēl citā virzienā, kas tīrā braukšana no centra līdz mājām ir 40min Salaspils?Nav ne mazākās nojausmas cik ilgi ar sabiedrisko jābrauc līdz Salaspilij
Citāts: Labvēlis 2015. gada 12. janvāris, 16:49:02Lai padzertu "tēju" nav ne jākāpj uz ledus ne arī jābrauc kaut kur tālu.Tas ka te 95% ir nīkules-vulgaris zināju jau sen Piafa - kādu citu reizi jāsarunā tā pieslidošanās........ Un tagad kas?