Autors Tēma: Sadzīviskais Mērfijs  (Lasīts 1568 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Sadzīviskais Mērfijs
« : 2014. gada 21. decembris, 14:45:32 »
Man ikdienā gadās visādas neparedzamas, nenovēršamas un stulbas ķibeles. Nekas globāls, it kā sīkumi, par kuriem pat smiekls varētu nākt, ja ne sekas...
Manas populārākās:
Šķaudiens uznāk, kad sēžu pie datora un ēdu biezpienu. :angry:
Gaidīts zvans mirklī, kad tīru zivis.
Vīram vajag uz tualeti, kad esmu dušā.
Nožaujos uz ielas vīriešu bariņa priekšā utt.
Kādas ir jūsu kuriozākās ķezas? Varētu sanākt interesants saraksts. :happy:

Atslēdzies reno

Re: Sadzīviskais Mērfijs
« Atbilde #1 : 2014. gada 21. decembris, 15:29:00 »
zvanošs telefons vienmēr atrodas tālākajā vietā -piem. tieši virs galvas, bet 2. stāvā

braucot atpakaļgaitā iebumsīt par praktiski vienīgo priedi -klasika, pēkšņi izauga

Šķavudot  aizmiedzas acis, kad mašīnā pie stūres

Grozīties pa istabu un meklēt telefonu, kas tepat aiz muguras zvana (bikšu pakaļkabatā)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2014. gada 21. decembris, 15:42:17 »
Aiziet uz veikalu ar iepirkumu sarakstu un nenopirkt to vienīgo lietu, kuru patiešām vajadzēja.

Atslēdzies itta

« Atbilde #3 : 2014. gada 21. decembris, 17:52:49 »
Aiziet uz veikalu pielasīt grozu un attapties, ka makatanav..

Telefons, klasika...

Duša un OO arī jo divi vienā...

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #4 : 2014. gada 21. decembris, 18:18:31 »
Aiziet uz veikalu ar iepirkumu sarakstu un nenopirkt to vienīgo lietu, kuru patiešām vajadzēja.
Jāāā! Šis ir arī manējais!

Likt saldētavā aizspiežamo maisiņu ar buljonu, maisiņš izrādās ne līdz galam aiztaisīts...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2014. gada 21. decembris, 20:05:59 »
Braucot ar sabtransu uz darbu burkšķēt, ka tikai nomīzušies bomži visriņķī, jo visriņķī ož pēc mīzaliem. Atbraucot darbā konstatēt, ka pašai šalle cietusi kaķiskā čurātpriekā...
Konstatēt, ka pēdējo burciņu dārgās ķaķbarības laulātais uzšāvis uz pannas un pagatavojis "burvīgu mērcīti", ēst, slavēt un neteikt ne vārda, jo laulātais JAU ĒD gardu muti....
Visus sakost!

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #6 : 2014. gada 21. decembris, 21:12:32 »
Camma, un kā garšoja tie kaķu konservi? :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2014. gada 21. decembris, 21:16:00 »
Ar sīpoliem un krējumu - nekas sliktāks par jebkuru malto gaļo no veikala. :yes:
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2014. gada 22. decembris, 03:28:30 »
labais  :rofl: , man par sevi dikti jadomaa, jo es parasti aizmirstu visu, jeb pieņemu par faktu un pat nebrīnos par jocīgajam izdarībām.

aaa man klasika ir šī (veči lai nelasa)... ginekologs jāpiesaka 1,5-2.mēn iepriekš... tāda dzīve... un, kad pamosties rītā, kad jādodas TURP, saproti, ka nekā nebūs...Jo, sarkanā armija ar visiem karogiem ir klāt... Iedomājaties cik abidno, jo 3000.km par velti nolidoti :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

ēvele

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 22. decembris, 19:31:21 »
Tikko nolakoju nagus, tā gribas uz tualeti.
Tikko nomazgāju vai iekrēmoju rokas - gribas uz tualeti.
Vajag tikai vienreiz iziet ārā nekrāsotai, tā satieku svarīgus cilvēkus.
Kad pērku alkoholu, vienmēr aizmugurē nostājas vadītāja, mācītājs vai kāds bijušais skolēns.
nekā traģiska, bet kaitinoši un nepatīkami.,

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #10 : 2014. gada 22. decembris, 20:00:51 »
Man ar shitais par nagu laku. Bez tualetes veel gadaas - tiko nagi nolakoti, zvana mobilais, kas, ak tu velns - somaa aizmirsts.
Par veikalu ar, kaa jau te rakstiija - aizeju uz veikala peec saals un..... atnaaku maajaas ar pilnu somu pirkumu, bet... bez saals.
Par kraasoshanos - kameer dziivoju Latvijaa - bija ikuraat taapat. Kopsh dziivoju dienvidos, shis tas ir mainiijies. Itaalji protams ir lieli esteeti un smukummiilji, bet ikdienaa neviens nekriit gjiibonii par nekraasotu, dabisku sievieti. Te sievietes ikdienaa kraasojas minimaali, tiesa gan - matiem vienmeer jaabuut tiiriem un mirdzoshiem - taa ir itaalju sievietes galvenaa rota. Vakara izieshanas un sveetki - tas jau ir cits staasts