Autors Tēma: Periodisks riebums ķēķot  (Lasīts 2430 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Periodisks riebums ķēķot
« : 2014. gada 21. decembris, 16:03:28 »
Principā ēst gatavošana gan sanāk gan arī patīk. Taču... periodiski uznāk baaaaaisssss riebums kaut jel ko ķēķī darīt. Vienkārši riebj! Pēc pārs dienām akal ar prieku metīšos ķēķismos, bet šodien - nu kaut mirstiet badā...
Kā jumsīm? Arī šitā gadās?
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Periodisks riebums ķēķot
« Atbilde #1 : 2014. gada 21. decembris, 16:14:18 »
Gadās. Es to saucu par slinkumu :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #2 : 2014. gada 21. decembris, 16:32:03 »
man ir vnk nevaļa. tā ari famīlijai pasaku,lai virina ledskapi,vai atbalsta obšepitu :)

Šodien,pēc plosīšanās gar logiem,uzliku lielo skābkāpostu zuppas katlu,un cepu karpeļgaļas sacepumu. Līdz 24.ķēķī nerādīšos  :fryingpan:

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2014. gada 21. decembris, 16:38:08 »
ir dienas, kad katrs sev ledskapī kaut ko salasa. Vakarā parasti kāds (cits, ne es) nenociešas, un sāk kaut ko brūvēt
Es to saucu par apnikumu

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 21. decembris, 16:42:30 »
Tagad ir gavēņa laiks, tā kā naf ko rīt :P

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2014. gada 21. decembris, 16:53:44 »
Tagad ir gavēņa laiks, tā kā naf ko rīt :P

Un ko tad tu pats taisies darīt ar Piafas pīrādziņiem?  :confused:

ēvele

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 21. decembris, 17:16:34 »
Kad bērni bija mazi, ko tik nešmorēju, biju riktīga ķēķa guru, bet ar riebumu sirdī pret šo lietu. Kopš bērni prom no mājas - netaisu neko ne sev, ne vīram, ja nu vienīgi brīvdienās. Ja būtu spiesta lieta(mazbērni, vecs cilvēks), gan jau taisītu, bet tagad izbaudu brīvību no ķēķa :fryingpan: !

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2014. gada 21. decembris, 17:39:50 »
Par slinkumu gan diez vai to tā nosauktu....
Nezinu nevienu darbiņu, ko vīrietim būtu ar tādu pašu regularitāti dienu no dienas, gadu no gada jādara... Nerunāju par tiem veiksmes stāstiem, kur vīrietis arī kaut šad tad virtuvē parādās ne tikai lai ko aprītu. Trakāk par darbā iešanu - tur tās regulārās šausmas kaut brīvdienās mitējas....vai atvaļinājumā. Ķēķisms nemitējas nekad! Vēl sūdīgāk - brīvdiienās un svētkos tas pārņem kā sērga!
Visus sakost!

Atslēdzies itta

« Atbilde #8 : 2014. gada 21. decembris, 17:49:41 »
man patīk gatavot un varētu to vien darīt, ja nebūtu gandrīz katru dienu garas darba stundas, tas atsit visu vēlmi, bet tā pat mēdzu gan no rītiem gan vakaros, ko uzmargot..., tagad ir laiskais laiks...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

ēvele

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 21. decembris, 18:01:51 »
Apbrīnoju tādus cilvēkus, kam patīk ķēķot,  - kā Inešuks, piemēram.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #10 : 2014. gada 21. decembris, 18:19:10 »
Arī man ik pa laikam uznāk apnikums (slinkums īsti nav).
Pie pilna ledusskapja vēl neviens nav nomiris   ;)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #11 : 2014. gada 21. decembris, 18:41:55 »
Pievienojos ēvelei- gatavošana tikai sev liekas tik bezjēdzīga laika tērēšana! Neesmu izvēlīga, šķīvis ar svaigiem dārzeņiem vai augļiem der jebkurai maltītei. Un kad sagribas kaut ko siltu, ir sabiedriskā ēdināšana. Ķēķa būšanas ir noiets etaps, paldies Dievam. Vispār pēdējā laika trakums ar pavāriem popzvaigžņu vietā un pavāgrāmatām enciklopēdijas cenā liekas nedaudz pārspīlēts :)

Atslēdzies Es456

« Atbilde #12 : 2014. gada 21. decembris, 18:56:09 »
Patīk, neapnīk. Bet gadās dienas, kad vairs nav spēka. Atnāku no darba kaut ko uzkožam un ir labi. Plus vēl, pēc pīpēšanas atmešanas, izrādījās, ka neesmu iedzimti kārna. Nu jau +5 kg pa diviem gadiem. 3 no tiem gaidīti, bet 2 kg varētu arī nebūt. Tāpēc vairs necepu bulciņas, kūciņas, tortītes, tartītes utt. Laiks atbrīvojas. Otrai pusei ar patīk pa virtuvi rosīties. Viņam savs ampluā. Bet ne saldie. Rezultātā grozies kā gribi, virtuve mums tusiņu vieta

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2014. gada 21. decembris, 20:23:43 »
Man noriebjas obligaatas lietas

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2014. gada 21. decembris, 20:25:19 »
Man reāli sāk pieriebties. Es uz diviem gatavoju. Par pienākumu jau pārvērties, visa iedvesma un fantāzija izčākstējusi kaut kur. Bet ir atslodzes dienas, kad brūte no rīta izdomā palikt vēl uz dienu - tad liekēži sasēž dīvānos, lauž pulti un osta gaisu virtuves virzienā. Un tad ir seši ēdieni un galdauti un sveces - vien vārd sakot - ja ir atslodzes dienas, tad var dzīvot. Lūk.