Autors Tēma: Portatīvā datora paliktnis  (Lasīts 5271 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: Portatīvā datora paliktnis
« Atbilde #15 : 2014. gada 27. decembris, 18:57:46 »
Man arī nu ir aktuāls i paliktnis, i zvēru spalvas... :( Par paliktni pagaidām izmantoju pareizā izmēra grāmatu. Nezinu, vai vajadzētu ko citu ieviest.

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2014. gada 28. decembris, 15:05:58 »
Man arī nu ir aktuāls i paliktnis, i zvēru spalvas... :( Par paliktni pagaidām izmantoju pareizā izmēra grāmatu. Nezinu, vai vajadzētu ko citu ieviest.
Ja ar grāmatu ir gana ērti, kāpēc lai vajadzētu ko citu? Spalvas gan jau pa gaisu arī lidinās,ventilators periodiski būs jātīra tik un tā...
Tirgotājiem, protams, gribētos, lai vajadzētu...
Tad labāk kādos laukos kko no koka glītu. Vai kādu akrila plāksni no būvniecības veikala, ja ļoti vajag ko nopirkt...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 28. decembris, 15:15:45 »
Es Šobr'd esmu gana ērti iekārtojusies dīvānā bez paliktņa. Dators balstās uz 3 punktiem - izvērsti saliektā kreisā kāja, pusnostieptā labā kāja, vēders. Saskares punkti datoram - tālākie stūri+priekšējā mala.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #18 : 2014. gada 28. decembris, 15:17:32 »
Nu, paldies, vismaz pozu ieteici :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #19 : 2014. gada 28. decembris, 17:10:08 »
Ja ar grāmatu ir gana ērti, kāpēc lai vajadzētu ko citu? Spalvas gan jau pa gaisu arī lidinās,ventilators periodiski būs jātīra tik un tā...
Tirgotājiem, protams, gribētos, lai vajadzētu...
Tad labāk kādos laukos kko no koka glītu. Vai kādu akrila plāksni no būvniecības veikala, ja ļoti vajag ko nopirkt...

Grāmatu negribas apņurkāt. Droši vien labi noderētu kāds dēlītis no būvnieku veikala un lieta būtu nokārtota.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2014. gada 28. decembris, 18:23:47 »
Ko var ņemties, nopērk paplāti un miers un bērziņš.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #21 : 2014. gada 28. decembris, 19:29:57 »
Ir jau tev taisnība, bet tas tā sievišķīgi mazliet ņemties. Pasviedi domu par paplāti, bet noderētu arī kāds gaļas dēlītis arī no Gemosa :), tie jau normāli apstrādāti gludi.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2014. gada 28. decembris, 19:31:07 »
Un, ja jau brauciens uz Gemosu, tad vēl šokolādes čipši jāpaņem, jauna toršu forma un trīs viedu riektiņi... :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2014. gada 28. decembris, 19:35:24 »
Lūk, paplāte gan ne katra būs ērta, visādas maliņas, rokturi, (ie)apaļas formas u.t.t. diez kas nebūs.
Turklāt dēlis/plāksne no būvniekiem būs krietni lētāks un glītāks...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #24 : 2014. gada 28. decembris, 19:52:29 »
Un, ja jau brauciens uz Gemosu, tad vēl šokolādes čipši jāpaņem, jauna toršu forma un trīs viedu riektiņi... :D

Būtu labs iemesls iebraukt Gemosā atkal :) Pamazām arī esmu nobriedusi, kādu somu/maku savam laptopsim uzmeistarot - gatavos nekādi nevaru pareizajā izmērā piemeklēt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2014. gada 28. decembris, 19:53:03 »
Bet paplātē pa malām var uzkodas saservēt.

Mmmmmm.... Gemītis.....