Autors Tēma: P.Sproģa intervija  (Lasīts 1649 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
P.Sproģa intervija
« : 2014. gada 25. decembris, 12:10:27 »
Ja redzu, ka autors ir reliģisks pārstāvis, parasti rakstus nelasu. Tā arī šoreiz - pirmo intervijas daļu neizlasīju, bet uzdūros otrajai. Šis cilvēks raksta to līdz kam lēnām esmu nākusi un turpinu iet, tāpēc laikam aizķērās.
Intervijas pirmā daļa: http://www.tvnet.lv/ziemassvetki/svetku_sajutas/540126-ir_zales_pret_visam_pasaules_slimibam
Intervijas otrā daļa: http://www.tvnet.lv/ziemassvetki/svetku_sajutas/540132-kas_ir_sis_cilveks_un_kapec_visi_par_vinu_runa

Daži izrāvumi:

Citāts
Ir lietas, ko pirmajā brīdī ieraugām kā problēmas. Šad un tad mēs cenšamies šīs problēmas noslēpt no citiem, bet biežāk – paši no sevis. Taču patiesībā nereti problēmas ir iespējas.

Citāts
Ja tu neatzīsti realitāti, tu nevari tapt brīvs. Tad tu vienkārši dzīvo savā iedomu pasaulē, tu esi iztēlojies to, kas tu neesi, tu domā par citiem un pasauli tā, kāda tā patiesībā nav. Tādā pasaulē nekas nav un tajā nevar nekas notikt. Lai kaut kas nozīmīgs notiktu, ir jāatzīst patiesība

Citāts
Cilvēki domā, ka viņu vērtība ir tajā, kā citi viņus pamana. Šķiet, ka tāpēc man vajag vairāk pelnīt, jo tā es varēšu vairāk atļauties lietas, uz kurām cilvēki skatīsies, un tas pacels manu reitingu. Bet interesantā kārtā tur laime nav. Protams, iegūtā ietekme var būt vērtība, ko cilvēks var izmantot. Ietekme ir kā valūta, ko cilvēks var lietot labam mērķim vai arī savas pašapmierinātības celšanai.

Atslēdzies ineshuks

Re: P.Sproģa intervija
« Atbilde #1 : 2014. gada 25. decembris, 13:50:20 »
Autors neko jaunu jau nepasaka, turklaat otraas inter ijas pieteikums ir, maigi sakot, diivains...
Bet daargaa gala iepakojums gan iekrita aciis, taadaa nav gruuti pieticiibu maaciit...

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2014. gada 25. decembris, 13:59:47 »
Sproģis ir gudrs cilvēks.
Inešuk, viņš ir bīskaps. Salīdzini viņa " iepakojumu" ar citu konfesiju galvu iepakojumu, diezgan pieticīgi, vai ne?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2014. gada 25. decembris, 14:21:52 »
Es ar neteicu, ka muljkjis...

Tik satura atbilstiiba formai kaa jau shai shlakai pierasts...

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2014. gada 25. decembris, 16:21:23 »
vo, vo, reļigiozņiki ne visai tīk, bet tā privāta lieta...
man ar' kā reiz sasaucas ar fitnesistisku smadzeņskalotāju (tiem arī savs kults un līdzīgas metodes), kas pārmet citiem materiālismu, kamēr pašai kedas uz 100+LVL kājās un arī pārējais iepakojums nav ne no CT, ne H&M :D

ēvele

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 27. decembris, 10:03:01 »
Kā var dažās bildēs pamanīt dārgā gala iepaqkojumu? Neko tādu neredzu, laikam esmu no lētā gala. Intervija laba, nekā jauna, bet der sev atgādināt. Nācītāju intervijas vienmēr ir foršas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2014. gada 27. decembris, 12:44:12 »
ēvele, Tu uz materiāliem paskaties... Kā Tev šķiet, cik maksā tā zilā jaciņa un jaukā materiāla baltais krekls? OK, brendotas džinsas maksā daudz lv, bet, ja pirktas štatos, tad nav dārgas. Un pulkstenītis :) Tādā ietērpā un ar tik daudz brīviem līdzekļiem es arī miera vējos staigātu un sludinātu citiem pieticību :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2014. gada 27. decembris, 23:05:31 »
...tieshi taa- materiaals... ...sliktu uzvalku no laba mazaak atshkjir shuvums, kaa materiaals...

...shon kaa reiz gadiijaas incanta (tieshaam) saruna ar viirieti, kursh, cita starpaa, nopircis vaagji pa 100+k klaareeja man, ka naudai nav noziimes...

...pilliigi piekriitu- shqqdaa kontekstaa noziime ir daudzumam ;) ...

...un jaa, ir jaasasniedz zinaams paarticiibas liimenis, lai shaadus postulaatus no sirds verbalizeetu...