Autors Tēma: Grīdas segums virtuvē  (Lasīts 10912 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Grīdas segums virtuvē
« : 2014. gada 25. septembris, 12:55:58 »
Gribu nomainīt grīdu virtuvē. Telpa neliela, slodze liela. Berze, staigāšana, tauki nopil, pats galvenais , liels mitrums (nopil, uzšļakstās, nopilējušie tauki jāmazgā. ) Protams, patīk koks, bet parkets laikam neder šajā gadījumā?? Flīzes nepatīk. Lamināts? Ir kāds speciāls , īpaši mitrumizturīgs? Kāda klase? Varbūt kādi grīdas dēļi, viengabala, speciāli apstrādāti?

Vispār - kas ir jūsu virtuvēs uz grīdas un kāpēc to izvēlējāties? Varbūt kāds mani pārliecinās par flīzēm?....

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Grīdas segums virtuvē
« Atbilde #1 : 2014. gada 25. septembris, 13:02:53 »
Man ir apvienota virtuve ar dzīvojamo istabu un visā platībā ir flīzes. Nenožēloju nevienu mirkli - ideāli uzkopt (kā gribi tā uzkop, ka tik nav perforators), nekādi nokritušie biešu gabali neieēdas, uz augšu no mitruma neceļas. Pilnīgi nekādu problēmu.
Tiesa, man ir arī siltās grīdas :) bet nelielā telpā mierīgi var ielitk arī elektrisko apsildi, ja gribas plikām kājām staigāt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 25. septembris, 13:03:39 »
Dzīvoklī - niknais, speciālais lamināts. Mājā - flīzes. Nu tak loģiski.  ;D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2014. gada 25. septembris, 13:08:08 »
kas vainas krāsotiem grīdas dēļiem būtu?

Draiskulis

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 25. septembris, 13:16:38 »
 @-draiskulis) :laugh:
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. septembris, 11:37:43 no Draiskulis »

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #5 : 2014. gada 25. septembris, 13:19:10 »
Man īres dzīvokļa virtuvē PVC grīdas segums, vienkāršāksakot linolejs, nekāda vaina
Īpašuma dzīvoklī lamināts.

Par abiem variantiem sūdzību nav
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2014. gada 25. septembris, 13:20:20 »
Ja liksi dēļus vai parketu tad nāksies apstrādāt ar niknu ķīmiju, lai pēc 5-7 gadi naf jāmaina
nekas jāmaina nav, var noslīpēt un noeļļot pa jaunu :) Un par ķīmiju ... sviests, pietiek noeļļot ar labu eļļu
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Draiskulis

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 25. septembris, 13:21:51 »
 @-draiskulis) :laugh:
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. septembris, 11:37:11 no Draiskulis »

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #8 : 2014. gada 25. septembris, 13:33:24 »
Tikai un vienīgi korķa flīzes!
Neklab, neskan, viegli kopt, karstumizturīgas, "mīkstas" - nokritušiee trauki plīst daaaudz retāk. Smuki, silti... Kaut ko citu - nemūžam, runčuk!  :talking:
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2014. gada 25. septembris, 13:43:29 »
 :blushing: uzliku laminātu, tikai vēlāk noskaidroju, ka varēju izvēlēties  mitrumizturīgu, jo  šams tāds , sapresēts papīrs vien ir . Gribēju  sākumā flīzes, bet drausmīgi nelīdzena  grīda un tad būtu viss jāceļ augšā un vēl kaut kas tur virsū jālej - biju jau nogurusi, kamer man meistars skaidroja. Istabā man  linolejs ( un koridorī) Tāds ar kaut kādu  smalku  izturības katrgoriju - praktiski nedilst. Nu man šad tad uznāk fantāzījas  vai nu mēbeles bīdīt vai kaut ko pindzelēt - gribējās ko  tādu vieglāk kopjamu. Ja tagad liktu, noteikti izvēlētos flīzes. Jo  virtuvē šad tad darīšana ar karstiem priekšmetiem, var  linoleju  traumēt ( varbūt) . A ja kas plīst lai plīst, ātrāk tiksi pie jauna

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2014. gada 25. septembris, 13:46:58 »
Ja liksi dēļus vai parketu tad nāksies apstrādāt ar niknu ķīmiju, lai pēc 5-7 gadi naf jāmaina
nekas jāmaina nav, var noslīpēt un noeļļot pa jaunu :)
eļļot parketu??????????????????????????????????? tu ko :laugh:
nu bet parketu tak var gan eļļot gan lakot, galvenais noslīpēt ar mašīnu veco nost

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2014. gada 25. septembris, 13:51:00 »
parketa grīdu sākumā  reizes trīs jānolako un pēc tam novasko :blushing:

kaut gan nē... re kur  raksta, ka kaut kāda eļļošana arī pastāv
http://parketaarijs.lv/
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 25. septembris, 13:52:36 no olgucis »

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2014. gada 25. septembris, 13:51:38 »
Man ir flīzes, smukas, gaiši pelēkas. Labi kopjas, nepaliek švīkas un... plaisā uz vella paraušanu, kad kāds cirvis nokrīt uz grīdas. >:DD

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 25. septembris, 13:53:55 »
Man ir flīzes, smukas, gaiši pelēkas. Labi kopjas, nepaliek švīkas un... plaisā uz vella paraušanu, kad kāds cirvis nokrīt uz grīdas. >:DD

Ko tu ar cirvi virtuvē dari?  :o

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2014. gada 25. septembris, 13:56:22 »
ui, man kaimiņiem no augšas  sāltrauks uzkrita uz ķeramiskās plīts virsmu - LUPATĀS!
galvenais, ka bija pirkuši vienā gabalā ar cepeškrāsni... Vāks
Flīzes , tā jau arī ... tāpati keramika ir... Bet atkal var vienmēr kādas  trīs flīzītes  paturēt un  ielikt "ielāpu" vajadzībām. Kaut gan neko tik stulbu, kā tagad pateicu, neesmu dzirdējusi. ;o) :blushing: