Autors Tēma: zobi  (Lasīts 1476 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

zobi
« : 2014. gada 28. decembris, 16:41:45 »
negribeju jaukties iepriekšējā tēmā par z/a.
tak laikam jau, jautajums man arī tāds, kurā nez vai var palīdzēt...
karoč secinajums....neviena galējība nav laba  :smile:

taisiiju UK higiēnu... tas panjeema nepilnas 2.min. nezinu ar ko,bet ar kko nobrauca apakšējiem zobiem pa otru pusi un bija darīts.... hm... :o

LV aizgaju piesavas žīdietes, tā savukart pucēja un berza,ar sodu šmirģelēja un izveica viskko neiedomājamu veselas 2h.
oky viss labi, pirmas dienas protams sajuuta, ka vēš pa muti svilpo....
bet, nupat buus pagajis mēnesis un mani vieniigie dziivie zobi velaizvien ir trakoti jutīgi pec tās trakās apstrades... es saprotu, ka zobiem tauku kaarta neuzaugs.... bet cik ilgi es nevarēšu ziemas gaisu ievilkt(pareiz nav ko elpot caur muti) un cik ilgi nevarēšu dzert aukstu kolu  :fryingpan:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Luīze

Re: zobi
« Atbilde #1 : 2014. gada 29. decembris, 11:33:41 »
Paliks labāk, kad uzaudzēsi jaunu zobakmeni notīrītā vietā.  :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #2 : 2014. gada 29. decembris, 12:07:47 »
Dēļ šitiem stāstiem es no tiem higiēnistiem vairos. Kamēr nav sajūta, ka mutē laukakmeņi, tikmēr ir ok.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2014. gada 29. decembris, 12:26:16 »
Naakamreiz paluudz higieenistei, lai zobiem uzliek speciaalu paarklaajumu pret paarjuutiigumu. Un lieto speciaalu zobu pastu (kaut to pashu Sensodyne) un skalojamo, labi paliidz

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #4 : 2014. gada 29. decembris, 12:31:12 »
Man laikam "laukakmeņi" tiešām aug. Man patīk tā "brīvības" sajūta, un nepatīk, kad aizaug. Bet pārklājumu noteikti vajag! Ebrejiete nolaidusi lažu pēcapstrādē ;)

Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2014. gada 29. decembris, 15:38:01 »
es jau nezinaju, ka man viņai vēl kkas jalūdz  :) godīgsakot man vairs speeka nebija domaat, ka tur vel kkā pietrūkst :))
man tie laukakmeņi aug diezgan lēnām... (es nezinu kaa citiem) bet 2-3jos gados prasās visu nošrubēt...
bet šitā plosijies  vel nebija neviens ...
skalojamo un sperhelu zobupastu jau taapat iedeva..bet citam mērķim...
sakat ka japameklē cita??? :confused: možpalīdzēs.....
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2015. gada 06. janvāris, 18:51:35 »
Paldies par zobupastas ieteiksanu... nopirku Sensodine, jo nezináju ko njemt..apjuku tajos plauktos un nosaukumos..bet vienalga...palidzeeja..jau ar 1x palika labaak :) un vispaar ,tas jutigo zobu sensodine patiik maniem zobiem..paarejaas pastas lai bik atpushas.. :icecream:
IG- mellenessniega