Autors Tēma: Pārdot iekš eBay  (Lasīts 2790 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Pārdot iekš eBay
« : 2014. gada 29. decembris, 13:34:01 »
Kāds ir mēģinājis?
Kādi zemūdens akmeņi - ir kaut kādi procenti par pārdošanu vai kaut kas tāds? Kas vēl jāzina?
Es visu atceros, Ričard...

Pluto

• Viesi
Re: Pārdot iekš eBay
« Atbilde #1 : 2014. gada 29. decembris, 13:42:14 »
Daudz kas atkarīgs no Tava reitinga Ebay. Kamēr nebiji sasniedzis cik tur to "ratio" vispār uz daudzām valstīm tirgot nedrīkstēja (tas gan kādu brīdi atpakaļ jau). Tad visi tie ierobežojumi uz Eiropu/USA/.... un jā - ņem procentus, bet arī tos vairs neatceros.

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2014. gada 29. decembris, 15:31:51 »
Paypal ņem procentus, turklāt vairākus, cik tieši - neatceros, bet ka tik ne 3-4...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2014. gada 29. decembris, 21:42:38 »
Paypal no ienākošās naudas atprocentē savu 'kuponu'?

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #4 : 2014. gada 29. decembris, 22:01:53 »
Vienu brīdi nedaudz tirgoju.
Komisijas:
Ebay - 10% no summas, ieskaitot piegādes izmaksas.
Paypal - 0.30€ + 3,9 (?)% no summas, neskaitot piegādes izmaksas (saku apmēram ciparus, no galvas neatceros, ja vajag, varu paskatīties precīzi))
Ebay ievietošanas maksa - vismaz pirms kāda brīža līdz 50 precēm mēnesī bez maksas.

Citāts
"Kamēr nebiji sasniedzis cik tur to "ratio" vispār uz daudzām valstīm tirgot nedrīkstēja
Šādu ierobežojumu man nebija. Iespējams, ir atsevišķas kategorijas ar "nopietnākām" prasībām (elektronika utml.). Es pārdevu rokdarbus.

Es sākotnēji uzrādīju, ka sūtu uz visām valstīm un pārdodu arī pilnīgi jauniem pircējiem. Kad apnika kancelēt neapmaksātus pirkumus, uzliku ierobezōjumus (nesūtu uz Āfriku, Brazīliju un jauniem klientiem bez fīdbeka. Palika vienkāršāk.

Mīnusi:
- augstas komisijas.
- Ja pircējam kaut kas nepatīk un vinš atver "case", gandrīz 100% garantija, ka, pat ja pircējam nav taisnība, paliksi bez naudas un preces.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 29. decembris, 22:07:00 no Kikamora »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2014. gada 29. decembris, 22:53:24 »
Kikamora - paldiess. Noderīgi un viela pārdomām.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2014. gada 30. decembris, 01:55:12 »
- Ja pircējam kaut kas nepatīk un vinš atver "case", gandrīz 100% garantija, ka, pat ja pircējam nav taisnība, paliksi bez naudas un preces.

tāpēc man patiik iepirkties ebay...nekad nepaliec zaudeetajos... :smile: oky..es nekad neesmu to izmantojusi ļaunpratīgi, bet zinu,ka iespēja ir ...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2014. gada 30. decembris, 10:04:37 »
Avot kas nosaka pārdevēja nepieciešamo reakciju uz pretenziju? eBay (tā izskatās)?

Kāds zina - ir vēl kaut kāda pārdodamvieta?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #8 : 2014. gada 30. decembris, 11:21:07 »
Etsy.com?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mogo

« Atbilde #9 : 2015. gada 06. janvāris, 16:26:15 »
Vienreiz meeginaaju, saliku shaadas taadas kloziites, saliidzinoshi leeti. NEVIENS neizraadiija interesi, pat par jaunu firmas kreklinju, ko pirku par 20 ls, bet meeginaaju paardot par 7....
Peec kaada laika ieraudziiju, ka man Ebay noskaitiija kaut kaadu  mistisku ciparu 2.50, lai gan neko taa arii nenotirgoju. Taa arii beidzaas mans meegjinaajums. Bet cik palasos, tad dazhaam daamaam bizness iet uz urraa, ne tikai sev nevajadziigo nopaardod, veel uzvaaraas, pasuutot no Kjiinas pa leeto, un paardodot ar uzcenojumu.