Autors Tēma: Bez tabu par Bez tabu.  (Lasīts 1646 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Bez tabu par Bez tabu.
« : 2014. gada 29. decembris, 20:26:49 »
Kārtējā cūcība un savu skatītāju par apaļiem muļķiem turēšana - šodien, 29.12.2014. izskanējis sižets, par to, kā jalieto Prozit kompetes ar alkoholu, lai nenošmucētos. Aleluja! Jānokož galiņš un jāizdzer. Paldies par šo, cilvēci glābjošo no visām likstām un nedienām, izsmeļošo žurnalistisko izmeklēšanu un parsteidzoši negaidītajām atklāsmēm. Un AS Laima marketinga daļa te nu pavisam ņi pričom un Laimai un TV3 nav nekādas melnās kases, lai šādus pekstiņus vispār varētu ar skatītāju izspēlēt un neuzpērkamos, trūkumu cietošos žurnālistus uz svētkiem kaut nedaudz, no tīras sirds, pamotivēt.

Dzirdat? Ruk ruk ruk...
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 29. decembris, 20:35:39 no Mao »

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Bez tabu par Bez tabu.
« Atbilde #1 : 2014. gada 29. decembris, 21:24:13 »

Parādīja arī kā rūpīgi iztukšoto konču satīt atpakaļ folijā un ielikt atpakāl kastītē? :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2014. gada 29. decembris, 21:32:14 »
hehehe tad es,ne vieniga pie alkokončām sēžu..
bet mani neviens nav maaciijis :( metu konču mutee  hlpos..hlops un dariits  :drunk:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3 : 2014. gada 29. decembris, 21:41:55 »
hehehe tad es,ne vieniga pie alkokončām sēžu..
bet mani neviens nav maaciijis :( metu konču mutee  hlpos..hlops un dariits  :drunk:

Prozit veselu mutē? Man kaut kā prātā, ka tās tādas palielas tomēr  :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 29. decembris, 21:44:41 »
Kāda nu kuram mute  :laugh:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2014. gada 29. decembris, 21:59:35 »
A ko? Aizkodiis kaads galu, noliesies ar kafijas likjieri, shmuce uz smalka apgjeerba, kjiimiskaa tiiriitava izpurgaas, nashkjumiilis aizspersies pie Laimas un pieprasiis saapju naudu.

Jaanodroshinaas. Katrs gan jau lasiijis absurdas instrukcijas no seerijas  - matu feenu nemazgaat veljas mashiinaa.

:smoker:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #6 : 2014. gada 29. decembris, 21:59:48 »
Arī tiesa!

Bērnības atmiņas, kad vecāki iedeva no sacukurotās "pudelītes" gabaliņus arī mums, sīkajiem... Tagad Prozit gadiem nav vairs ēstas.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 29. decembris, 22:34:18 »
es vēl vakar vīratēvam atgādināju - nokod galiņu un tad izdzer. Ir cilvēki, kas vienkārši kož kā parasto konfekti un tad aplejas. Neredzēju sižetu, bet kā gan citādi tādas končas vēl var ēst?
Kāpēc gadiem nav ēstas? Es tagad padomāju, vismaz 2reiz gadā kkā sanāk, visbiežāk uz jauno gadu sadāvina. Agrā bērnībā es esot pilliņa bijusi no tām, neko gan tādu neatceros, bet laikam alkomīlētājas gēns jau bērnībā pamodās :D

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #8 : 2014. gada 29. decembris, 22:43:30 »
Nav gan vairs sanācis, kad vairs nebija normāls alkohols iekšā, tad vairs nekārojās. Un netika arī pirktas. Prozit jau nu man tiešām neviens nedāvina!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2014. gada 30. decembris, 01:49:21 »
ak, jūs tieši par prozīt runajat :coffee: , nu nē..tās es arī, sen neesmu ēdusi ..es par savām vietējām, :spicglaze: ārējo iepakojumu, jau esmu aizstiepusi, nav kur paskatīt, kas šamās ražo....bet, lai vai kā, iekšā iet labāk par prozit....
mazākas..nekādu problēmu tadu pupu iemest mutē...
nav tās drausmīgās cukura starpsienas, kas prozitē.... te smuki šokolade un iekšā konjaks, brendijs, vai ko nu tur kuro reiz izvēlies...
cena demokrātiska 1,- par kasti...
nenene prozit eedat paši  :laugh:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2014. gada 31. decembris, 13:26:27 »
Es par ziloņiem, Jūs par mušām.  :banhead: :fryingpan: :talking:

Krabzdjec.  :angry:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2014. gada 31. decembris, 14:52:13 »
Neredzēju sižetu, joTv neskatos. Par tēmu - nekaunīga slēptā reklāma, ja pareizi sapratu Mao.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2014. gada 31. decembris, 14:58:10 »
Nekaunīgi un tik primitīvi, ka gandrīz apvēmos par līmeni, kādā smadzeņu skalotāji strādā un par ko mūs tur.