Autors Tēma: LTV Leona Brieža jubilejas koncerts  (Lasīts 1285 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

LTV Leona Brieža jubilejas koncerts
« : 2014. gada 30. decembris, 21:32:52 »
Gribēju jau teikt, ka piektdienas vakara izklaide, bet vispār jau tāda piektdienīga sajūta ir.

Pagaidām skanējušās dziesmas - o, arī tām ir Leona Brieža dzeja. Tagad "Muļķe sirds", izrādās, arī tā. Labi, atzīstu, neesmu nekāda dzejas pazinēja un zinātāja.

Atslēdzies j

Re: LTV Leona Brieža jubilejas koncerts
« Atbilde #1 : 2014. gada 31. decembris, 00:37:21 »
Koncerts foršs.
Man tikai visu laiku dziesmu temps ir maaazliet par ātru. Jā, tā nu ir, ka tagad spēlē/dzied ātrākā tempā nekā oriģinālā/sākumā, principā jau nav slikti, taču tas ātrākais temps ir drusciņ par ātru, man izklausās tā, it kā gribētu saraut un fiksāk tikt mājās.
Pētersons labi dzied savus vecos gabalus, labāk, nekā jaunībā :-) Veits turās braši, vēl joprojām viņš ir vienīgais latviešu dziedātājs, kurš TIK skaidri spēj izdziedāt tekstu, ka katru vārdu var saprast. Aija man īsti nepatika, gribējās oriģinālo Aiju.
Ginta turās braši, kaut Zīveri tajā beigu gabalā pārspēt grūti

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2014. gada 31. decembris, 10:29:01 »
un es domāju -kas tas par retro?! Skatījos Monako princesi -nekas dižs, Kidmena izvelk. Bet nemaz nezināju, ka bijusi tāda politiskā krīze ar Franciju.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #3 : 2014. gada 31. decembris, 12:58:28 »
Koncerts foršs- patika  :) 

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4 : 2014. gada 31. decembris, 14:37:29 »
Man Aisha, nu jau Aija Andrejeva,  labi patika. Protams, ka neskanēs tāpat kā bija pirmajām dziedātājām, bet patiesībā bija pat pārsteidzoši labi kopumā, jo ir gadījies dzirdēt tik briesmīgus veco dziesmu skanējumus, ka brrr...

Apskatījos, kas par Gintu tā bija - neatpazinu šo dziedātāju. Smuka un labu balsi!