Tātad par KDi.
Nav viņiem taisnība tiem abiem ābolniekiem. Tā ir tikai viņu uztvere, nevis absolūtā patiesība. mēģināšu drusku ieoponēt-
- vissmieklīgākais ir iebildums, ka neesot konsekvences starp reālo attālojumu un nosacītību, un kā realiātes piemērs tiek piesaukta kaula zāģēšana, nu , sorī, tā nu nebūt nav realitāte, atvainojiet, ja kādam likās, ka tas notiek pa īstam! Unkā nosacītība piesaukta iešana vannā bez ūdens un bez noslaucīšanās, jā, cits teātris laikam uzlicis gauži augstu latiņu un kritiķiem tagad liekas, ka mazgāties uz skatuves var tikai pa pliko(ak jel , slava JRT, ka inženieris Ščukins nepavadīja savu pusstundu garo monologu pa pliko, es to nepārdzīvotu arī no savas 16.rindas!), nē, es pilnīgi nealkstu, lai katrā izrādē tik mazsvarīgā vietā man būtu pliknis, tie patiesi drīkst būt tikai tur, kur tas ir svarīgs atslēgas notikums sižetā!
- tāpat tiek pārmesti kariķētie pacientu tēli - bet varbūt tas ir tiešs pretnostatījums starp jaunā ārsta esamību un 1.personas stāstījumu un apkārtējiem puslīdz normālajiem mediķiem un "trakajiem" pacientiem...