Autors Tēma: Kreļļu pārvēršana  (Lasīts 8600 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Kreļļu pārvēršana
« : 2014. gada 25. septembris, 18:43:29 »
Sveiki!

Man nevajag paarveerst koka krelliites par peerlju krellem, bet gribu moraali novecojushas dzintara krelles saveert no jauna, uz jaunas, smukas auklinjas, ar jaunu aizdari.

Pati laikam nee. Varbuut ir kaadas "rotniicas", kur ko taadu dara?

Atslēdzies ragana

Re: Kreļļu pārvēršana
« Atbilde #1 : 2014. gada 26. septembris, 08:51:24 »
Vismaz kādu laiku atpakaļ Avotu ielas sākumgalā (no Čaka ielas puses) bija forša rotnīca (oi, ku foršs vārdiņš). Tur vēra, pārvēra utt. Bet principā ar šo nodarbojas gandrīz visas akmeņu un pašdarināto rotu tirgotavas. 2 ko zinu konkrēti- uz Ģertrūdes ielas (nogriežoties no Čaka), saucas Mossoni un vēl viena Ģertrūdes 68.
Un vispār, paldies, ka atgādināji - manas dzintara krelles arī ir jāpārver un vienas granāta krellītes arī.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2014. gada 26. septembris, 11:40:08 »
Paraugam paskatieties Baltu rotas, vai vēl labāk- pašā veikaliņā (pie Pēterbanīcas) Viņi kombinē dzintaru arcitiem materiālie -tumši zilu vai zaļu stiklu, kaulu. Visfantastiskākās ( uf kas par vārdu )bija dzintars pamīšus ar koraļļiem
Man vislielākā dusma, ka mantinieks man neļauj pārvērt vienas baložolu lieluma dzintara krelles, ko kāda ciltsmāte savērusi uz kaut kādas žilkas, un nu ir baigā vērtība. Kas stāv kastē.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2014. gada 26. septembris, 12:01:52 »
Reno, paldiesiņš. Manas krelles ir mazapstrādātiem kantainiem dzintariņiem, šodien apsvēru domu par kombinēšanu ar vēl kādiem akmeņiem, jo rota ir paīsa, tieši ap kaklu. Bet tur vajadzētu tiešām labu mākslinieku, jo baidos, ka manas saprašanas tur nepietiks.

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2014. gada 26. septembris, 17:36:38 »
Aizej uz to Baltu veikaliņu, viņiem vesela lete ar visādām stikla zīlītēm.Vienīgā nelaime -standarta krellītes paredzētas uz tieva diega, bet stikla pērles -uz  daudz rupjāka, ādas sloksnītes gandrīz.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2014. gada 26. septembris, 19:56:14 »
Meitenes, super, paldies!

Man ir tieshi taadas - padomjlaikos uz zhilkas veertas, fui - un meetaajas nelietojamas.