Autors Tēma: pildītās pankūkas  (Lasīts 3751 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: pildītās pankūkas
« Atbilde #15 : 2015. gada 02. janvāris, 12:18:17 »
hm, man acu priekšā uzbūrās tā plaušu vārīšanas ainiņa - īsts raganas ķēķis! ;)

Atslēdzies rutta

« Atbilde #16 : 2015. gada 02. janvāris, 12:23:25 »
Nu jā, lai tās izvārītu jāņem lielāks katls- tad nav tik traki.

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2015. gada 02. janvāris, 15:52:28 »
Malšanas process, sīpolus vajadzēja vairāk. Pankūkas pašu ēšanai, nekāds pavārmākslas darbs neiznāca

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2015. gada 02. janvāris, 15:53:56 »
Salikās gan juku jukām, bet saprast jau var. Jēlos produktus fotogrāfs nespēja uzlūkot, bet man rokas bija netīras

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #19 : 2015. gada 02. janvāris, 15:55:42 »
a kāda zvēra tie subprodukti?
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2015. gada 02. janvāris, 16:00:11 »
Klāt bija buljons ar zaļām spinātu klimpām. Ar tām vēl nopietni jāpiestrādā, te drīzāk var redzēt, kā nevajag. Mīklai nevajadzēja likt olas baltumu, jo ar paslapjiem spinātiem iznāca šķidra. Grūti bija tā smuki ar karotēm uztaisīt gludas. Novārītas sālsūdenī man likās pretīgi glumas, uzmetu uz pannas. Spināti kļuva vēl tumšāki -tas labi, bet dažas pierāva brūnumu. Garšai galvenais nežēlot ķiplokus un piparus, rezultātā jau bija garšīgi bet neizskatīgi.
Buljons  no saldētavas, un nebija vārīts, lai būtu ideāli dzidrs

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2015. gada 02. janvāris, 16:41:12 »
sirdis no tītariem, par plaušu nezinu

ēvele

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 02. janvāris, 16:57:36 »
Piedodiet, bet kāpēc kkas tik pretīgs kā plaušas vsp jāēd?

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2015. gada 02. janvāris, 17:25:20 »
ārā tak nesviedīs

Zini, skats tiešām pretīgs, matīsa tirgū ir viens tāds īpašs stendiņš, kur vājākiem nerviem nevajag iet.

Bet garšo labi, man gribējās pamēģināt. Asinsdesas jau tikpat pretīgs produkts, un gan jau te atrastos kāds, kas ar baudu tev par visiem subproduktiem izstāstītu

Atslēdzies Danija

« Atbilde #24 : 2015. gada 02. janvāris, 19:27:37 »
Pankūka kā pankūka.Būs jāsaņemas kādreiz. Es tam plaušu-siržu malumam uz pannas dalieku vēl karoti krējuma, lai sulīgāks tas pildījums.Arī asinsdesas man garšo.Un nesaskatu nekā pretīga visā gatavošanas procesā. Parasti visus produktus novārījām laukos,lai nav jjāvāra mazā virtuvē, bet tagad jau neskries uz laukiem gabaliņu plaušas vārīt.Tās klimpas gan izskatās kā mazi, zaļi briesmonīši :) Viena kolēģe vārīja sāļo klimpu zupu.Pamatā šo zupu vārījuši cūku bērēs, kad saliek katlā visādus kauliņus, gaļas atgriezumus un savāra tādu buljonu, ka karote stāvus stāv un tad buljonā ielaiž klimpas.Gan bez špinātiem :D Recepte  no Basu puses, kur suiti dzīvo.
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 02. janvāris, 20:10:31 »
Man liekas, ka pēc pautu mizošanas nekas vairs nespēs būt tiiik interesants :D

Atslēdzies rutta

« Atbilde #26 : 2015. gada 02. janvāris, 21:22:17 »
Nez, neviens produkts neliekas pretīgs.
Tik jāgatavo.

Atslēdzies krustmaate agate

« Atbilde #27 : 2015. gada 04. janvāris, 00:01:54 »
Pat neredzot gatavošanas bildes - pilna mute siekalām! Piekrītu, ka plaušas vārās netīri...Bet uz lēnas uguns....pēc tam malšana, apcepšana ar sīpoliem...puse no sagataves tiek notiesāta...gardi(ne cacām). Kas palicis pāri - to liekam pankūkās!!!! :P

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #28 : 2015. gada 04. janvāris, 19:42:18 »
Ak, kā sagribējās komvīderus! (tā tos mana vecmāmiņa sauca) Pie viņas arī tika ēsti, mūsmājās kaut kā nebija iegājušies - svaigas plaušas savulaik pirkām tikai izbarošanai kaķim, tas uz plaušām vien dzīvoja un drusku sausās barības (90. gadi, tikko tādi brīnumi bija parādījušies)
Diemžēl nav gaļas mašīnas, varētu jau malt blenderī, bet tad struktūra nebūs pareizā :/

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2015. gada 04. janvāris, 21:42:47 »
Mantotā gaļas mašīna (kas par nosaukumu) pārvērta manu kuhņu (nost ar pūrismu). Griežu rokturi bieži un ar prieku