Autors Tēma: Autoskola  (Lasīts 6642 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: Autoskola
« Atbilde #15 : 2015. gada 07. janvāris, 20:48:08 »
Hm, kaut kā jocīgi nocitējās un uzrakstījās. Man gan tas nav aktuāli un ieteikt neko nevaru, bet esmu kaut kur dzirdējusi, ka par instruktoriem var uzzināt info, kāds % viņa skolnieku sekmīgi nokārto braukšanu. Nu tad es izvēlētos tādu, kur tas % ir visaugstākais.

Atslēdzies ilzee

« Atbilde #16 : 2015. gada 13. februāris, 14:07:19 »
Es iesaku uzmest aci Presto autoskolai - nesen tur pats noliku tiesības un varu teikt tikai to labāko - labi instruktori un sakarīga cenu politika. Varat uzmest uzmest aci, ko citi par viņiem saka viņu soc vidē: https://www.facebook.com/autoskola.motoskola.presto  ;)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2015. gada 13. februāris, 14:08:46 »
ā, tomēr ir vīriešu dzimuma būtnes ar sieviešu dzimuma nikiem, pretēji paustajai teorijai.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2015. gada 13. februāris, 21:59:28 »
Varbuut ventish?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #19 : 2015. gada 14. februāris, 01:23:40 »
Varbuut ventish?

Ja būtu ventiš tad rakstītu tā:
Es iesak mest āc uz to Presto autoskol - tiko pac tur  nolik tesīb un var teikt tikai to vistolabak- lab braucej un sakarīg cīpar. Var iemest  āc ko cit par jam  sāk..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #20 : 2015. gada 14. februāris, 01:26:01 »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2015. gada 17. februāris, 12:43:54 »
Vai var kārtot CSDD eksāmenus bez autoskolas?
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #22 : 2015. gada 17. februāris, 12:52:38 »
Vai var kārtot CSDD eksāmenus bez autoskolas?

Par visiem 100 nezinu, bet šķiet, ka, lai tiktu pie eksāmena kārtošanas jāuzrāda dokuments par apmācības kursa beigšanu.
Vai tad tagad nav tā, ka kamēr nav nokārtots skolas eksāmens, tikmēr pie valsts eksāmena netikt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2015. gada 17. februāris, 13:01:21 »
Stulbums. Kārtējā naudas kāstuve.
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 18. februāris, 11:52:37 »
Protams, ka kāstuve.
Agrāk lauku/mazpilsētu skolās 12. klasē pasniedza un visi, kas vēlējās, gāja uz eksāmeniem. Pārsvarā jau visi vēlējās. 
Runājot par mācību priekšmetu lietderīgumu un to, ka vairums skolēnu beidz 12. klasi 18 gados, IMO to derētu iekļaur mācību programmā. Skolu viela pilna ar "zināšanām", kas nekad nav noderējušas, bet auto vadīt, nez kāpēc, kkādos kursos jāmācās...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #25 : 2015. gada 18. februāris, 18:39:44 »
Vai kādam par maz idiotu uz ielām?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2015. gada 18. februāris, 19:05:59 »
Es savulaik tā arī tiku pie tiesībām - pabeidzot vienu no tām dažām Latvijas vidusskolām, kur pasniedza automācību. Mācīja gan auto uzbūvi, gan CSN, gan praktisko braukšanu. Automātiski jau gan visi pie tiesībām netika - kas neizgāja medicīnisko, kas atteicās uzreiz, kas bija tāds lohs, ka nespēja eksāmenus nolikt. Un neteikšu, ka mēs vairojām idiotu skaitu uz ielām, jo tāpat jau gan skolas ekšus bija jāliek, gan CSDD pēc tādām pašām prasībām, kā visiem citiem, vai pat vairāk - jo likām gan C, gan B kategoriju.
Bet nav tas tik vienkārši, lai to ieviestu katrā skolā - skolai vajadzīgs savs autoparks, darbnīcas, pasniedzēji un - finansējums tam visam.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 26. marts, 11:07:12 »
Ha. Tikko iestājos Presto :D
Vismaz pirmais iespaids labs, labāks nekā iepriekšapmeklētajām. Redzēs kā būs ar apmācību, bet solīja, ka līdz skolas eksāmenam un CSDD mani aizvilks :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #28 : 2015. gada 26. marts, 12:36:22 »
Nu ko, lai izdodas!  :smile:

Atslēdzies Kinietis

« Atbilde #29 : 2015. gada 29. jūnijs, 12:52:40 »
mācijos CREDO.LV, profesionali pasniedzeji un labas cenas :) 
“Imagination and fiction make up more than three quarters of our real life.”