Autors Tēma: pogu secība uzdevumu joslā  (Lasīts 2807 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

pogu secība uzdevumu joslā
« : 2015. gada 08. janvāris, 09:45:23 »
googlējos, googlējos, gudrāka netieku :(

man patīk, ja strādājot ar datoru programmas ir atvērtas noteiktā secībā.
lieta tāda, ka kaut kāda gļuka dēļ pogai/programmai kurai jābūt pirmajai ir pēdējā.
lai es dabūtu viņu kā pirmo man visas esošās progas jāaiztaisa ciet, bet nu čikars.
šis - Lai uzdevumjoslā pārkārtotu programmu pogu secību, velciet pogu no tās pašreizējās pozīcijas uz citu pozīciju uzdevumjoslā. Pogas varat pārkārtot, cik bieži vēlaties.- nestrādā :(ir kāda cita ideja??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Spārka

Re: pogu secība uzdevumu joslā
« Atbilde #1 : 2015. gada 08. janvāris, 09:47:39 »
Windows? Vispār tam vajag strādāt.. Citu ideju nav.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2015. gada 08. janvāris, 09:49:58 »
windows, tikai kurš es nez :(

bet nestrādā ... varbūt kādu pogu kombinācija jāspiež??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 08. janvāris, 10:04:34 »
Vai programmas ir piepinotas taskbaram? Vai task bars ir nolokots?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2015. gada 08. janvāris, 10:07:47 »
Var uztaisīt labo klikšķi uzdevumu joslā un izpētīt Properties, varbūt vajag ko izmainīt.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 08. janvāris, 10:24:41 »
Piedošanu, ka iejaucos tēmā, bet man vienkāršs jautājums.Arī par datoru. Kad gribu ienākt, piemēram.šeit, tad, uzspiežot pirmo nika burtu, parādās viss niks un vēl parole, ko kādreiz netīšām esmu ierakstījusi blakus. Arī, ieejot jebkur citur. Gribētos, lai nekas neparādās, uzspiežot jebkurā lapā jebkuru burtu. cerams, saprotami :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 08. janvāris, 10:34:01 »
Jāiztīra atmiņa, vēsture, cepumiņi utt. parasti palīdz.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 08. janvāris, 10:44:56 »
nekas nav jātīra, lai tauta redz pa kādiem saitiem tu vazājies :D

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #8 : 2015. gada 08. janvāris, 10:52:10 »
Vai programmas ir piepinotas taskbaram? Vai task bars ir nolokots?
a?? neko nesapratu

teiksim mana kārtība:
mails - poga Nr.1 apakšā
mozilla - Nr.2
words - Nr.3

tagad mails ir Nr.3, mozilla Nr.1, words Nr.2 .... lai es mailu dabūtu uz 1, jāaizver abas pārējās un jāver no jauna

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 08. janvāris, 11:00:19 »
Uzeja ar peli uz uzdevumjoslas. Visām programmām, kas Tev ikdienā ir vaļā un kurām jābūt noteiktā secībā, pa vienai klikšķini virsū (labais klikšķis) Pin this program to taskbar.

Pēc tam Lai uzdevumjoslā pārkārtotu programmu pogu secību, velciet pogu no tās pašreizējās pozīcijas uz citu pozīciju uzdevumjoslā. Pogas varat pārkārtot, cik bieži vēlaties

Pēc šī viņām nevajadzētu vairs nekur braukāt, bet nofiksēties konkrētajā secībā, ja vien pati neizstumdīsi. Uzdevumjoslā tās arī būs redzamas, kad nebūs aktīvas ti būs aizvērtas.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2015. gada 08. janvāris, 11:07:48 »
pa vienai klikšķini virsū (labais klikšķis) Pin this program to taskbar.
piedāvā izvēli - aizvērt, minimizēt utt

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #11 : 2015. gada 08. janvāris, 11:10:19 »
padomāju, varbūt es neprecīzi izsakos

start poga kreisajā stūrī apakšā, viņai blakus mazas programmu ikoniņas - laikam saucas ātrās pogas - tās es varu bīdīt, bet man nesanāk bīdīt tās pogas kuras parādās atverot programmu.
respektīvi logu atvēršanas kārtību

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 08. janvāris, 11:16:48 »
Laikam nesaprotu, par ko Tu runā.
Man tās programmiņas ātrās pogas, stāv kā stāvējušas. Kad tiek aktivizētas (atveras logs) viņas paliek tieši virs tās pašas ātrās pogas (skat pielikumā ilustrāciju). Un tās joprojām var pārbīdīt tādā secībā, kā man vajag un gribās.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies alex

« Atbilde #13 : 2015. gada 08. janvāris, 11:19:47 »
padomāju, varbūt es neprecīzi izsakos

start poga kreisajā stūrī apakšā, viņai blakus mazas programmu ikoniņas - laikam saucas ātrās pogas - tās es varu bīdīt, bet man nesanāk bīdīt tās pogas kuras parādās atverot programmu.
respektīvi logu atvēršanas kārtību

Esmu spiests dzīvot ar Vistu un man arī ir tieši tā kā Afrora saka. Man šīet, ka 7 un 8 var tikai piepinot...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #14 : 2015. gada 08. janvāris, 11:25:27 »
Laikam nesaprotu, par ko Tu runā.

kad tu atver kāda programmu, tev taču lejā/sānos/ vaikurnutur tev stāv tā josla atveras tās programmas podziņa vaine ... kā excel sheeti
kā salikt tos sheetus vajadzīgā secībā, ja viņi ir samainījušies