Autors Tēma: par kaitinošiem pārdevējiem  (Lasīts 12857 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies blaumaņa iela

par kaitinošiem pārdevējiem
« : 2015. gada 08. janvāris, 12:04:05 »
Šajā gadījumā es negribētu runāt par nelaipniem pārdevējiem - tādiem, kuri nesveicinās utt (starpcitu, ja kāds pārdevējs pret mani izturās nelaipni, es ļoti pieklājīgi uzdodu jautājumu - atvainojiet, kāpēc jūs esat tik nelaipns/nepieklājīgs? Paskaidroju, ka es neesmu pieradusi sarunāties tik nepieklājīgi un jautāju, kāpēc viņš/viņa tā dara? Tas strādā.)

Bet jā, runa ir par kaitinošajiem pārdevējiem. Man, piemēram, patīk iDilles eko veicis barona centrā. Bet tur tas vīrietis/pārdevējs/īpašnieks(?) ir vienkārši tik neciešams - viņš ir kaut kāds wannabe jokupēteris, kurš neļauj normāli iepirkties, komentē pāri visam veikalam skaļi produktus, kurus apskatu, izsper nesmieklīgus jokus. Īstenībā, es izvairos no šī veikala viņa dēļ.

Kā jums ir?

Labvēlis

• Viesi
Re: par kaitinošiem pārdevējiem
« Atbilde #1 : 2015. gada 08. janvāris, 12:07:29 »
es tādos jebio veikalos pat iekšā neeju:P
Varēji takš tampārdevējam pa visu viekalu lai dzird pārējie....ka tu vēlētos tādu pašu seksi kā iepriekšo reizi ka tas bija super utt :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2015. gada 08. janvāris, 12:14:15 »
 Ja man nepatīk attieksme es vienkārši neeju uz to vietu. Pieņemu, ka ne jau man, bet viņiem vajag manu naudu.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2015. gada 08. janvāris, 12:27:10 »
Liekas pazīstu to cilvēku. Nav jau tikai pārdevēji tādi. Būtību jau tu pateici pati - "wannabe jokupēteris...". Citiem sanāk vienkārši un dabiski, citi cenšas un pārcenšas. Kad esmu labā noskaņojumā neņemu galvā, kad sliktākā vai pirmo reizi - jā ir kaitinoši, diskomforts...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 08. janvāris, 12:31:58 »
Vajag tādu attieksmes seju kā man. Viens skatiens un jokot neviens vairs negrib :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2015. gada 08. janvāris, 12:47:38 »
es iekšēji saļimstu, ja uz manu jautājumu - vai, lūdzu, būtu arī mans izmērs apskatāmajai kurpei/kleitai? atbilde seko - viss, kas izlikts...   :wtf:

un vēl kaitina, ja kautko pētu (tas gan mazajās bodītēs un tirgū), un mani steidz informē, ka ir vēl arī esočka un eločka, ne tikai emočka...  :wtf:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 08. janvāris, 13:10:20 »
Besī nogarlaikojušās pārdevējas, kas maz apmeklētā veikalā skatās uz tevi kā uz ārkārtēju dabas parādību.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 08. janvāris, 13:12:47 »
Oi, pārdevējas, kas Tevi novērtē no galvas līdz kājām un atkarībā no vērtējuma viņas ieskatījumā par maksātspējas līmeni arī apkalpo.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2015. gada 08. janvāris, 13:19:23 »
un vēl katastrofa ir vīrietim lietišķā apģērbā parādīties tirgū. Cenas palecas momentā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2015. gada 08. janvāris, 13:21:26 »
Šajā gadījumā es negribētu runāt par nelaipniem pārdevējiem - tādiem, kuri nesveicinās utt (starpcitu, ja kāds pārdevējs pret mani izturās nelaipni, es ļoti pieklājīgi uzdodu jautājumu - atvainojiet, kāpēc jūs esat tik nelaipns/nepieklājīgs? Paskaidroju, ka es neesmu pieradusi sarunāties tik nepieklājīgi un jautāju, kāpēc viņš/viņa tā dara? Tas strādā.)

Bet jā, runa ir par kaitinošajiem pārdevējiem. Man, piemēram, patīk iDilles eko veicis barona centrā. Bet tur tas vīrietis/pārdevējs/īpašnieks(?) ir vienkārši tik neciešams - viņš ir kaut kāds wannabe jokupēteris, kurš neļauj normāli iepirkties, komentē pāri visam veikalam skaļi produktus, kurus apskatu, izsper nesmieklīgus jokus. Īstenībā, es izvairos no šī veikala viņa dēļ.

Kā jums ir?

Kā tad ir mums? Nu pēc garīgā. Varu uzbrēkt. Pārsvarā - vairs neapmeklētu tādu veikalu. Ir viens tāds - kur visu brūvētājiem tirgo, tur tāds "es neko nezinu un man neko nevajag un tieši to es jums visu laiku meģinu pateikt skaļi un izteiksmīgi" strādā, ka krāmēt gribās, bet korķīšus ta vajag. Gan jau kaut kā ieriebsim. Iedomīgie bārmeņi ir īpaša kasta. Tie gan dabū trūkties uz līdzenas vietas.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 08. janvāris, 13:45:34 no Mao »

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 08. janvāris, 13:21:59 »
Bet pircēji jau nu arī nav zelta gabaliņi....citreiz vēlme ir pa logu izlidināt

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #11 : 2015. gada 08. janvāris, 13:27:41 »
Es parasti "balsoju ar kājām" :) Ir ļoti smalka robeža starp laipnību un uzbāzību, un daži pārdevēji tiešām to neprot ievērot. Man vispār labāk patīk, ja pārdevējs liek mierā un komentē kaut ko tikai tad, ja es pavaicāju.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 08. janvāris, 13:33:31 »
Man nelabs pārdevējs liekas tāds, ka brīdī, kad izbāžu degunu no kabīnes un palūdzu atnest man šito, tikai citu izmēru, sāk vaikstīties tā it kā es būtu prasījusi pāršūt. Jā - ja esmu tikusi līdz mērkabīnei, man patīk, ja pārdevējs mani apčubina, atnes, aiznes, novērtē, piedāvā papildopcijas. Galu galā - tas taču ir viņu darbs. Nevis tikai uzraudzīt, lai netiktu zagts, un pie kases izsist čeku.

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2015. gada 08. janvāris, 14:08:58 »
un vēl katastrofa ir vīrietim lietišķā apģērbā parādīties tirgū. Cenas palecas momentā.
tomēr absolūtos skaitļos to nevar ne salīdzināt ar sievietes iebraukšanu autoservisā....

Atslēdzies blaumaņa iela

« Atbilde #14 : 2015. gada 08. janvāris, 14:38:38 »
ai jā, ir visādi gadījumi. Vienreiz tirgū piegāju pie pārdevējas un pajautāju - kā garšo smitsērkšķi, vai tie ir saldi? (es tiešām nekad nebiju ēdusi). Atbilde - no kura laika smiltsērkšķi ir saldi? tā tak ir pasaules skābākā oga!!! no kuras planētas jūs esat nokritusi? utt, bet tiešām super paceltā balsī, tā itkā būtu pajautājusi, kāpēc konkrētā pārdevēja ir tik resna un kāpēc viņai ļum rokas.

manas mīļākās pārdevējas ir:

1) tele2 apkalpošanas centrā, Galerijā centrs tāda gaišiem matiem - patīkami izpalīdzīga
2) krišnu bodītē Barona ielā, tajā veikaliņā blakus kafūzim - viņa ir viltīga, bet izklaidējoša