Autors Tēma: par kaitinošiem pārdevējiem  (Lasīts 12803 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Margo

Re: par kaitinošiem pārdevējiem
« Atbilde #15 : 2015. gada 08. janvāris, 14:45:44 »
Nācies strādāt savā mūžā arī par pārdevēju. Neaizmirstiet ,ka jebkurš var nonākt otrādā situācijā un tad dienas beigās ir bieži ko teikt par pircējiem, kas paši nezin ko grib, savu slikto garastāvokli izgāž uz pārdevēju, Tā kā visi mēs labiņi! :hi:
Viss ir labs,kas labi beidzās!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #16 : 2015. gada 08. janvāris, 14:46:16 »
Līdzīgi kā ar smiltsērkšķiem man ir ar kartupeļiem. Nu, nezinu es tās šķirnes, kura šķīstoša, kura nešķīstoša u.tml. Ko tik nedabūju noklausīties nakctirdziņā. :( Pieļauju, ka pilsētnieces jautājumi var šķist jocīgi, kas gadiem rušinās pa zemi, bet tie komentāri, ņjā...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2015. gada 08. janvāris, 14:46:51 »
Vienreiz maršrutnieka šofjor uzbrēca vecam tantukam, lai nelauž durvis, kuras, starp citu, manuprāt, jau pie tās kastes iegādes nāca līdzi  salauztas. Un man lampiņš iedegās, es saku - anu do šu neiedoto biļet savadāk jau zvanu, kur vajag, un pārējie - jā, jā, man ar, man ar! Forša tā sajūta, kad labu esi paveicis.  :rofl:
Jeb pārfrāzējot - ja neko sliktu nekad neievārīsi, kā zināsi, kā ir, kad ko labu padari? A?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #18 : 2015. gada 08. janvāris, 14:48:12 »
Nācies strādāt savā mūžā arī par pārdevēju. Neaizmirstiet ,ka jebkurš var nonākt otrādā situācijā un tad dienas beigās ir bieži ko teikt par pircējiem, kas paši nezin ko grib, savu slikto garastāvokli izgāž uz pārdevēju, Tā kā visi mēs labiņi! :hi:

Galvenais, lai dienas beigās nav ko teikt lidmašīnu pilotiem un AES operātoriem....

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #19 : 2015. gada 08. janvāris, 15:11:06 »
Man patīk pa reizei nostāties pārdevēja''pusē''.Teiksim kāds ir konstatējis,ka čekā iesista 2 x prece vai kas tamlīdzīgs.Tak kliedz pa visu zāli,liekas ka pasauls noziegums ir atklāts!Ja esmu tuvumā,noteikti izsaku komentāru par bļaustīšanos,tautību  utt.Tāpat ja pārdevējai krauj virsū visas  pretenzijas par preci un norāda viņas vēlamo darbavietu-ja esmu tuvumā,nekavējos izteikties.Tā man tāda maza izklaide.Parasti apvainotais pircējs saņem rindas atbalstu.Es tad ienesu te dažādību.
Ja pašai kas nepatīk-kājas man veselas,apgriežos un sveiki.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2015. gada 08. janvāris, 15:27:53 »
Jāāāā, maziņos pret baru aizstāvēt ir ellīgi forši. Es ar mēdzu nokomentēt: "Sam durak!".

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 08. janvāris, 15:42:51 »
Vienreiz maršrutnieka šofjor uzbrēca vecam tantukam, lai nelauž durvis, kuras, starp citu, manuprāt, jau pie tās kastes iegādes nāca līdzi  salauztas. Un man lampiņš iedegās, es saku - anu do šu neiedoto biļet savadāk jau zvanu, kur vajag, un pārējie - jā, jā, man ar, man ar! Forša tā sajūta, kad labu esi paveicis.  :rofl:
Jeb pārfrāzējot - ja neko sliktu nekad neievārīsi, kā zināsi, kā ir, kad ko labu padari? A?
a biļetes tiešām izdalīja?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #22 : 2015. gada 08. janvāris, 16:08:57 »
Tu manu ģīmi redzētu, arī kaut kur samekletu čupu biļešu un izdalītu visiem, kas tuvumā.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 08. janvāris, 16:13:18 »
Tu manu ģīmi redzētu, arī kaut kur samekletu čupu biļešu un izdalītu visiem, kas tuvumā.
es atrastu demokratizātoru :D

Pieslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2015. gada 08. janvāris, 16:35:17 »
lasu un domāju, vai man ir ko pievienot sarunai. Nav -nu nav man neviena nelaipna pārdevēja gadījusies. Sit nost, nevaru atcerēties. Vecis eskavatorists uz ielas gan murmulēja" ņesaprot," kad mēģināju sarunāt nelielus rakšanas darbus.

Man nepatīk pārlieku pakalpība, kad sāk nest visu, kas kaut attāli man varētu derēt, un neparko neatkāpjas, kad pasaku, ka šo izmēru uzvilkt varu tikai sapņos

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #25 : 2015. gada 08. janvāris, 16:43:12 »
Man bija ļoti nejauks piedzīvojums vīna veikalā, tāds neliels veikaliņš uz Tērbatas ielas. Sestdienas dienā gāju ciemos, gribēju nopirkt pudeli vīna...man bija tikai 100 eur banknote, un pārdevēja vienkārši pateica: simtniekus neņemam! To toni vēl vajadzēja dzirdēt... Es jautāju - kāpēc? Viņa saka- mums nav aparāta, lai pārbaudītu, vai nav viltots. Es viņai - vai jūs droši zināt, ka likums jums ļauj neņemt eiro,kas ir vispārpieņemts maksāšanas līdzeklis Latvijā? Viņa: man nospļauties uz likumu, mēs neņemam! Un viss tādā vīzdegunīgā tonī. Ilgi pēc tam vēl domāju, vai nevajadzētu sameklēt veikala īpašnieku un pasūdzēties, bet atmetu ar roku beigās.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2015. gada 08. janvāris, 16:49:49 »
Man bija ļoti nejauks piedzīvojums vīna veikalā, tāds neliels veikaliņš uz Tērbatas ielas. Sestdienas dienā gāju ciemos, gribēju nopirkt pudeli vīna...man bija tikai 100 eur banknote, un pārdevēja vienkārši pateica: simtniekus neņemam! To toni vēl vajadzēja dzirdēt... Es jautāju - kāpēc? Viņa saka- mums nav aparāta, lai pārbaudītu, vai nav viltots. Es viņai - vai jūs droši zināt, ka likums jums ļauj neņemt eiro,kas ir vispārpieņemts maksāšanas līdzeklis Latvijā? Viņa: man nospļauties uz likumu, mēs neņemam! Un viss tādā vīzdegunīgā tonī. Ilgi pēc tam vēl domāju, vai nevajadzētu sameklēt veikala īpašnieku un pasūdzēties, bet atmetu ar roku beigās.

Bwaaa, es jau nu gan šito ierakstītu visās iespējamās vietās, piem. sudzibas.lv

ēvele

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 08. janvāris, 17:02:22 »
Par tādu algu neko gan nevar no viņiem prasīt, nekad nekasos, neuzvelkos un saprotu(nekad neesmu strādājusi veikalā).

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #28 : 2015. gada 08. janvāris, 17:19:03 »
Nu es kā cilvēks, kas ir strādājis gan veikalā, gan arī ar prezentācijām, kur jāpierunā nopirkt štruntu vai noformēt bankas karti, ļoti labi zinu abas puses. Jebkurā no gadījumā, klients ir klients un lai kā šams besītu, ir jāsaņemās un jāapkalpo pēc gostiem un pieklājīgi.

Atslēdzies itta

« Atbilde #29 : 2015. gada 08. janvāris, 18:22:42 »
Pirms pašai nebija saskare ar medaļas otru pusi uzskati bija savādāki, tagad zinot medaļu no abām pusēm, reizēm gribas par ko pacepties, bet saprotu, ka kasiere vai pārdevējs jau nipričom, tai skaitā par to 100 EUR nez vai kāds no mums gribētu dēļ vienas banknotes palikt bez algas, ja tā nejauši būtu viltota (gan jau vadībai ir šāda nostāja, viltots - atvilksim no algas) ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...