Autors Tēma: Dz. patversmes/biedrības/apvienības  (Lasīts 1045 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Dz. patversmes/biedrības/apvienības
« : 2015. gada 09. janvāris, 22:20:43 »
Šo jomu nepārzinu, tāpēc man jautājums par to, kuras dz. iestādes Latvijā būtu uzticības un ticamības vērtas? Kurām patiesi interesē dzīvnieks un viņa labklājība? Jautājumam man ir savi iemesli.
It  kā to iestāžu nav maz, bet atsauksmes dažādas. 

Atslēdzies diddly

Re: Dz. patversmes/biedrības/apvienības
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. janvāris, 11:29:50 »
man līdzīgas domas,kad lasu par kāda nabaga minkāna operācijai nepieciešamiem ziedojumiem,kur gan labpratīgāk aizskaitītu operējošai klīnikai,bet tas nu tā.

Atslēdzies alex

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. janvāris, 12:39:22 »
Man nepatīk Juglas patversme.

Līči, Saldus, Tukums, Sloka ir ok, manuprāt.

Taču ņemot vērā patversmju darba specifiku, ļoti ticams, ka būs "cik cilvēku, tik viedokļu".

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. janvāris, 20:45:45 »
Nu jā, tam manam jautājumam iemesls kā diddly minēja. Varētu aizskaitīt kādu summu, bet, kad skatos saņēmēju, tad    nākas aizdomāties, vai nav kāda jaunuzcepta biedrība, kurai tie dzīvnieki nu tā .... acu aizmālēšanai. Nofočē slimu dzīvnieku, pieliek žēlīgu tekstu un skaitiet nu kontā.

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #4 : 2015. gada 12. janvāris, 21:36:20 »
Esmu bijusi vairākās še nosauktajās patversmēs-  sauciet mani par naivu da labticīgu, bet  gan  Juglā, Slokā, Canderos, Tukumā esmu satikusi tur strādājošos cilvēkus ,kuriem rūp tie dzīvnieki, kuri paši zeltā nepeldas un strādā  melnu muti.  Svaigs viedoklis par Juglu: jā, var nepatikt Kārkliņas komunikācija ar cilvēkiem, var teikt, ka  viņa paģēr palielu naudu, bet par to naudu tur tie suņi/ kaķi ir ļoti labi aprūpēti, čubināti un loloti.
Vari palūkot Slokas patversmi,  tur, man šķiet, liels dzīvniekmīlis un kautrīgs līdzekļu prasītājs strādā. Vai atkal biedrība "Seskumīlis" , kur brīvprātīgie uzņēmušies rūpes par mājas seskiem jeb fretkām, ko citi pametuši
P.S. Nevienā patversmē nestrādāju un  labumus suņu, kaķu vai sesku izskatā no turienes par velti nesaņemu:)