Autors Tēma: Maza aptauja  (Lasīts 2451 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Labvēlis

• Viesi
Maza aptauja
« : 2015. gada 10. janvāris, 18:08:08 »
Būtu ļoti labi ja Jūs varētu pateikt, kurš no dotajiem gabaliem Jums patīk sarindot secībā. Tas man ir ĻOTI svarīgi ;)

1.

2.

3.

Paldies ;)

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Maza aptauja
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. janvāris, 18:20:40 »
2
3
1

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. janvāris, 18:39:55 »
1. vieta - 2.gabals, 2. vieta - 1. gabals, 3.vieta - 3.gabals. Un es esmu biete, jo man tikai tagad pielēca, kāpēc tu tik daudz klausies dīvainus instrumentālus gabalus  :faint:  man visu laiku likās, ka tā ir kāda mentāla īpatnība, bet izrādās, ka tas tak darba dēļ   :rofl:     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. janvāris, 18:41:45 »
Visi patika.
3
2
1
Vai vienalga, kādā secībā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 10. janvāris, 19:03:08 »
Noklausījos arī datorā. Secība joprojām nemainīga. Jo:
2. - dinamiskāks, iespējams vairāk ar savu, pat nezinu kā to nosaukt, asumu, precizitāti, ritmiskumu vairāk aizķēra, atstājot melodisko, maigo pusi it kā otrajā plānā. Bet tas jau indivudāli - vai labāk patīk, ka iet "caur iekšām" vai "glāsta ausis"
3. - arī patīk, bet pārāk atgādina Nightwish. melodiskums ar pamatritmu līdzsvarā, nedaudz par maz izteiksmīguma.
1. - kompilācija laba, bet Frozen oriģinālā dziesma man patīk labāk, liekas emocionāli spēcīgāka. Pārāk klavieres spiež uz ausīm - spalgums, kas šķiet traucējošs.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. janvāris, 21:15:15 »
Man tādā pašā secībā kā ielikts: 1., 2., 3.
Pirmie divi šķita interesantāki, jo apspēlētais skaņdarbs dzirdams mazāk, vairāk oriģinālmūzikas. 3. pavisam no citas operas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2015. gada 10. janvāris, 21:56:17 »
1.
2.
3.

Patiesiibaa patika tikai 1.gabals, 2.klausiities var, bet neaizkjeera, 3.nepatika interpretaacija.

Luudzu, meistar! :smoker:

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 14. janvāris, 23:19:18 »
Paldies visiem, kas nobalsoja kā arī visiem, kas nebalsoja kā arī neko nekomntēja.
Šādu aktivitāti es gaidiju.........jo šī mūzika nav populāra un saprotama lielākām tautas masām.......
Ja es būtu ielicis kaut ko no šādas mūzikas.....

....atsaucība būtu krietni vien lielāka, jo cilvēks priecājās par to ko saprot. Viņam vajaga kaut ko prastu un vienkāršu.................................

Atceros kā pēc viena pasākuma, kurā ieguvu godpilno pēdējo vietu pie manis pienāca viens ļoti slavens latviešu mākslinieks pasākumu producents, ilgi klusējot teica:
Cerams tu saproti kāpēc tu zaudēji? Tu rādi to ko nevins nesaprot un ja nesaprot, tad nepatīk. Esi vienkārš un prasts un cilvēki tevi sapratīs un cienīs. Mākslu TE nesaprot un arī negrib saprast, visiem vajaga balagānu, cirku un krogu........

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 14. janvāris, 23:56:10 »
Cilvēki ir dažādi. Vispārināt ir viegli. Pieņemt citu izvēles - grūti. Turēties pretī  vairākumam un tā spiedienam vēl grūtāk. Visu cieņu tiem, kas to var. Var un dara nevis par spīti vairākumam, bet tāpēc, ka spēj neatteikties no tā, kas pašam patīk un ir svarīgs. 
Un nevajag vispārināt.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #9 : 2015. gada 15. janvāris, 00:25:41 »
3. (ļoti patīk)!
1.
2.

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2015. gada 15. janvāris, 08:45:46 »
Oi, es taču aizmirsu -skatījos datorā bez skaņas iespējām, un tad pačibēja

Visi trīs ieliktie gabali ir normāli savai kičīgajai nišai, 2. varbūt vislabākais. Visi trīs pārāk līdzeni, tā var lalināt stundām. Trūkst asuma, ekspresijas, kulminācijas. Tāpat kā IL Divo, Bočelli -piedodiet, bet garlaicīgi. Un fons vispār -nu sorry, es esmu izaugusi no Disnejfilmām
Man piem patīk, kā izpilda kaut vai mūsu pašu La Gamba
Ja tu domā, ka tevi nesaprot tādēļ, ka mīl šlāgeri, tad tu varbūt tomēr  kļūdies. Nesaprot tieši tādēļ, ka nemīl, bet sniegoti adaptēts Vivaldi ir tikai vienu soli no zilā lakatiņa. Nu labi, divus.

Un ja tu jautātu, ko es dažreiz paklausos vēl un vēl -Georgu Pelēci, viņa Jasmīnu, Ešenvaldu
Tāda mūzika uguņošanai protams neder, bet kaut ko izteiksmīgāku gan derētu
Tā kā tu esi ātrs uz apvainošanos, uzlieku ķiveri

Atslēdzies true detective

« Atbilde #11 : 2015. gada 15. janvāris, 09:42:46 »
Paldies visiem, kas nobalsoja kā arī visiem, kas nebalsoja kā arī neko nekomntēja.
Šādu aktivitāti es gaidiju.........jo šī mūzika nav populāra un saprotama lielākām tautas masām.......
Ja es būtu ielicis kaut ko no šādas mūzikas......

nu gan vispārināji, ja nebalsoja, nenozīmē, ka cilvēks klausās balagānu mūziku, es gribēju nobalsot uzreiz kā parādijās tēma, pat noklausijos visus gabalus, bet kaut kas mani iztraucēja, un vēlāk tēma jau bija pazudusi foruma dzīlēs. ja ik pa brīdim tēma tiktu atjaunota, tas ir paradītos tikko komentētajās, tad atcerētos un nobalsotu.

2.
1.
3.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 15. janvāris, 11:20:08 »
2
1
3
Nebija godīgi, ka pēdējam gabalam tikai mūzika, bez video interpretācijas.

Atslēdzies alex

« Atbilde #13 : 2015. gada 16. janvāris, 12:07:55 »
2
1
3

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #14 : 2015. gada 16. janvāris, 13:10:25 »
2
1
3