Autors Tēma: Smieklīgi gadījumi no dzīves  (Lasīts 41920 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kikamora

Re: KONKURSS: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #210 : 2015. gada 08. februāris, 16:55:23 »
Sen atpakaļ TV rādīja filmu - oriģinālvaloda - franču, ierunāts krieviski, titri latviski. Runa par sievieti - alkoholiķi. Tulkojums krieviski - она была в близких отношениях с бутылкой. Titri latviski - viņa bija tuvās attiecībās ar pūdeli.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #211 : 2015. gada 08. februāris, 18:34:05 »
Darba kolēģa -maketēja stāsts.
Agrāk strādājis kkādā avīzē. Nosaukumu neatceros.
Tiek likts kopā kārtējais avīzes nummurs. Saliek tekstu, bildes, bet viens raksts nav pabeigts un tā vietā izdomā ielikt karikatūru par kādu tēmu. Viss kārtībā, atliek vien pielikt tekstu zem karikatūras. Tur zinoša kāda kolēģe, kura tobrīd izgājusi. Ir pusdienlaiks.
Arī maketētājiem jāiet pusdienās. Kādam pasaka, lai nododod infu, ka zem bildes jāieliek teksts un var laist uz druku.
Lai neaizmirstu, zem attēla ieklabina :Atnāks Dace no pusdienām un kaut ko stulbu ierakstīs...

Bet kā jau dažreiz gadās, un šī reize bija viena no tām, kaut kas nobruka komunikācijā un avīze aizgājusi tautā ar nelabotu parakstu.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #212 : 2015. gada 08. februāris, 21:24:55 »
Zinu gadījumu, kad aizgājusi bilde, kur apakšā "Kaut kāds sūda paraksts" :D Bet žurnālistiem ir niķis - pat zinot, kāds tieši attēls būs, atdot pamattekstu, bet parakstu rakstīt kaut kad vēlāk.
Un vēl toreizējā Aldara šefa Gavrilova vietā  Gavrila, jo kabinetā, par rakstu runājot, visi Gavrila to, Gavrila šito nu un salicējs tā arī ierakstījis.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Trix

« Atbilde #213 : 2015. gada 08. februāris, 22:46:25 »
Par to pašu - bija reiz periodiskā drukpapīrā kārtējais konkurss, kura kārtējās balvas izsniedzējs kā parasti nav ierakstīts maketējamā tekstā - toļi līdz pēdējam nav zināms, toļi līdz pēdējam slepens...
Kā parasti tiek ierakstīts kaut kas vietas aizpildīšanai...
Un iznāca drukpapīrs ar izsludināto konkursu - Balvas no SIA "Hrens un dēli"...

Raganu medības neizpalika.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #214 : 2015. gada 09. februāris, 19:04:26 »
Savām acīm redzēju, kā gadus 5-6 atpakaļ lielākajā flagmanī - laikrakstā DIENA bija rakstīts: "PIRDIEN, 5.martā uzzināsi konkursa noteikumus. Seko līdzi!"  :yes:

Atslēdzies reno

« Atbilde #215 : 2015. gada 09. februāris, 22:52:18 »
atceros, tas bija ar kaut kāda aktiera -supervaroņa bildi. Vajadzēja saglabāt

Par "Biedu Staļinu"gan laikam avīzē nesmējās -par tādu tekstu stāsta

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #216 : 2015. gada 09. februāris, 23:28:56 »
TV kanāla reklāmā par filmām ar Stīvenu Sigalu bija - Sigalam ar vienu pirdienu nepietiek, bet domāju, tas drīzāk tīšām - reklāmas paņēmiens.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #217 : 2015. gada 12. februāris, 19:37:12 »
Kaifoju par daudzajiem smieklīgajiem gadījumiem, ko esat te izstāstījuši. Vissmieklīgākie notikumi no manas dzīves diemžēl nav publiski stāstāmi, bet atcerējos vienu gluži nevainīgu - par tēmu, kā stresā mēs nereti izdarām tieši to, ko nevajag izdarīt.
Es biju uz savas draudzenes mammas Marijas bērēm. Aizvadījām godam, bet visu mielasta laiku es nervozēju, jo man vēl tajā dienā bija svarīga sapulce, kurā bija jāuzstājas. Es biju nolēmusi pirms atvadīšanās no citiem bēru viesiem uzsaukt tostu un pie sevis ar ironiju bažījos, kaut tikai neuzsauktu to par veselību - kas ir viens no visbiežāk lietotajiem tostiem. Laiks gāja. Visas domas man jau bija pie darbā paredzētās uzstāšanās. Jutu, ka jāsteidzas projām. Tad nu es piecēlos kājās un teicu: atļaujiet man pirms atvadām uzsaukt tostu par Marijas kundzes veselību!
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #218 : 2015. gada 13. februāris, 09:10:19 »
Kaifoju par daudzajiem smieklīgajiem gadījumiem, ko esat te izstāstījuši. Vissmieklīgākie notikumi no manas dzīves diemžēl nav publiski stāstāmi, bet atcerējos vienu gluži nevainīgu - par tēmu, kā stresā mēs nereti izdarām tieši to, ko nevajag izdarīt.
Es biju uz savas draudzenes mammas Marijas bērēm. Aizvadījām godam, bet visu mielasta laiku es nervozēju, jo man vēl tajā dienā bija svarīga sapulce, kurā bija jāuzstājas. Es biju nolēmusi pirms atvadīšanās no citiem bēru viesiem uzsaukt tostu un pie sevis ar ironiju bažījos, kaut tikai neuzsauktu to par veselību - kas ir viens no visbiežāk lietotajiem tostiem. Laiks gāja. Visas domas man jau bija pie darbā paredzētās uzstāšanās. Jutu, ka jāsteidzas projām. Tad nu es piecēlos kājās un teicu: atļaujiet man pirms atvadām uzsaukt tostu par Marijas kundzes veselību!

Un kā reaģēja pārējie bēru viesi?

Atslēdzies Džesika

Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #219 : 2015. gada 13. februāris, 09:29:28 »
Savaldīgi.  ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 14. februāris, 07:57:47 no Spārka »
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Spārka

Re: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #220 : 2015. gada 14. februāris, 07:59:23 »
Konkurss beidzies, balsis saskaitītas.
Suminājumi uzvarētājai - Minai!
Tēmu turpinām - katru dienu taču atgadās kaut kas smieklīgs!

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #221 : 2015. gada 09. marts, 13:38:18 »
Sen tas bija neatceros precīzu datumu, bet tas bija Zviedru ekonomiskās augstskolas atklāšanas pasākumā. Tur piedalijās visādas VIP personas gan no LV gan Zviedrijas un citām valstīm......
Tad nu aizdevos palīdzēt vienai firmai kā specs :) Nekas jau liels un grandiozs jau netika prasīts tikai uzraksts (garš, visu tekstu neatceros)....... bet beigās bija GOOD LUCK TO NIGHT :)
Jaunajiem gurķiem teicu ka uzrakstam vajaga dublt drošību tā lai nesanāk nesmuki, uz ko man atbildēja lai nemīžu... :D viss ir OK :D
Tad atbildīgajā brīdī kad visi VIPi, diplomāti un ministri šampja glāzēm stāvēja skatoties Mākslu......
Uzraksts aizdegās - GOOD UCK TO NIGHT................ :D

p.s. ceru ka visi saprata pareizi........

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #222 : 2015. gada 09. marts, 14:01:22 »
Vēl no šīs pašas sērijas 2001. gada vasarā aizdevos palīdzēt uz leišiem sagatavot vienu diezgan lielu uguņošanu vienai jaunai leišu firmai, tā norāvos ar melnu muti 2 diennaktis no vietas, tas tā ;)
Firmas boss saviem darbiniekiem teica ka mani 100% jāklausa, bet tā nu gan nebija un līdz ar to rezultāts bija ....kā vienmēr......
Pasūtītāji bija no tiem, kuri atzīst legālo biznesu un "godīgi" maksā visus nodokļus :D
Tad nu uguņošanu džeki kaut cik labi palaida nu aptuveni par 80% no mana scenārija un vadošiem norādijumiem. Uguņošanas vidū bija paredzēts uzraksts: PAPE SOROK (krievu val.)
BET.........aizdegās PAPE S ROK................
šito redzot es diezgan ātri devos uz mašīnu un aizbraucu neatskatoties un nesagaidot beigas :D

p.s. tajā gadā firma beidz savu eksistenci.....

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #223 : 2015. gada 09. marts, 18:59:07 »
diez kāpēc tieši īstie burti vienmēr "izbirst", ne?

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #224 : 2015. gada 09. marts, 19:01:00 »
diez kāpēc tieši īstie burti vienmēr "izbirst", ne?
Izbirst jau arī citi burti, bet tie gadījumi nav tik smieklīgi