Autors Tēma: Smieklīgi gadījumi no dzīves  (Lasīts 41919 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #60 : 2015. gada 12. janvāris, 15:18:43 »
Nu labi ..lai iet :)
Ir pagājis krietns laiks, bet neliels kauns reizēm vēl tagad sametas.

Sīkumos neizplūdīšu, bet reiz ļoooti intīma rakstura sms ar vakara notikumu gaitu, kas bija paredzēta sievai, hvz kādā veidā nosūtījās sievasmātei.. :D

Vai sievasmāte toreiz kaut kā reaģēja? :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #61 : 2015. gada 12. janvāris, 15:24:48 »
Nu labi ..lai iet :)
Ir pagājis krietns laiks, bet neliels kauns reizēm vēl tagad sametas.

Sīkumos neizplūdīšu, bet reiz ļoooti intīma rakstura sms ar vakara notikumu gaitu, kas bija paredzēta sievai, hvz kādā veidā nosūtījās sievasmātei.. :D

Vai sievasmāte toreiz kaut kā reaģēja? :)

Šad tad uz zoba vēl tagad pavelk, bet labsirdīgi.
..jo es esmu labais znotiņš :))

ēvele

• Viesi
« Atbilde #62 : 2015. gada 12. janvāris, 15:44:43 »
Aizbraucu uz studiju biedra bērēm, bēres plūstoši pārgāja atceres tusiņā, atgriezos mājās no rīta.
Vīrs indīgi saka: - Ilgi gan jums tas skolotāju streiks bija!

Jo bija sapratis, ka es braucu uz streiku, kas arī notika tajā dienā.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #63 : 2015. gada 12. janvāris, 16:57:56 »
Apstādināt naktī troleijbusu un vēl ar minni nu nav nekas īpaš.....:P

Mēs vienreiz nospērām pie saktas trolejbusu un aizbraucām līdz tuvākai mājas pieturai un lai nebūtu braukuši pa zaķi, katrs izkompostrējām pa diviem taloniem, kā pienākās nakc tarifā :D

« Atbilde #64 : 2015. gada 12. janvāris, 16:59:09 »

Nez, Freidam par šito nekas nebūtu sakāms -- nu par zemapziņu, apslēptajām dziņām utml  :talking: It īpaši, ja raksti ka sieva un sievasmāte telefonu sarakstā nav blakus, tāda vienkāršu neuzmanības kļūdu varam izslēgt :rofl:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #65 : 2015. gada 12. janvāris, 17:44:25 »

Nez, Freidam par šito nekas nebūtu sakāms -- nu par zemapziņu, apslēptajām dziņām utml  :talking: It īpaši, ja raksti ka sieva un sievasmāte telefonu sarakstā nav blakus, tāda vienkāršu neuzmanības kļūdu varam izslēgt :rofl:

Nu, fuuuu, kāpēc Tu tā?
Perversais cilveks :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #66 : 2015. gada 12. janvāris, 17:56:39 »

Nu, fuuuu, kāpēc Tu tā?
Perversais cilveks :D

Man arii pirmaa doma - zemapzinjas shtuchkas ;)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #67 : 2015. gada 12. janvāris, 20:49:40 »
 Kādā festiņā,vasarā,pamanu družkas jau pusšķirto vīru-pa beibei katrā padusē.
 To tak jānoziņo-rakstu sms-Zanei-"skatos te tavējais 2 zaķus spaida". Kad sms jau sūtās,saprotu,ka esmu aizsūtījusi citai Zanei,kas namsaimnieka  sieva,kuriem dzīvokli īrēju. Domāju,domāju,kamēr aizsūtīju atvainošanās sms,ka ir pārpratums.

Sen,jaunībā,brūtejāmies,abi dzelzceļa stacijas bufetē iegājām padzert tēju utt. Kamēr sagaidu savu sviestmaizīti,pusis jau tējas aiznesis pie stāvgaldiņa,es nāku ar papīra šķīvīšiem,tādiem ļodzīgiem,uzmanu,lai buķiki nenokrīt zemē. Tikusi līdz galdiņam,lieku maizītes,un tā mīļi pieglaužos pie sāna....Tajā brīdī pamanu-ka no blakus galdiņa manējs kavalieris dikti izbrīnīti lūkojas uz manu pusi.... :faint:

Atslēdzies diddly

« Atbilde #68 : 2015. gada 12. janvāris, 20:52:29 »
  Kramēšanās pa svešiem groziem lielveikalos jau laikam jautra klasika. Divatā staigajam gar Rimi plauktiem,kad atceros,olas jāpaņem. Pārliecībā,ka mūsu iepirkumu rati man seko,lieku tik olas iekšā-uz ko patīkama,sveša vīriesa balss jautā:mums šovakar vakariņās būs olas?

Atslēdzies reno

« Atbilde #69 : 2015. gada 12. janvāris, 21:37:36 »
es vienreiz pa pusveikalu dzinos pakaļ saviem ratiem, ko viens kungs trakā tempā stūma prom

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #70 : 2015. gada 13. janvāris, 08:14:06 »
Man ir gadījies, pie kases izkraujot ratus, atklāt, ka tajos ielikts kas neplānots. Tā kā neviens no maniem līdznācējiem neatzinās, ka viņš to ir ielicis kā sev nepieciešamu lietu, tad pieņemu, ka ielicis kāds svešs tīšām vai nejauši. :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #71 : 2015. gada 13. janvāris, 09:22:46 »
Sajaukt mašīnas vai kuriozi ar lielveikala ratiem ir gadījušies gandrīz ikvienam. Man vēl ir gadījies gulēt uz divām taburetēm (kādreiz bija tādas ar finiera virsu un bleķa kājām). Normāls miegs pēc tusiņa ( :fubar: ).

Atslēdzies Broms

« Atbilde #72 : 2015. gada 13. janvāris, 10:48:05 »
Pavisam svaigs gadījiens.
Vakar mēģinu veikalā apmaksāt pirkumu, bet, johaidī - pēkšņi aizmirsās pin kods. Kā akā pazudis atmiņas dzīlēs.
Pofig, norēķinos ar citu karti.
Aizbraucu mājās, pieeju pie durvīm, uzspiežu kodu, stāvu gaidu..nu netaisās vaļā. Spiežu vēlreiz, nopīkstas, bet valā netaisās.
Pēc tam sapratu, ka gribu atvērt durvis ar aizmirsto kartes pin kodu :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #73 : 2015. gada 13. janvāris, 12:13:03 »
Pasen. Gāju reiz pa Stokmani, paņēmu bezmaksas žurnāliņu "Kurš uzsauks?", lai būtu ko pie pusdienām palasīties. Iepeldēju GanBejā (iekš Origo), palūkojos apkārt - ek, pie dīvāniņiem nav brīvu galdiņu.Uzjautāju vientulīgai dāmai ar žurnālu "Ieva" degungalā, vai vi'nai nebūs iebildumu, ja pie viņas galdiņa (četrvietīgs) piesēdīšu. Pasūtu savus gardumus, šķirstu "Kurš uzsauks", ieinteresēti lasu par Gruzijas vīniem - dāma, pa telefonu pļāpādama, palūdz rēķinu, tāpat pļāpādama fiksi samaksā un dodās prom. Es izstrebju gardo zupiņu, apēdu strūdeli, izdzeru kapeju un ar pēc rēķina jautāju. Uz ko apkalpojošā meitene rāda izbrīnītu seju - kā, viņa jau esot mūsu galdiņam rēķinu iedevusi, "tā sieviete" jau esot samaksājusi. Uz manu tekstu "mēs nebijām kopā, pasūtījām dažādos laikos un neesam pazīstamas" meitene nosodoši bilda, ka tad vajadzējis pateikt!!  Lieki piebilst, ka viņa nejautāja... :D un kad es sāku ēst, svešā sieviete jau bija beigusi...

Atstaaju savu vizītkarti, ja nu sieviete atjēdzas, ka ir apkrāpta, un devos projām. Opiciante gan gribēja, lai es par sevi tomēr samaksāju, kas man nelikās loģiski. Viņai? par dumjību?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #74 : 2015. gada 13. janvāris, 13:28:22 »
Dzeram viesnīcas 8. stāva vestibilā. Paliels bars, kādi 10 gab.. Te uzrodās vēl pulciņš paziņu. Nav kur sēdēt. Nu aiziet desants pa stāviem - liek no citiem vestibiliem klubkrēslus liftā un sūta uz 8.. Tur tos izlādējam ārā, ieliekam liftā lielu pelnutrauku un nosūtam uz to stāvu, no kura ir pa mob. piezvanīts, ka ir beņķi ienākušies. Nu feini, visi sēž. Toties ir piepildījies pelnutrauks. Nosūtam to uz recepciju, apmaiņai. Šie atsūta apakaļ. Ceturtā reizē tiekam pie tīra pelnutrauka. Tauta pievienojas arvien vairāk. Akal nav kur sēdēt. Viens atstiepj no numuriņa madraci, lai ērti. Tas ātri tiek saliets ar visu ko garšīgu un madrača saimnieks paziņo, ka tādā negulēs, vajagot jaunu. Tas vells liftā ielīda ļoti negribīgi....

Par viesnīcas rēķinu un tā apmaksāšanas procedūru būtu atsevišķš stāsts.