Autors Tēma: Par atkarībām  (Lasīts 1544 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Par atkarībām
« : 2015. gada 12. janvāris, 21:51:59 »
Gan jau, ka katram ir kāda atkarība ...
Piemēram ... cigaretes, kafija, saldējums, slēpošana, laba mūzika, sabiedrība, Nutella ... u.t.t. Kāda ir jūsējā?

Man laikam ir problēmas, jo secinu, ka man ir ļoti daudz atkarības .... un ņemot vērā to, ka janvārī uzsākšu jaunas mācības, man šķiet nepieciešams atkarību speciālists ...

Bez visām citām cilvēciskām vājībām, laikam jau nemaz nevaru bez mācībām un izaicinājumiem ... :( Īsti veselīgi tas nav, bet uz ilgu laiku rimties nespēju ... :banhead:

Atslēdzies Minne

Re: Par atkarībām
« Atbilde #1 : 2015. gada 12. janvāris, 22:23:49 »
Saldumi

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2015. gada 12. janvāris, 22:28:35 »
Ou, vismaz pret šo man ir 100% imunitāte ...

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 12. janvāris, 22:30:26 »
ēšana un gulēšana skaitās atkarība?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2015. gada 12. janvāris, 22:32:35 »
ēšana un gulēšana skaitās atkarība?

Par gulēšanu arī ilgi domāju, it kā jau normāls process un bez tā nevar - tātad nav atkarība ...

Ēšana ... ja nav pārēšanās - arī nē ...

Neticu, ka Tu pilnīgi neatkarīgs :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2015. gada 12. janvāris, 22:38:14 »
Atkariiba no darba. Labveelis ir darbaholikjis

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #6 : 2015. gada 12. janvāris, 22:40:12 »
Atkariiba no darba. Labveelis ir darbaholikjis

Tas gan tā varētu būt ...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #7 : 2015. gada 12. janvāris, 22:54:07 »
Vīns, slinkums, pukstēšana un pārliecība, ka es zinu, protu, daru labāk. Reizēm tās atkarības varu veiksmīgi apslāpēt, citreiz lien laukā kā īleni no maisa.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 13. janvāris, 08:38:57 »
Kad reiz gavēņa laikā 2 mēnešus atteicos no alko un saldumiem, tad sapratu, ka alko man ir izlaidība, bet saldumi - atkarība, jo bez alko mierīgi iztiku pat tusiņoe, bet bez saldumiem neprotu paēst. tas bija tik grūti!

Reāla atkarība ir lasīšana - kad nav, ko lasīt, tad iestājas panika, tāpēc visu laiku turu pa rokai lasāmvielu, lai neizbeidzas. Varu pat nelasīt, bet jābūt pa rokai, ja nu kas.

Atslēdzies danu

« Atbilde #9 : 2015. gada 13. janvāris, 08:49:07 »
Atkarība- lasīšana. Iestājas mērena panika,ja nav ko lasīt. Cīnos! Ceļojumos līdz ņemu tikai (!!!)))) 1 grāmatu, lai lidostās un lidmašīnā nosistu laiku.
Izlaidība- sieviešu žurnālu pirkšana  :coffee: Zinu,ka nevajag, bet ... Sevi attaisnoju ar to,ka pēc tam ar tiem padalos- aizdodu tālāk draudzenei un paziņām.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 13. janvāris, 08:56:01 »
jā, es arī žurnālatkarīga, nav neviena numura, ko būtu izlaidusi, gandrīz visi žurnāli. Zinu jau, ka sviests tas viss, bet tas piederas laikam pie lasīšanasatkaības.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 13. janvāris, 09:06:35 »
Laikam man tādas konkrētas atkarības nav. Pārbaudot un laužot sevi, esmu sapratusi, ka faktiski varu iztikt gandrīz bez visa. Galvenais, lai galvā paliek viena konkrēta domājamā sadaļa, tad arī cilvēki īsti nav vajadzīgi :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 13. janvāris, 09:17:09 »
atkarība - ielūrēt forumā. Un ne tikai

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 13. janvāris, 09:21:19 »
Beton. Šīs taču ir virtuālās mājas līdz ar to - kāda atkarība gan var būt došanās mājās? :D
Es piemēram te gandrīz vai patiešām dzīvoju. Saskaitīju, ka dienā vidēji pavadu foumā 5.5h. Mājās es pavadu 12h no kurām 7h guļu. Tātad foumā es pavadu tieši tikpat daudz laika, cik mājās nomodā...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 13. janvāris, 09:26:31 no Piafa »

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #14 : 2015. gada 13. janvāris, 09:33:06 »
Lasīšana, Candy Crush...sekss skaitās?