Autors Tēma: īgņojos par svesiem bērniem  (Lasīts 2961 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: īgņojos par svesiem bērniem
« Atbilde #15 : 2015. gada 13. janvāris, 16:26:12 »
He, he... bēēērnu tiesības, bēēērnu tiesības... Un juvenilā justīcija aiz stūra...
Kur vemjošais smaiļiks...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2015. gada 13. janvāris, 16:32:55 »
vot tagad domaju, KO man dariit, lai tajās 2h buutu kazas dzīvas un vilki paēduši....  OMG  :spicglaze: man vajag iedzert ...
nē, vajag iedot viņiem tā kārtīgi iedzert un izlikt redzamā vietā daaaaauz šokolādi. lai izrubās un būs miers

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 13. janvāris, 17:45:27 »
Es nesapratu, tu vinjiem aizraadi ar, vai arii tikai bezpaliidziigi noskaties, kaa shie izpildaas? Beerni shitaa daraas, ja vinjiem neko nesaka, es arii to nezinaaju, pirms draugi un draudzenes saaka naakt pie mana beerna. Ja nosaka robezhas - speeleeties driikst tikai shajaa istabaa, taas mantas aiztikt nedriikst utt, tad veel kaut kaa vinjus var reguleet. Un nepieskatiitus saldumus apeediis bez vaarda runas, ja negribi, lai eed, jaanosleepj. Un man radaas paardomas, nez, kaa mans beerns sveshaa vietaa izpildaas? Jaanoaudzina jau laiciigi, jo mees jau saveejos tur neredzam, ja visi taa dara, tad jau vinjsh arii.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2015. gada 13. janvāris, 17:48:59 »
jehee.... pasuudzeejos :) palīdzeja... :clap:
savāca šamos jau pēc stundas un par cik biju jau sagatavojusies pasākumam ,tad pa stundu nekas briesmīgs mums neatgadījās(smailjiks,kurš noslauka pieri)...
vakardiena bija gruutaka, jo pati pa dienu nebiju majās un nācu kopā ar sīčiem, tad mums te gaaja viss pa gaisu...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2015. gada 13. janvāris, 18:00:53 »
Habibi - kaads vēl bezpalidzīgi noskaties !!! :o ja es bezpalidzīgi noskatītos, tad sekas buutu neprognozējamas... es ne tikai aizraadiju bet arī nelabaa balsī bļāvu, kad jutu, ka mani nemaz nedzird un neredz..
vinji makani papildus visam arī melo acīs skatīdamies.
Piem..no vituves rezdu,ka lielākais panjem hantelīti(tāda rozā, dāmu uz 0,5kg) grozās, grozās hop un sit manējam pa galvu, kurš sēž turpat uz grīdas... doma nav saprotama izskatās ,ka grib ar to hanteli paklauvēt pa otra bērna galvu...no virtuves aizbļāvos, jo sitienu spēku jau nevar paredzēt... šams momentā apsēstas uz dīvana ..savelk ģīmi un saka ,- man sāp...
ibio..apstulbu un jautāju... tu ko,sit otram un tev sāp??? :faint:   šams - nē, nē es nesitu...man sāp ..Oky..es visu no virtuves redzeju... bet nu, gadijumos, kad tas pieaugushais neredz...aizstāvēties gatavi sekundes simtdaļā.
bet nujā tas vinjiem pierasts...kaujas abi siikie bezbožna..māte bintē rokas ,lai skolā nedz, kad viens vai otrs sakosts, saskrapets utt.
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 13. janvāris, 18:14:43 »
Aa, nu tad tev kriminaalie beerni patraapiijushies.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #21 : 2015. gada 17. janvāris, 19:43:32 »
Mierīgi pie izdevības tiem vecākiem pasaki, ka viņu bērni ir problemātiski mežoņi pašlaik. Bez ļaunuma , bez aizvainojuma, sausi konstatē faktu. Ka viņiem kaut kas jāmaina savās audz. metodēs vai jāmeklē palīdzība.

Ja vecākiem, ir kādas veselas sinapses paurī, ieklausīsies un ienaidniekus neiegūsi.

Ja vecāki tādu vai citādu iemeslu dēļ debili - nedos tev savus lolojumus vairs pieskatīt.

Un skolā , audzinātājai arī pasaki , ka ir agresijas izpausmes. Vislabāk rakstiski.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2015. gada 18. janvāris, 12:59:22 »
Pūka-
vecaaki paši to atzīst,ka ir problēmas, bet nezinu kādu iemeslu dēļ(oky zinu pat iemslus)neko negrib mainiit.
tur ir becers un bezjēga... jau esmu noskaidrojusi, ka nekas mainiits netiks, kā auguši ,tā augs... Ja kko bildiishu vēl, tad gan nekas cits  kā uzmesta lūpa nav sagaidāms.
Skolu ar nav ko jaukt iekšā, te nav LV.... :(
būtībā, tā jau ir...katram sava dzīve..man tur nav ko jaukties.... man palūdza pieskatiit, es to izdariiju kaa nu vareeju ..viss cits pašu ziņā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies diddly

« Atbilde #23 : 2015. gada 18. janvāris, 15:03:48 »
 izklausās,ka bērniem pietrūkusi mīlestība un labestīga audzināšana

jau pavisam sīkiem vajag sajust fizisko kontaktu-apkampt,samīļot. ja viņiem tāda veida uzmanība gājusi secen,viņi neapzināti uzprasās uz uzmanību sev-otru iekaustot,bakstot,grūstoties.  senāk,kad strādāju palīgskolā,mums kko tamlīdzīgu lasīja priekšrakstos.

amatu mācības skolotājs,omulīgs onka,puišeļus paslavēdams,i pa plecu uzsita,i muguru noglaudīja,tak ap jamo sīkie liptin lipa.  mūsdienās,laikam pavisam cita pedagoģija,to vēl laikam par uzmākšanos kvalificētu...