Autors Tēma: vajag animatoru, redzieties !!  (Lasīts 4378 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies klaara

vajag animatoru, redzieties !!
« : 2014. gada 26. septembris, 10:47:03 »
Vakar satikos ar divaam britu pazinjaam, kuras driizumaa taisaas lidot uz LV..taadaa kaa izkaidee. Naaca mani taujaat, kas un kaa..Biju jau samekleejusi visus ieveerojamos apskates objektus Riigaa..muzejus, manas miiljaakaas galerijas, manus miiljaakos restoraanus ..Bet she tev bija ! Vinjam ir juugenstils pie kaajas, i chekas pagrabi arii  ! Vinjam vajag animatoru uz 2 dienaam !! Lai viesnicaa un aarpus, buutu ka vinjas izklaidee. Dzhekam jaabuut iemanjaam striptiizaa, jaarunaa anglju meelee..atteiciigi parametri un jaabuut gatavam , ka kaada no daamaam sagribees, ko vairaak...
Man vispaar tumsha bilde, kur vinju dabuut un ko shis eed.
 :blushing:

Atslēdzies ragana

Re: vajag animatoru, redzieties !!
« Atbilde #1 : 2014. gada 26. septembris, 10:52:43 »
Ops! Šitāda zvēra manu paziņu vidū gan nav. :blushing:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2014. gada 26. septembris, 10:53:22 »
ui, tagad šos te par animātoriem sauc?

Atslēdzies klaara

« Atbilde #3 : 2014. gada 26. septembris, 10:55:16 »
ui, tagad šos te par animātoriem sauc?
Es ar nobriinijos..Tie tak zhigalo vai alfonsi . Animatori Spanijas viesnicas beernus izkaidee  ;D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 26. septembris, 10:56:02 »
puiku eskortserviss? gan jau kaut kur ir dabūjami.

Atslēdzies klaara

« Atbilde #5 : 2014. gada 26. septembris, 10:56:45 »
puiku eskortserviss? gan jau kaut kur ir dabūjami.

Nu jaa ,,cik noprotu tas pats.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 26. septembris, 10:58:20 »
Man šķiet, ka te vajadzētu attiecīgo interešu saitā kādā ielīst un aši iesludināties. Galvenais, lai firma zolīda un puiks kvalitatīvs + šamās neaptīra pēc tam.

Atslēdzies klaara

« Atbilde #7 : 2014. gada 26. septembris, 11:25:22 »
Man šķiet, ka te vajadzētu attiecīgo interešu saitā kādā ielīst un aši iesludināties. Galvenais, lai firma zolīda un puiks kvalitatīvs + šamās neaptīra pēc tam.
Es atsakos te paliidzeet. Negribu tadu atbildiibu uznjemties. Savus draugus LV cik apjautaaju, visi runaa par intiimservisu. Veel kaut kadi strip klubi. Bet jej bogu, man negribas tajaa hernjaa liist iekshaa.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2014. gada 26. septembris, 13:36:49 »
Piedāvā viņām Mao :)

Atslēdzies klaara

« Atbilde #9 : 2014. gada 26. septembris, 14:54:33 »
Jaa !! Kaapeec gan ne !? Piedaavaashu vinjaam Mao !! Striptiizs, intelektuaalaas izklaides , nenogurstoshs sex...Es domaaju Mao lieliski tiks galaa  :laugh:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2014. gada 26. septembris, 15:55:28 »
Varētu gan divas aizjūras princeses patrenkāt, bet..., AK ŠIS LIELAIS BET. Ta man jaizlien no konfidencialitātes slēpņa, nu un vot šitais toč nav tā vērts.

Atslēdzies klaara

« Atbilde #11 : 2014. gada 26. septembris, 19:27:59 »
Varētu gan divas aizjūras princeses patrenkāt, bet..., AK ŠIS LIELAIS BET. Ta man jaizlien no konfidencialitātes slēpņa, nu un vot šitais toč nav tā vērts.
Konfidencialitaates sleepnja ? Piedod, bet nedomaaju, ka Tu esi tik slavens , ka manas britu pazinajs Tevi vareetu atpaziit :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2014. gada 26. septembris, 20:05:12 »
Bet Tu varētu izvilināt kādu kopig foto, vai auto numberu, vai pimpa garumu un šeit izklārēt - es nav slavenība, es šeit negribu afišēties. Nu šādā situācijā. Un viss.

Atslēdzies klaara

« Atbilde #13 : 2014. gada 27. septembris, 11:36:32 »
Bet Tu varētu izvilināt kādu kopig foto, vai auto numberu, vai pimpa garumu un šeit izklārēt - es nav slavenība, es šeit negribu afišēties. Nu šādā situācijā. Un viss.

Ui..nee..Mao, tu taapat kaa paareejie foruma daliibnieki, reaalajaa dziivee mani neinteresee..Ja nu kada man piesola milzu samaksu, tad gan man vareetu meeliite pasliidet  ;D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2014. gada 28. septembris, 09:56:31 »
Mao, ievērtē - par lielu (bolivaros :confused:) naudu tiek piedāvāts orālais sexis! Tev derētu :evil:
Visus sakost!