Autors Tēma: Krogs Pārdaugavā  (Lasīts 4104 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Krogs Pārdaugavā
« Atbilde #15 : 2015. gada 14. janvāris, 17:32:09 »
Mēs varētu uzbliezt klejojošo pagrīdes krogu ar diseni. Katru mēneša pēdējo piektdienu visi tiekas kaut kādā X vai Y vietā, tip pamestā šķūnī un dod pa bundžām līdz pirmajām vārnām. Var nākt maskās. Ieeja ar paroli, var ņemt līdzi cik tik kārojās visādus draugus un interesentus, lai skaudība šamiem piemetas viskrāsaina.
Šitais jāatcerās, kad būsim kādi 1000 gab. mordi nasiļeņija.

Pasākuma norises vieta tiek paziņota sadļā.. nu tajā :)

A tādu pamestu šķūņu, kur no mentiem nav jāņem pēda un pēc tam lai nepiesien mistiskus zaudējumus, ir baigi daudz?
Bet doma forša. Man ir būt patikt :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2015. gada 14. janvāris, 17:39:48 »
Mēs varētu uzbliezt klejojošo pagrīdes krogu ar diseni. Katru mēneša pēdējo piektdienu visi tiekas kaut kādā X vai Y vietā, tip pamestā šķūnī un dod pa bundžām līdz pirmajām vārnām. Var nākt maskās. Ieeja ar paroli, var ņemt līdzi cik tik kārojās visādus draugus un interesentus, lai skaudība šamiem piemetas viskrāsaina.
Šitais jāatcerās, kad būsim kādi 1000 gab. mordi nasiļeņija.

Pasākuma norises vieta tiek paziņota sadļā.. nu tajā :)

A tādu pamestu šķūņu, kur no mentiem nav jāņem pēda un pēc tam lai nepiesien mistiskus zaudējumus, ir baigi daudz?
Bet doma forša. Man ir būt patikt :)

Nu uz sitienu es kādus 3, 4 varētu samenegerēt, par nelielu šķidrās valūtas ekvivalentu, relatīvā centrā. Pateicību parādā jau ir visādi ļauži. Galvenais kritērijs būtu, lai kaimiņi mentus neizsauc. Tātad, jau iestaigāta tusiņu vieta. Bet ne krogs, lai baigā rente nav.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 14. janvāris, 18:38:42 »
šejienietēm jau patīk virtuālā sabiedrība, līdz ar to taisiet virtuālo krogu  @-draiskulis)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #18 : 2015. gada 14. janvāris, 23:03:02 »
nu,lai ietusētu,nemaz nevajag krogu,ar ex-forumietēm esmu pie Kongresu nama,tajās stikla piramīdās ij šampi dzērusi,ij belašus ēdusi,kājās stāvot :) :clap:

Atslēdzies diddly

« Atbilde #19 : 2015. gada 14. janvāris, 23:04:22 »
Mārupē,kkur pie kortiem,tb pa ceļam uz Juanmārupi,esot kkāds 32.augusts. Ir mums plānā,bet nez kad dosimies. Atsauxmes labas.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 14. janvāris, 23:29:15 »
nu,lai ietusētu,nemaz nevajag krogu,ar ex-forumietēm esmu pie Kongresu nama,tajās stikla piramīdās ij šampi dzērusi,ij belašus ēdusi,kājās stāvot :) :clap:
Izklausaas paziistami.