Autors Tēma: Krila eļļa  (Lasīts 2964 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Krila eļļa
« : 2015. gada 13. janvāris, 17:11:24 »
Saklausiijusies par krila elljas veertiigajaam iipashiibaam, es arii nopirku taas kapsulas. Iepirku ar B vitamiinu grupu. Vai kaads ir lietojis? Jutaat efektu, piemeeram, noguruma mazinaashanos, labaaku miegu utt.? Zinu, ka retorisks jautaajums, bet tomeer..
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 13. janvāris, 17:35:26 no Piafa »

Atslēdzies mellene88

Re: Krila eļļa
« Atbilde #1 : 2015. gada 13. janvāris, 19:11:23 »
es viendien biju uzslēgusi LV  TV un tur man par izbriinu, reklamja so Krila eļļu ar textu, ka nesmird pec ziviim salidzinosi ar zivju eļļu...jezzz manejās smird 4x trakak par jebkuru iespejamo zivju ellju.  :smile:
nez..vienu paku izdzeeru..tagad otra pusē... sastaavs tas pats... bet vienai uz pakas bija rakstiits, ka acu gaišumam,  uz šā brīža pakas- ka sieviešu veseliibai  :confused: ...pirku izpārdošanas plauktaa pa paaris fuņķikiem....
man jau liekas,ka kārteejais marketings.... pa pilnu cenu.... ne mūžam runčunk  :P

p.s labumu nejuutu  :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 13. janvāris, 19:35:56 »
Nu taa jau paredzeeju, bet vismaz nomierinu sevi, ka kaut kas tiek dariits veseliibas labaa.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2015. gada 13. janvāris, 21:06:13 »
no tā jau viņi dzīvo. Pie tam  ļoti labi. Naudīgāki pensionāri tik klausās TV un maisiem nes mājās visu to figņu

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #4 : 2015. gada 13. janvāris, 21:17:49 »
Trakāk bij, kad rādīja, ka vienā bērnu dārzā iezombējuši bērnus, ka tas ir dikti labi - bērneļi vēl "Kriliņus" zīmēja...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2015. gada 13. janvāris, 21:27:19 »
Mani vecāki ir sajūsmā, esmu dzērusi un nē ...
Lietotāji bieži konstatē, ka smaka ir trakāka, kā lietojot zivju eļļu ...

Atslēdzies danu

« Atbilde #6 : 2015. gada 14. janvāris, 09:02:11 »
Tieši šī iemesla dēļ - smirdēšana, es nevarēju to brīnumu vairāk par 3 kapsulām izdzert. Tagad mētājas, varbūt kādam vajag?  ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2015. gada 14. janvāris, 22:25:22 »
aij, danu...noriit jau var. naf tak jāosta :) pec tam rokas noskalo un miers.
es vienu iedevu kaķiem ostīšanai ,dzanāšanai un košļāšanai ...

p.s bet jā, smieklīgi ka no trijām pozitīvajam lietām,ko minēja LV reklāma bija tas,ka neož(pārējās divas, pozitiivaas lietas pat neatceros)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies imho

« Atbilde #8 : 2015. gada 15. janvāris, 00:09:44 »
" if you wanted the same amount of DHA you would have to pay 8 times as much"

http://fishoilguide.org/krill-oil-vs-fish-oil/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 15. janvāris, 07:56:51 »
Vai beigās nesanāk tā, ka sekojot visiem ieteikumiem un eļļu reklāmām, mēs aptaukosimies no skatīšanās vien? Zivju eļļa, krila eļļa, naktssveces eļļa, treknās zivis, olīveļļa, rieksti, linsēklas... tad vēl arī Vom Fass piedāvā eļļu maisījumu Omega 3-6-9... Daudz par daudz tās omegas un tauki sanāk, lai arī labi. Cik daudz tā labuma mums patiesībā vajag un cik mēs uzņemam lieku?

Atslēdzies danu

« Atbilde #10 : 2015. gada 15. janvāris, 08:54:20 »
mellen- es nevaru, man laikam deguns garš, un arī smaržu/smaku atmiņa laba. Jau uz kastīti paskatoties vēmiens nāk  :o