Autors Tēma: eglīte podā  (Lasīts 1506 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ince6

eglīte podā
« : 2015. gada 14. janvāris, 09:13:40 »
Smuki izdzīvojusi..ko tagad darīt? Nav man īpaši vēsas telpas mājā.Stādīt pie šiem +3 dārzā laikam taču nevar...

Atslēdzies ragana

Re: eglīte podā
« Atbilde #1 : 2015. gada 14. janvāris, 09:15:25 »
Jāiedod kādam atbildīgā glabāšanā. :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 14. janvāris, 09:23:53 »
Ja vienkārši siltākā dienā izliktu ārā - neizdzīvotu? Un eglītei podā tiešām ir pilnās saknes? Nav apcirptās?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2015. gada 14. janvāris, 11:14:49 »
Negribu biedēt, bet bijušas 3 poda eglītes, pēdējā pat it kā audzētavā pirkta, diezgan lielā podā un ar iepriekš gūto (gan negatīvo) pieredzi gana rūpīgi apčubināta, vienalga beigta, jo tiešām saknes izskatījās nekādas. Un dzīva ilgi var izskatīties arī cirsta eglīte, ja turēta ūdenī, pat dzinumus izdzīs. Nē nu, ir vēl 4. eglīte, kas ieaugusies, bet tā sākotnēji bija max 15 cm gara.

Man vispār šķita bija tā, ja zeme nav sasalusi, var bakstīt zemē. Vai nav iespējas apjautāties par tālāko kopšanu, kur iegādāta?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

ēvele

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 14. janvāris, 11:22:35 »
Man arī ir eglīte podā, bet tev laikam lielāka, man ir tāda 30 cm, uzdāvināja uz Z-kiem. Pagaidām stāv uz npalodzes, vīrs teica, ka vedīs uz laukiem, liks siltumnīcā un tad ārā stādīs. Kolēģe, kurai arī uzdāvināja tādu pašu, teica, ka privātmajas pagalmā nav vērts stādīt, jo egle paliek egle, milzīgs koks ar laiku izaugs.

Atslēdzies alex

« Atbilde #5 : 2015. gada 14. janvāris, 11:47:38 »
Uzreiz no istabas ārā nest nav labi. Var nosalt. Vajag norūdīt vispirms.

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #6 : 2015. gada 14. janvāris, 15:35:52 »
man bija 2-as, neviena neizdzīvoja. (varbūt nespēja paciest manu "kopšanu")

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2015. gada 14. janvāris, 16:14:00 »
tagad tak baigie plusi - stiep tik ārā, gan jau neiznīks. Istabā taču pusgadu neturēsi. Un ja iznīks - značit nebija lemts. :hi:

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2015. gada 14. janvāris, 18:52:15 »
baigi zaļie esat

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2015. gada 14. janvāris, 19:37:19 »
Savu podu aizvedu uz laukiem ... pagaidām tas gaida pavasari ... Ja neizdzīvos, tad nekā darīt - tātad negrib dzīvot, bet iespēja tiks dota ....

Atslēdzies diddly

« Atbilde #10 : 2015. gada 14. janvāris, 22:54:20 »
ja ir kur,ieroc ar visu podu zemē,šī nav bargā ziema,mums līdzīgā zaļajā ziemā izdzīvoja ,nu jau 2x garāka,kārtīgi ieaugās.

Atslēdzies ince6

« Atbilde #11 : 2015. gada 15. janvāris, 13:40:50 »
man arī pa šiem gadiem patsmit kādas 2-3 ir iedzīvojušās. Cirstās nepērkam vairs nekad

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2015. gada 16. janvāris, 19:04:17 »
virsraksts..egliite podā..man asociējas vien ar tēmu, ka jebkura eglīte  gala beigās ir eglīte podā....

visgrutāk bija atradināt vecākus no jebkaadu egļu gādāšanas.... ej nu iestāsti,ka bērniņiem un mazbērniņiem viņu nevajag.... tak neticeja ilgi...
kopš iestaadiju pie maajas pakša mazu egliiti, kuru kaimiņsunji apčuraa un viņa aug ļõti lenaam tad nu visi rimušies...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega