Autors Tēma: te kāds distoniķis ar ir???  (Lasīts 8481 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: te kāds distoniķis ar ir???
« Atbilde #45 : 2015. gada 29. janvāris, 10:45:11 »
Te jau pareizi teica, ka kriizes briidui rumpis "vd" "nevar atljauties", ir primaaraakas lietas... a vot, kad paraadAs laicinjsh...

...vsp jau arii shajaa (un ne tikai) diskusijaa redzams, cik greizas infas celjo, cil ji gadu desmitiem mocaas un pa lielam neko nedara (dzer zaalju teejas)... ...kursh nezinaashanas, kursh bailju deelj, tomeer F shifrs (psihiatrs), vai tad es traks, ar mani tak viss ok... ...dalja paljaujas uz gjimaarstu vai neirologu- pachotiigaak, ja taads zaales noziimees ;) , psihiatrs neskan smuki :) ... ...tik psihiatrijaa nespeci arii zaales raksta kaa nespeci- daudz briivaak izrakstiis trankvilizatorus ikdienas lietoshanai, nekaa ad (jo pie tiem pierodot! Nu murgu murgi), par kaadu neiroleptikji mazaa devaa nemaz nerunaajot...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #46 : 2015. gada 29. janvāris, 16:00:55 »
ineshuks-
es tev varētu piekrist... tikai... man neviens nekad ,nekādas nopietnas vai nenopietnas zales nav izrakstiijis.. attieksme apmeram kā jau minēts- kā pret simulantu. Gimenes daktere man dikti forša un atsauciiga, bet parasti es pie vinjas nokļuvu tad ,kad trakums jau pari..un kad pēc pāris dienam atstāsti to murgu kas bijis, pats jau vairs tam netici, ka bija TIK sūdīgi... Smukuma pec uztaisiitas kardiogramas vel kkas tamiidzigs parsti neko nerāda... liidz ar to ari arsteshana nekada nav sekojusi... man nav nekadu pretenzinu nedz pret psih dakteriem nedz kadiem citiem.... bet man nav nekadu tādu baigo iemeslu lai tur ietu...
vot tagad domaju... pēc loģikas kkādam risinajumam buutu bijis jaseko ,kad pēdējās trakākās sirdlēkmes(es nezinu ka lai to sauc...)rezultata nokljuvu slimniicaa.. 1x LV otro x UK abos gadijumos tika pilietota nogaidišanas metode..ar pulsa parbaudi, kardiogrammas uztaisishanu un analīzi vulgaris(ā abos gad vēl svariigi zināt vai neesmu stavoklii)... pec tam pazinjots ka viss normā un iesakot ievērot mieru tieku palaista staigāt. Lieki teikt ,ka melns gar acīm , sirds pa muti, elpas naf un pastaigat nemaz nevaru...nutad paguli un pagaidi kad varēsi.... usjo...
a mož TAD jasauc psihiatrs??? :talking: ja jau es tik vesela tad vienkarši manas smadzenes nojugušās ??

visi lidzeklji ir izkosti savā ceļā(nu māsa helperis, jo mediķis, bet godiigsakot ari vinja šito nenjem nopietni),un seit ārzemijā vispar veselība katra pašā rokās:)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #47 : 2015. gada 29. janvāris, 16:17:03 »
Taas NAV sirdsleekmes... taapeec arii somatiskie aarsti "umivajut ruki"... ...a vot tas, ka neparaada virzienu, kur taalaak iett, tas, manupraat, ir greizi... i no slimniicas aarstu, i gjimaarsta viedoklja...

...un par kaadu "nav tik traki" ir runa, ja 3!x iegrabeets hospitaalii...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #48 : 2015. gada 29. janvāris, 16:19:19 »
PS un nee emergency roomaa lv toch ne (un apshaubu, vai uk ar) kaads gaadaas psihiatru... ...buutu akuuta psihoze, stacioneetu psihiatriskaa depaartmentaa, bet shitaa hroniska, ambulatora vaina...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #49 : 2015. gada 29. janvāris, 16:32:16 »
nubet to jau es ar prātu saprotu, ka naf sirclekme, bet kā to sauc, kad sirds  fiziski kapj pa muti... dun tā ,ka redzams no 2.metru attaluma... berns no malas reali parbijies ka māte galus atdos.. es tik gulju...parunat nevaru,mahaju ar roku, ka pec pāris h buutu japāriet...ha...
tad, kad paris h laikā nepaariet, tad parasti kads izsauc ātros, jo no malas izskatās bailiigi... un kad šitā visi nēsajas apkart, kas ar tevi, ko dariit, ka paliidzeet???vot tad man arii beidzot piemetas tā PL, jo nepariet pēc svilpiena un tu nezinu cik ilgi sirds var tāda reziimā trakot un tad liekas, šoreiz toč gals buus klāt :))...jezzz....

IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #50 : 2015. gada 29. janvāris, 16:40:05 »
Apbriinoju ljauzhus, kas kaut kriizes briidim negrib kaadu zaali maajaas tureet... labaak paara stundas mociisies un paareejos baidiis...

Atslēdzies alex

« Atbilde #51 : 2015. gada 29. janvāris, 17:01:26 »
Apbriinoju ljauzhus, kas kaut kriizes briidim negrib kaadu zaali maajaas tureet... labaak paara stundas mociisies un paareejos baidiis...

Ko, sasodīts, var turēt, ja ārsts neko neraksta un aptiekā bez receptes var tikai validolu, aspirīnu un purgenu nopirkt? Es labprāt turētu, bet man nav ne jausmas- ko :(

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #52 : 2015. gada 29. janvāris, 17:31:19 »
Es ar taapat kaa alex gribeeju jautaat, kaadu zaali tad vajag taados gadiijumos.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #53 : 2015. gada 29. janvāris, 17:56:40 »
Zāles, kas aizdzen: xanax, lexotanil, clonazepam. Lielu devu nemaz nevajag.
Un ļoti labi palīdz kokteilītis korvalols&balderiāns.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #54 : 2015. gada 29. janvāris, 18:08:44 »
1) prasam savam aarstam. Ja neko nedod- mainam taadu aarstu
2) ne obligaati Alsteres mineetos trankvilizatorus. Tiem, kam pret tiem aizspriedumi, kaut kaads beta blokjeris derees- samaxinaas sirds ritmu un liidz ar to mazinaas trauksmi
3) bezrecepshu korvalols ir pupu mizas

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #55 : 2015. gada 29. janvāris, 19:45:04 »
man šķiet ka kokteiliic- korvalols+ baledrijāns ... bija tas ko deva ātro brigāde man Lv... nu nekas cits tas nevareetu buut :)
aber UK brigāde kad atbraukusi jautaja vai esmu kko lietojusi...nu tjia paracetamolu(nemaz nesmejaties) paradiju uz savu sirdspilienu buteli ..apskatija, paostiija un neslēptāš šausmās noskurinājās ar domu kas tas par ārprātu un marasmu...tie nedeva neko...tikai kad pēc 2h gaidīšanas paluudzu udeni, tad to izsniedza plastmasa glaaziitee... no taa man secinajums ..lidzeklju naf :( :confused:
IG- mellenessniega

Atslēdzies danu

« Atbilde #56 : 2015. gada 29. janvāris, 19:55:50 »
Pavisam noteikti- IR! Nomaini ārstu!
p.s. man līdzēja Lexotanils. pašu minimālāko devu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #57 : 2015. gada 29. janvāris, 20:06:06 »
danu- to man ??? man tak naf ko nomainiit :) mana ĢA LV es pie vinjas ieskrienu 1x gadā bērnu atrādiit un vecim muguras zāleem recepti panjemt... tas ar viss...
anglijā...es nez..man nav uznjemibas sākt epopeju ...te tas leeni un gari... varjau buut gala beigas buutu rezultats kkad... bet kamēr negulju ar kajām gaisā liekas ..praņesjot:))  ā un šitajā momentā es sāku būt ineshuka minētais apbriinojamais ļaudis :) ponjal :D
IG- mellenessniega

Atslēdzies danu

« Atbilde #58 : 2015. gada 29. janvāris, 20:23:04 »
mellen- Tev gan!  Mož, ir laiks padomāt par sevi? Varbūt pie ģimenes ārsta vajag pierakstīties, un nevis tikai ieskriet, jo vajag bērnam un vecim?!
Negribas teikt neko ironisku un skarbu - pati esmu tam cauri gājusi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #59 : 2015. gada 29. janvāris, 20:34:13 »
Liidzjuutiigaaki ljauzhi korvalola+valerjaanja mikslim piepidzhina bik diazepaamu... ja serde dikti skrien- metoprolola tablete...

Sadisms pret shiem pacientiem kriizes briidii mani izbriina arii irlaa...

Nu, i kad esi lv, lai doka izraksta paaris receptes... ja vien Tev neuznaak kaarteejais "nemaz jau tik traki nebija" idejs... tik zafigam ambulancija, ja traki nav...