ineshuks-
es tev varētu piekrist... tikai... man neviens nekad ,nekādas nopietnas vai nenopietnas zales nav izrakstiijis.. attieksme apmeram kā jau minēts- kā pret simulantu. Gimenes daktere man dikti forša un atsauciiga, bet parasti es pie vinjas nokļuvu tad ,kad trakums jau pari..un kad pēc pāris dienam atstāsti to murgu kas bijis, pats jau vairs tam netici, ka bija TIK sūdīgi... Smukuma pec uztaisiitas kardiogramas vel kkas tamiidzigs parsti neko nerāda... liidz ar to ari arsteshana nekada nav sekojusi... man nav nekadu pretenzinu nedz pret psih dakteriem nedz kadiem citiem.... bet man nav nekadu tādu baigo iemeslu lai tur ietu...
vot tagad domaju... pēc loģikas kkādam risinajumam buutu bijis jaseko ,kad pēdējās trakākās sirdlēkmes(es nezinu ka lai to sauc...)rezultata nokljuvu slimniicaa.. 1x LV otro x UK abos gadijumos tika pilietota nogaidišanas metode..ar pulsa parbaudi, kardiogrammas uztaisishanu un analīzi vulgaris(ā abos gad vēl svariigi zināt vai neesmu stavoklii)... pec tam pazinjots ka viss normā un iesakot ievērot mieru tieku palaista staigāt. Lieki teikt ,ka melns gar acīm , sirds pa muti, elpas naf un pastaigat nemaz nevaru...nutad paguli un pagaidi kad varēsi.... usjo...
a mož TAD jasauc psihiatrs???

ja jau es tik vesela tad vienkarši manas smadzenes nojugušās ??
visi lidzeklji ir izkosti savā ceļā(nu māsa helperis, jo mediķis, bet godiigsakot ari vinja šito nenjem nopietni),un seit ārzemijā vispar veselība katra pašā rokās:)