Autors Tēma: te kāds distoniķis ar ir???  (Lasīts 8543 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

te kāds distoniķis ar ir???
« : 2015. gada 14. janvāris, 22:29:48 »
vai man te būtu kompānija ar ko kopā pačīkstēt, kad atkal kārtjais populārās kaites vājumbrīdis uznāk???
Nu vot šobrīd atkal ir uznācis.... nu tā besīīīīīīī.... :banhead:
sirds stāv kaklā, spēka naf....oky..vismaz elpot ir ko...  balderjāņus kopaa ar kaķiem sadzēros.....besiiii...cita vārda te naf... :fryingpan:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies diddly

Re: te kāds distoniķis ar ir???
« Atbilde #1 : 2015. gada 14. janvāris, 22:56:51 »
eu,Tu arī? domā,distonija? a kāpēc man jamā piesitas nakc sākumā? aritmija,spiediens utt. un velk savu stundu,pusotru? Mož tā nav distonija?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2015. gada 14. janvāris, 23:56:11 »
nuu,es par sevi točno zinu... stāžs jau pamatiigs...tikpat cik lielajam puikam :) gadu, tik manai distonijai...

nē nu tad kad ir karteejais- šas mirstu nost, tad liekas, ka no sirds,spiediena,elpas trūkuma, vienalga kā... tik otra dienā atkal saproti,ka vecā draudzene izņirgājās :D
katram jau vinja pa savam piesienas..celju daudz ... :computer:
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2015. gada 15. janvāris, 08:33:28 »
Ir, ir.  :hi:  Patlaban diezgan rāma, taču ik pa laikam par sevi atgādina. Pirmās lēkmes reizē ar vienu piegājienu atmetu smēķēšanu pēc 24 gadu stāža. :smile:  Otrajā pārbijies vīrs dabūja saukt ātros, jo elpas nebija nemaz un vispār. Mirklī, kad biju morāli un fiziski gatava nomirt (jo variantu ta nebija), atlaida. Pēc tam visu dienu nevarēju piecelties no gultas. Tik traki vairs nav bijis. Pie vieglākiem simptomiem man palidz tādas mazliet ezotēriskas lietas.
Bet naktī piemetas tādēļ, ka šī kaite saistīta ar zemapziņu. Gultā, klusumā un mierā mēs paliekam divatā ar savu lielāko draudu - paši sevi.

Atslēdzies danu

« Atbilde #4 : 2015. gada 15. janvāris, 09:06:53 »
Esmu tam cauri gājusi, tādēļ ir viedoklis  :coffee: Man šitā liga izpaudās visās tās klasiskajās formās- simtomus neuzskaitīšu, jo tie kam šī vaina ir bijusi- paši visu zin. Palīdzēja gudra daktere- viņa mācēja pateikt tā,ka viņas teikto atceros jau 22 gadus : " TU NEMIRSI, NO ŠĪS VAINAS NOTEIKTI - NĒ!!!"
 Tieši tādiem lieliem burtiem! Man līdzēja!
Pati ar sevi arī esmu "strādājusi"- grāmatu kalnus izlasījusi, pamācījusies dažādas viedas lietas :).

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 15. janvāris, 10:23:00 »
Man kādreiz lavās klāt ap 5-6 no rīta -tāda panika, kas nu būs, kas nu notiks. Tad es stingri sev pasaku "acis ciet un gulēt", parasti palīdz.
Vēl atgādinu sev, ka ir bijis, ka  tiešām bija jādomā kā nu būs , un viss ir kaut kā nokārtojies

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2015. gada 15. janvāris, 10:26:53 »
Man reiz ātro daktere arī tieši tādu frāzi teica. Tad arī skaitu kā mantru.
Vēl man palīdz skaitīšana no 100 uz leju.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2015. gada 15. janvāris, 12:25:18 »
hehee..prieks man jūs te  redzēt  :rofl: nu re, palīdz arī tas,ka zini..neesi vienīgais :))

apziņa ,ka no šitā nemirst ir laba  :thumbsup: ...vakar vēl domaaju, nav gan, nevienam miršanas apliecībā rakstīts-VD  :talking: un tad tieši mani pavilka uz šā fakta apšaubīšanu...
tajaa brīdī kad sirds lec tā, ka liekas izlēks pa muti....kurš pateiks, ka neizlēks???? un ja izlēks  :fryingpan: skaidrs ka nebūs iemesls distonija... bet gan sirctrieka...a par to jau neviens nebriinas...
pēc tādas sirds trakošanas pāris stundu garumā...veselu dienu esmu nerunājama..slodze tāda izieta,ka maz neliekas.

nuu vispaar jau man arī, dažādi ,savi veidi un ceļi atrasti ķermeņa jocīgo darbību kontrolēšanai.... sirds, kontrolei padodas vis slinkāk...
grib un kūleņo ,iepūt tu viņai... :phone:
IG- mellenessniega

Atslēdzies danu

« Atbilde #8 : 2015. gada 15. janvāris, 13:00:21 »
mellen- bet varbūt , drošībai, jāpārbauda sirds? Aritmija un vēl kas??
Mums viens radagabals cīnās ar sirdi- it kā VD, it kā - aritmija, it kā - abas kopā un diabēts vēl pa virsu.

Atslēdzies alex

« Atbilde #9 : 2015. gada 15. janvāris, 16:41:53 »
Man ir sava mantra.
Un nekādu "Vai man dieniņ! Gals klāt!"
Kurš galu galā ir saimnieks?! Neies kaut kādai smiekla kaitei par muļķi stāvēt!
Gribu vēl gadiņus 30 visiem te dzīvi gandēt ;)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #10 : 2015. gada 16. janvāris, 12:23:03 »
Tad, kad tās "lēkmes" uznāk - sevi uzrunāju 3-ja personā sakot: Pif, TU NEMIRSI (tieši kā vienā komentārā par dakteres teikto), Tu esi visu pārbaudījusi un Tu esi vesela. Tie ir tikai nervi un no tā nevar nomirt. Tu NEMIRSI.
Ļoti labi palīdz, sirdsklauves pazūd, elpa atjaunojas utt.

Respektīvi, merķtiecīgs darbs ar sevi.

Atslēdzies sKu

« Atbilde #11 : 2015. gada 16. janvāris, 12:45:45 »
Hmm..Pag, VD ir domāts tā veģetatīvā distonija, ja? Pazīstamam cilvēkam - tada kā priekšnojauta par kaut ko sliktu (kas notiek ar viņam dārgiem cilvēkiem, piem., - reiz viņam sirds sāka klapēties, jo vecmammai arī slikti; reiz - tas pats un domā par savu draudzeni - uzreiz viņai zvana, prasa vai viņai viss kārībā? Viņa - nu..mani atlaida no darba nupat.. Un tā vairāki gadījumi bijuši.

Cik saprotu - palīdze tikai darbs ar sevi... Hmm..

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 16. janvāris, 12:52:02 »
Tas man liekas, ka ir nevis ekstrasensoriski, bet tīri iekšēji psiholoģiski. Slēpjās zemapziņā stresiņš, kaut maziņš, bet uz āru nāk ar tūlīt gals klāt.

Atslēdzies sKu

« Atbilde #13 : 2015. gada 16. janvāris, 13:24:30 »
Piafa - bet tai gadījumā IT KĀ vienmēr tas esot saistīts ar tā cilvēka tuviniekiem..kuriem tiešām TAJĀ brīdī kaut kas notiekot ne tā kā vajadxzētu. Sagadīšanās? Jā, varbūt. Bet tādas reizes bijušas vismaz 5..

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #14 : 2015. gada 18. janvāris, 18:52:37 »
Man tāda kaite reiz piemetās, kad tiešām stresa bija par daudz. Sāku vakaros vīgriežtēju dzert, pa dienām bišķi pasportot, un atgāja.