Autors Tēma: Rīgas politika.  (Lasīts 24113 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Rīgas politika.
« Atbilde #60 : 2015. gada 17. janvāris, 14:43:37 »
Esmu ļoti NIKNA !!!! Neadekvāta cena, un ja vēl manā 5.tramvaja maršrutā iet vecākie Rīgā sastopamie tramvaji (ne tā kā 6.vai vismaz 7.līnijā), tad vnk kretinē šis jaunais lēmums !! Principa pēc iešu ar kājām vēl biežāk nekā līdz šim, bet visur jau neaizstaigāsi, kur vajag. :((
Un tie, kas salīdzina ar dažu Eiropas pilsētu sab.trans.cenām, ka viņiem dārgākas -esiet tik laipni un salīdziniet korekti arī viņu un mūsu vid.ienākumus...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #61 : 2015. gada 17. janvāris, 19:01:02 »
 Ir jau 'forši, ja ir vairākas izvēles - bet ir cilvēku grupa , kurai sabtrans ir VIENĪGĀ izvēle, respektīvi, izvēles NAV. Par to stāsts. Var pacelt biļeti kaut 5 eiro un viņiem jāmaksā.

Uzskatu, ka jaunās cenas nav samērīgas sabtransp.kvalitātes ( reisu biežums, maršruti, antisociāli ļaudis) un LV algu dēļ.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #62 : 2015. gada 17. janvāris, 19:16:27 »
Tur jau tā lieta, ka tiek celta cena pakalpojumam, no kura izmantošanas grūti vai pat neiespējami izvairīties. Gluži tāpat kā ar elektrību - kur tu liksies - demagogi jau, protams, var sacīt, ka katra brīva izvēle ir sēdēt pie skalu gaismas un nelietot nekādas elektroierīces... 

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #63 : 2015. gada 17. janvāris, 19:20:54 »

Uzskatu, ka jaunās cenas nav samērīgas sabtransp.kvalitātes ( reisu biežums, maršruti, antisociāli ļaudis) un LV algu dēļ.

Gluži manas domas :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #64 : 2015. gada 17. janvāris, 19:32:52 »
Man jau šķiet, ka šo neviens te neapšauba... Cita runa, ka dažiem te patīk vērpt skaisti vārdus un izlasīt tikai to, ko gribas izlasīt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #65 : 2015. gada 17. janvāris, 22:20:08 »
Ir jau 'forši, ja ir vairākas izvēles - bet ir cilvēku grupa , kurai sabtrans ir VIENĪGĀ izvēle, respektīvi, izvēles NAV. Par to stāsts. Var pacelt biļeti kaut 5 eiro un viņiem jāmaksā.

Kas tā par nolemtību un bezspēcību, kurā paši sevi nostādat? Par 5EUR jau nu gan ar Pandu var braukt labu gabalu... Tad būs alternatīva...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #66 : 2015. gada 17. janvāris, 23:21:31 »
Nu nevar - ja man katru rītu nestaigājošs bērns jānogādā no punkta A uz punktu B, kas savstarpēji ir ~ 5 km, tad man nekas cits kā tramvajs + kājas neatliek, jo taksis ar drošības sēdeklīti komplektā nebūs lētā Panda...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies tex

« Atbilde #67 : 2015. gada 18. janvāris, 11:58:07 »
Nu nevar - ja man katru rītu nestaigājošs bērns jānogādā no punkta A uz punktu B, kas savstarpēji ir ~ 5 km, tad man nekas cits kā tramvajs + kājas neatliek, jo taksis ar drošības sēdeklīti komplektā nebūs lētā Panda...
ja tikai 5km, tad anyway neatmaksātos 5€ par to tramvaju maksāt, ko tik mazam attālumam uz 5€ jau pavilktu kaut RTP atlaižu tarifs (un ja bieži brauc, tad tak kkādu kartiņu vai Mobilly var ieviest). RTP un balticam, šķiet ka ir ari bērnu sedeklisi, tikai laikus jāpasūta un jāpiesaka, ko un ka vajadzēs.
Nezinu, vai panda, laikus pieteikta, arī nesadabūs sēdeklīti- nelietoju un bērnu nav. Bet nebrīnītos, ja ari pandas pie pieprasījuma pieauguma tos ieviestu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #68 : 2015. gada 18. janvāris, 12:12:23 »
Ir pāris reižu nācies izsaukt Pandu no rītiem, kad aizgulējos, lai paspētu uz darbu. Rezultātā darbā ierados vēl vēlāk, nekā būtu ar tramvaju braukusi. No rītiem uz Panda taxi paļauties NEVAR, ja vēl nezinājāt..

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #69 : 2015. gada 18. janvāris, 12:25:25 »
redz kur jau sākas ģeniālie ieteikumi http://imo.lv/wp-content/uploads/2015/01/jaaaaaa.jpg

Ar Pandām nebraucu un nebraukšu. Neviens cits taksometrs nav redzēts tik bieži avarējam. Vai nu grabažas vai vadītāji atsaldeņi.

Atslēdzies tex

« Atbilde #70 : 2015. gada 18. janvāris, 13:10:38 »
Ir pāris reižu nācies izsaukt Pandu no rītiem, kad aizgulējos, lai paspētu uz darbu. Rezultātā darbā ierados vēl vēlāk, nekā būtu ar tramvaju braukusi. No rītiem uz Panda taxi paļauties NEVAR, ja vēl nezinājāt..
es patießām nezināju, vnk tos reklamē kā lētus un droši vien jāpiesaka krietni laicīgi, nevis,kad jau kavē...
Lietoju Rtp vai Baltic, to dispečeri apmeram spēj pateikt, pec cik ilga laika ieradīsies. Un godīgi pasaka, ja lidz vēlamajam laikam nevarēs. Ir bijis incidents uz agru lidmašīnu braukt ar savu auto, jo šie nepaspēšot, visi esot centrā un pie lidostas- no Purcika brauc ka gribi... Agrāk pieteikt vajadzēja...
Anyway 5€ biļetei jau ir alternatīvas. Tapec tagad pacel tikai lidz 1,15 ;)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #71 : 2015. gada 18. janvāris, 14:13:48 »
Jāatceras, ka mēs maksājam un maksāsim  arī par pensionāriem,kuriem sab.trans kā bija, tā arī būs par brīvu, drīz viņi būs vienīgā sab.grupa kuri balsos par Ušakovu, bet balsos tak! Tāpēc jau tās cenas gribot negribot jāuzskrūvē, lai saglabātu saviem balsotājiem tādus bonusus...

Atslēdzies tex

« Atbilde #72 : 2015. gada 18. janvāris, 14:27:51 »
Es tak pilnīgi piekrītu, ka mums uzturēt to sabtransu un visādu urlakovu kampaņas nafig nevajag.
Manis pēc to sabtransu varētu vsp aizvākt vai tirgot biļetes par pašizmaksu+peļņu VISIEM. IMO, būtu pilnīgi OK. Tad varbūt kaislīgie urlaovu vēle'tāji painteresētos, kāpēc Rīgā tā pašizamksa ir tik briesmīgi augstāka kā Tallinā.
Pie viena arī kur paliek RNP un Rīgas ūdens resursi. Un kas darās pārējās RD struktūrās... Tur viss ir totāls bardaks un pilnīgi izzagts: mazatalgotie reception darbinieki ir iemācīti LV un ir pieklājīgi, bet neko nejēdz, izlemt nevar un tālāk pie tiem, kas kko lemj, nelaiž. IMO tur 90% vajadzētu izdzenāt ar sū** mietiem.

Šīs cenu celšanas kontekstā pa twitteri klīda ļoooti lielas baltas mājas Jūrmalā bildes - tā esot Bemhena ;) Uz aci cena miljonos ir drīzāk 2 kā 1 ciparu skaitlis... Nez, kur viņš tik daudz "sapelnījis" un kā tas sakrīt ar deklarācijām. Jā, alga ir ļoti neadekvāti liela (salīdzinot ar premjeri vai rezidentu), bet ne TIK liela, lai tādu "mājiņu" uzslietu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #73 : 2015. gada 18. janvāris, 15:03:59 »
Nu Benhema sieva ir bijusī Spilvas īpašniece, kas to uzņēmumu ļoti izdevīgi pārdeva, tāpēc tas nu tā, un tādas mājas Jūrmalā ir, bija un būs, ne visām mums izsekot. Mani kaitina ieteikumi pārvietoties ar velosipēdu, nu neder šādi ieteikumi visiem, es ko -uz darbu elegantā kostīmā mīšos ar riteni vai vrb ar izejamo kleitu uz teātri?? Vai vēl labāk  - uz Operu??
Debilitātes kalngals jo vairāk tas lēmums ir tāpēc, ka Rīgas ielas atkal pārblīvēsies au automašīnām, citu galvaspilsētu mēri (tostarp Tallinā un Viļņā) domā kā atslogot ielas un lai vairāk pārvietojas ar sab.trans, mūsējie -otrādāk..

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #74 : 2015. gada 18. janvāris, 15:04:39 »
Labojums: BEMHENA