Autors Tēma: šmotku pirkšana internetā  (Lasīts 5627 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

šmotku pirkšana internetā
« : 2014. gada 26. septembris, 14:52:04 »
nu tad tā. uzsēdināja mani uz iepirkšanos internetā te vasaras sākumā - www.aliexpress.com

tad nu gribu jautāt, kā iet jums ar šitām lietām? šitām - tas ir, lētajiem ķīnīzeru niekiem, jo es nesinu vai šādās vietnēs vajadzētu ar lielām summām riskēt...:)

es šobrīd esmu noriskējusi:
- ar lielāko - 20 eur, par ādas somu. Ļoti feina, tikai viena šķiba vīle iekšpusē...:)
- pērles vienkārši brīnišķīgas, 7-15 eur par virteni (42 cm, upes. vienas iegarenās, otras lielākas - apaļas)
- pērļu auskari - lieliski, meita ilgi izvēlējās un ļoti priecājās par rezultātu
- kleitas 2 gab - nejēdzīgas...:D abas uz isu augumiņu, viduklis ap ceturto ribu uz mani 177... nekad vairs.
- meitai termokrūze - canon objektīvs - super

nu tādi man te nieki gadījās...

ā šobrīd gaidu mētelīti.. nu nu, redzēs. tam vidukļa nav, bet ja nu kas, varēs izmantot kā piegriezni...

viesmiiliigs

• Viesi
Re: šmotku pirkšana internetā
« Atbilde #1 : 2014. gada 26. septembris, 15:00:27 »
aliexpress izbrāķēju. ebay peŗku štruntiņus (piem pulksteni-rokassprādzi, kuru lētāk ir pasūtīt jaunu/citu nekā baču mainīt, kad apstājas). No Amazon esmu pirkusies par lielākām summām - dārza ķīmiju, kūku pričendāļus utml.

2x sūtīju no ķīnīzeriem šmotkas - svārki bija uz gumijas, bet nu tik šaura tā gumija, ka smaku nost - atdevu slaidai draudzenei. Blūze viena... nu kad visss ko vilkt ir netīrs, tad uzvelku :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2014. gada 26. septembris, 15:07:01 »
pārsvarā e-bay.co.uk. Nepatīk vairs no US, jo tad jāskatās summas, ja negrib ievedmuitu un PVN maksāt. Esmu arī Ķīnas sūtījusi, atnāca 6 dienās. :smile: Pie tam, labā kvalitātē ar free shipping. Vairāk pērku apavus no zināmām firmām, ko varu arī nemērīt.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 26. septembris, 15:19:07 »
Btw, darbā skuķi pērkās arī Everything5pounds.com. Kurpes, kleitas. Nez, kurpes tādas ļoti striptīziskas viņas mēdza pasūtīt, moš kaut kas normāls arī ir. Par apģērbiem grūti spriest.

1x pasūtīju no ASOS svārkus. It kā savu izmēru, bet iekšā netiku. Nākamajā reizē pasūtīju kleitu no NewLook, vienu izmēru lielāku kā ASOSa svārkus. Atnāca lielāka nekā biju gaidījusi, bet nekas -  ātri uzēdos un ieaugu :D

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #4 : 2014. gada 26. septembris, 15:23:39 »
tieši tur neiepērkos, bet pieņemu, ka kaut kādiem ikdienas niekiem ir pilnīgi OK. drēbes gan tur nepirktu, jo nu ķīniešu izmēri ar eiropas laikam nav salidzināmi :D
drēbes pērku c&a, šad tad h&m. daudzko amazon un tā pa kripatai citos i-neta veikalos, kuros kaut kas ir akcijā un man ļoti vajag :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #5 : 2014. gada 26. septembris, 15:38:50 »
Aliexpress iepērkos apmēram gadu (nē, mazāk). Jālasa atsauksmes, jāpēta, jāsalīdzina, tad var iepirkties tīri labi.
Rokdarbu materiāli -  pērku regulāri un daudz, nav nācies vilties.
Apģērbs - laimes spēle. Nē, kvalitāte (audums, vīles) ir vienmēr pārsteidzoši laba. Bet modelis (fasons)... Pirku tuniku, kas paredzēta brīvi krītoša, pagara (spriežot pec norādītajiem cm). Saņēmu topiņu "uz auguma". Vēl ar pāris topiem  līdzīga situācija - nēsāt varu , bet nav tas, kam bija jābūt. Bet pie cenas 2-3€  es par to nesūdzos ;)
Vīram pasūtīju (t.i., viņš pasūtīja, es biju naudas maks) kaut kādus makšķernieku štruntiņus - bija apmierināts. Bezvadu peles kompjiem arī bija ok.
Ebay pēdējā laikā izmantojam reti - nepatīk tā viņu jaunā piegādes sistēma, kuru izmanto liela daļa ASV pārdevēju. Savukārt ebay.co un de cenas kož gandrīz kā pērkot tepat, uz vietas.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2014. gada 26. septembris, 15:55:47 »
nū, man bik cita situācija. Bet pierdze mazliet ir...
Aliexpress nekad un nepakam. citi izmanto un slavē..man pietika vienas pieredzes, lai vairak tur neliistu. pieņeemu kā skolu un likos mieraa :)
Ebays ir ikdienas pirkumu vietne, pat ja neko nevajag ,ielienu paskatiit vai kkas nav letaak, kaa piemaajas veikalā :)
Amazon ē perku tehniskas un sadzīviskas lietas.. kartridžus, fotopapīrus, kādu smaržpudeli vai kko tml.
un tad vēl firmu tiešās majslapas..tur mekleju eko šmeko zobupastas, šampunus vai kko tml., jo veikalos naf ...
lupatas internetaa neperku, jo pilni veikali- beri- ņehaču.
Apavus, kad vajag kkadus īpašus, tad gan parokos pa internetu.. ikdienas apavi taapat kaa lupatas, visos veikalos...
nu taa....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #7 : 2014. gada 26. septembris, 17:06:20 »
Neesmu mēģinājusi. Kaut ko internetā esmu pirkusi tikai mūsu pašu 220.lv.

Cosmo forumā ( :taunt:) ir tēma, kur meitenes dalās pieredzē: http://cosmo.lv/forums/topic/122471-zakete-no-ebay/?sort=ASC&pnr=1619
Reizēm izskatās diezgan veiksmīgi ieguvumi. Viena problēma - izmēru atšķirības no Eiropas un nevar paļauties uz pārdevēju norādītajiem izmēriem. Tā nu, neko atbilstošu sev neesmu ieraudzījusi.
 Gaumes (un, acīmredzot, vecuma) jautājums arī - meitenes tur priecājas par tādām lietām, ko man pat piemaksājot nevajag.

« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 26. septembris, 17:07:57 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies klaara

« Atbilde #8 : 2014. gada 26. septembris, 17:50:24 »
kaadreiz baigi intensiivi iepirkos netaa..Bet secinaaju, ka tomeer tas nav prieksh manis. Kljuumes ar izmeeriem, fasoni arii ne vienmeer man piestaaveeja.
Parsvaraa iepirkos asos.com, yoox.com, javari.de .
Shobrid shad tad nopeerku smarzhas, bet nesen atkal bija vilshanaas ieksh cheapsmells, kad manas miiljaas Hermès smarzhas nebija gluzhi taas, kuras lietoju jau 5 gadus regulaari ...Veelaak palasijos,,jaa..tur baigi daudz fake..  >:(

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2014. gada 27. septembris, 15:00:42 »
Pārsvarā visādas tehiskas lietas, kam salīdzinot cenas ar LV vai FIN (ja te vsp var atrast to pašu modeli salīdzināšanai) ir zemākas amazon.de , .it, .es ar visu piegādi. Ne visām precēm tās cenas būs zemākas, tur jāvaktē uz akciju un jāzina, cik tas maksā te (ja ir), citādi var iegrābties pat dārgākā kā vietējos internetveikalos, kam būs LV 2 gadu garantija.

No ebay ķīniešiem visādus štruntus ala telefonu maciņi, autolādētāji, turētāji, statīvi par pāris $ ar free shipping. Bec ekspektācijām uz augstu kvalitāti. Vismaz nebūs žēl, kad pie pirmā sala statīvs salūzīs vai ja to nozags...

Sporta preces: ražotāju lapās, sportsdirect, amazonēs u.c. mēdz būt vairākas reizes lētākas kā tieši tādas pašas elkorā, sportlandā vai intersportā (ja vispār te tāda lieta ir). Bet atkal jāskatās konkrēta prece un vairākos veikalos

Apģērbus gan nesūtu, jo bez ualikošanas 90% nederēs, lai kas arī nebūtu rakstīts pie izmēriem.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #10 : 2014. gada 27. septembris, 18:12:49 »
Dreebes es biezhi vien peerku bonprix.it viekalaa. Liidz shim nav iznaacis iipashi vilties. Tiesa gan - arii Latvijaa darbojas shis saits, bet tur cenas augstaakas un ne viss sortiments pieejams.
Labas lietas var nopirkt arii zalando.it - gan brendu apavus, somas u.t.t.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2014. gada 27. septembris, 18:19:21 »
man šobrīd ceļāir trešais mēģinājums pirkt drēbes... ka tik nesanāk pēdējais, jo pirmie divi bija neveiksmi... nu, redzēs :)

Gun

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 27. septembris, 18:37:20 »
Varbūt ne par "šmotkām", jo tās tiešām baidos  pirkt i-netā.
Piemēram, noskatītās kurpes, kurām nevarēju saprast izmēru, nopirku tepat LV, par tādu pašu cenu, bet!.... i-netā es nekad sev nepasūtītu 45.izmēra kurpes!!!!!
Savukārt, dažādas lietas datoram, austiņas, telefonu maciņus, velo aksesuārus un daudz ko citu, jau sen pērku caur e-bay. Aliexpress mani vēl aizvien "biedē" ar neskaidro norēķinu sistēmu. Varbūt nesaprotu, bet PayPal man šķiet simpatiskāks.
Bet tas ir tikai un vienīgi mans subjektīvais, aizdomīgā neprašas, viedoklis. :)

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #13 : 2014. gada 28. septembris, 12:31:03 »
No kjiinieshiem ir iemegjinaats shis.. http://www.sammydress.com/
Ir gan smukas kleitas, gan visaadas shausmenes :) Dazhas, piemeram, esmu redzeejusi Asos (protams, par 3x augstaaku cenu).
Izmeeri baigi jaaskataas-daudzas kleitas, topi ir paraak iisi.

Es ar savu 6/8 Uk izmeru sajutos kaa gigants..  :)

Atslēdzies Danija

« Atbilde #14 : 2014. gada 28. septembris, 18:20:36 »
cenas izskatās nelielas, bet cik ir piegādes izmaksas?
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/