Autors Tēma: Maizes cepamais aparāts  (Lasīts 3679 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Maizes cepamais aparāts
« Atbilde #15 : 2015. gada 18. janvāris, 19:39:08 »
ar pusporcijām droši vien nav vērts to mašīnu rūcināt -tas ta'ču vēl nezaļāk.
Izdomā, kā to atlikušo puskukuli izlietot -maizes zupa. ķiploku grauzdiņi, pīļu barošana

Atslēdzies itta

« Atbilde #16 : 2015. gada 18. janvāris, 19:48:54 »
Tur pat zaptes maisa, hmm tas mani pat ieintriģēja, jo tad visu samīci iekšā un nav jāstāv tam grāpim blakus, kā reiz jāpasaka vīrenei lai atved varbūt beidzot varē siem'egināt, jo graudumaize no tā aparāta man garšo pat ļoti it sevišķi apkaltusi :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2015. gada 18. janvāris, 19:49:38 »
Ir, bet cepu tikai veikala gatavo paku keksus :)

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #18 : 2015. gada 19. janvāris, 16:13:00 »
Man bija maizesmašīna, bet pārdevu tālāk. Nepatika, šķita mehāniski. Kantainais kukulis arī nepatika, tāpat arī tas, ka viņš tur cepas tāds "ieslodzīts" konteinerā. Man patīk visu darīt pašai, izmīcīt ar rokām, tad lai dabiski uzrūgst un iegūst tādas neregulāras formas. Ja netīk raugs, var arī sodas maizi cept. Bet, kam nav laika vai netīk "cackāties", neskādēs arī maizesmašīna.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2015. gada 20. janvāris, 09:47:15 »
Mīklas samīcīšanai tomēr ļoti ērti. Galvenais -to mazo verķi, kas griežas,  neaizsviest, mums pirmais tā aizgāja. Dabūju braukt uz darbnīci pirkt citu. Tur varēja just, ka tas ierasts pirkums

Atslēdzies alex

« Atbilde #20 : 2015. gada 20. janvāris, 12:29:17 »
Bijusī darbojās diezgan intensīvi, bet neko tādu par ko es varētu teikt- wow! davai vēlreiz!- neizdevās no tā verķa izmānīt.