Autors Tēma: Motora izslēgšanās  (Lasīts 6536 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Motora izslēgšanās
« : 2015. gada 17. janvāris, 18:20:26 »
Šitā fīča jaunajiem auto ir gribēšanas un vajadzības vērta? Runā, ka ekonomiski, bet vai nav kaitinoši? Es ceru, ka gudrākie sapratīs, ko īsti es domāju, jo citādāk izskaidrot nemāku.

Atslēdzies kvadra

Re: Motora izslēgšanās
« Atbilde #1 : 2015. gada 17. janvāris, 18:55:14 »
Nesaprotu, priekš kam kaut kas tāds vajadzīgs. Kad uzskatīšu par vajadzīgu, pati izslēgšu, nevis šis slēgsies ārā, kad "prātā" ienāks.
Nuja, bet es jau vecmodīga esmu, man vispār nepatīk pārlieku "pašdomājoši" auto...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2015. gada 17. janvāris, 20:17:06 »
mums vienai īres mašīnai šitas bija. jocīgi, bet intersanti, un pieradām ātri, ka pie luksofora motors apklust. ieslēdzas uz gāzes pedāļa nospiešanu. laikam jau ekonomiski...

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2015. gada 17. janvāris, 21:43:10 »
oi,tā tak fīča! mums ar,pirms 2gadiem bija,joki! sākām jau domāt,kur servisu,a beigās jau sapratām,ka pie luxofora izslēdzas dzinējs :faint:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2015. gada 17. janvāris, 23:11:20 »
Neredzu neko ekonomisku. Un sastrēgumā kustot pa metram - nekas labs jau arī autiņam... Bet es arī no tiem, kam patīk braukt ar auto, nevis kad auto brauc pats par sevi...
Visus sakost!

Atslēdzies j

« Atbilde #5 : 2015. gada 17. janvāris, 23:32:06 »
To fīču jau var atslēgt :)
Man sākumā likās jocīgi, bet pierod. Protams, sastrēgumā nav jēgas, bet parasti braucot, pie krustojuma forši. Zinu pati, ka stāvot uz ielas kā gājējam, traucē tie motori ar visām gāzēm

Atslēdzies Camma

« Atbilde #6 : 2015. gada 17. janvāris, 23:43:59 »
Traucē? Nu tad paskaties, kāds mutulis ir katru reizi piestartējot vāģi! Vienkārši paskaties.
Visus sakost!

Atslēdzies j

« Atbilde #7 : 2015. gada 17. janvāris, 23:56:03 »
Kāds vāģis, tāds mutulis :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 18. janvāris, 09:51:33 »
Cik uz ielām tādi redzēti, nav nekāda mutuļa piestartējot. Vienreiz gadījās redzēt auto patēriņa rādītājus tieši pēc tam, kad iepriekšējie bija nodzēsti. Stāvot pirms komata tam bija 3 cipari.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2015. gada 18. janvāris, 10:31:33 »
Piafa, piedod, neticu - nevar būt degvielas patēriņš trīsciparu skaitlis ne stāvošam, ne braucošam auto.
Ja nu kaut kādam milzu BelAZam mož ir, to nezinu, neesmu braukusi  :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2015. gada 18. janvāris, 14:12:14 »
Laba fīča. Pierod. Svaiga volvo saimnieks bija ļoooti apmierināts un lepns ar savu auto - drošs un ekonomisks, viņam lieli gabali jābraucot katru dienu. Arī taksometros nebija ne vainas. Tā ka progresīvās zemēs gana populāra. Nav neekonomiska - iemācījušies piestartēt tā, lai katrs starts puslitru neizstrebtu.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #11 : 2015. gada 18. janvāris, 18:12:27 »
Ak, kungs, jānodzīvo līdz manam vecumam, lai tikai tagad uzzinātu, ka šitas patiešām darbojas. A es vislaik brīnījos, kāpēc tie dīvaiņi pie luksofora motoru izslēdz un atkal ieslēdz.......

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2015. gada 18. janvāris, 19:03:13 »
Ar laiku pierod, bet sākumā jocīgi, ja nu patiešām noslāpis. Par ekonomiju nezinu, neinteresējos.

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. janvāris, 21:23:12 »
Nomade, ja Tev piedāvā ar tādu, ņem un nespirinies pretī. Galu galā, ja nu nepavisam nevarēsi pierast, varēsi atslēgt to fīču.
Un tā ir fīča ekonomiskumam un skaitās draudzīgāka videi, REiropā moš kādu nodokļu atlaidi arī parr tādu var dabūt....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2015. gada 20. janvāris, 18:58:24 »
Man šitāds tika iebarots kādi 8 gadi nopakaļ. Nobiedēja līdz aukstiem sviedriem, domāju beigtu vāģi izsnieguši, a jābrauc caur pus Eiropu pie kam otrā galā. Tagad normāla parādība...