Autors Tēma: Vipendrons  (Lasīts 5677 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Vipendrons
« : 2015. gada 18. janvāris, 08:58:09 »
http://www.tvnet.lv/sievietem/stils/543814-midltone_ignore_karalienes_ieteikumus_un_terpjas_mini
Kādas šausmas - Midltone iekš mini! Patiesībā šausmas ir pavisam citā vietā. Tas kūkveidīgais ķēms blakus Midltonei - klauns transvestīts?
Nuja, ko tad vēl sagaidīt, mākslas skola takšu! Nez, varbūt izcila personība tā mellā stabkāju kūka, bet skats baiselīgs. Mana dziļākā pārliecība, ka radošam cilvēkam jābūt skaistam. Nu tak ja neredz pēc kāda ķēma pats iztaisijies, kā var ko citu skaistu saskatīt, radīt?
Bet to gan karaļnams atbalsta visā godībā?
Nez, tikai man smadzenes iesūnojušas? Vai arī tomēr sākam par māksliniekiem uzskatīt visus, kuri nezin vien kā izākstīties?
Visus sakost!

Atslēdzies Zazū

Re: Vipendrons
« Atbilde #1 : 2015. gada 18. janvāris, 10:31:57 »
Ak jē! Mani ar pārsteidz visa tā iztaisīšanās!
Bet Keita smuka un gaumīga, manuprāt :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2015. gada 18. janvāris, 10:39:33 »
Pilnīgi piekrītu, Keita izskatās labi ar visu savu "nepiedienīgo" mini.
Bet no tādiem končitveidīgajiem klauniem mani rauj uz augšu. Jaunās Eiropas "vērtības", tpu...

Atslēdzies imho

« Atbilde #3 : 2015. gada 18. janvāris, 10:47:37 »
Droshi zinaams, ka taa bija maakslas skola, nevis pavisam cita rakstura iestaadiijums (spriezhot peec direktrisha koloriitaa teela), ko graafiene atklaaja?

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #4 : 2015. gada 18. janvāris, 10:55:18 »
Cik mēs te visas aizspriedumainas - galvenais taču, ko cilvēks zina, prot un var...!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2015. gada 18. janvāris, 11:33:00 »
Tas kūkveidīgais ķēms blakus Midltonei - klauns transvestīts?

Vārds vietā. Ar visu savu māksliniecisko izglītību - no šitādām šausmām man čokurojas zarnas. Nu cik ļoti ir jāienīst sevi, lai iztaisītos par tādu neglīteni. Un cik ļoti ir jāienīst bērni, lai liktu viņiem uz to skatīties.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2015. gada 18. janvāris, 11:53:16 »
mani vairāk izbrīna frāzes "hercogiene Midltone un grūtniece Keita

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 18. janvāris, 11:58:35 »
Direktrisim ir ļoti skaistas kājas.  slaidas tādas. Un vispār, šādi stila ziedi ir redzēti arī vecāka gadagājuma dāmām arī tepat LV, zilās ēnas ieskaitot.

Par tituliem un uzvārdiem patiešām ir jocīgi. Jo viņai taču ir tagad vīra uzvārds? Stāvoklis prasītu arī lietot pilno vārdu, vai tikai titulu. Ekk neciena nevisn vairs tradīcijas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #9 : 2015. gada 18. janvāris, 14:03:07 »
Seja kā vīrietim, kājas kā sievietei, bet redzēti arī šausmīgāki skati tepat LV. Midltone gaumīga. Ja vēl būtu plānās miesaskrāsas zeķubikses, tad varētu piesieties, bet te viss ok.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 18. janvāris, 15:17:26 »
Kur juus izziidaat, ka tas ir transvestiits? Kaut kur bija rakstiits? Nekaa briesmiiga neredzu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #12 : 2015. gada 18. janvāris, 16:34:35 »
Vesels bars nelaimīgu ļautiņu aprej vienu, kas izskatās visnotaļ priecīgs un pat apbalvots kkādā pasākumā :D
Kuram īsti ir problēma? ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. janvāris, 19:39:32 »
Kur juus izziidaat, ka tas ir transvestiits? Kaut kur bija rakstiits? Nekaa briesmiiga neredzu.

Nezinu, vai transvestīts, bet izskatās ne ta vīrietis, ne ta sieviete. mēs neaprejam, mēs diskutējam :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 18. janvāris, 20:56:29 »

Nezinu, vai transvestīts, bet izskatās ne ta vīrietis, ne ta sieviete. mēs neaprejam, mēs diskutējam :)
ā par vipendronu un iekšu izgriešanu uz āru tas tik tā ... draudzīga papļāpāšana. Nu tad, jāsaka, ka tā, savukārt man izraisīja nelabumu... ta'du draudzīgu un pavisam nekaitīgu :)