Autors Tēma: Vipendrons  (Lasīts 5710 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Vipendrons
« Atbilde #15 : 2015. gada 18. janvāris, 21:16:15 »
Par izskatu es neredzu, kur tur kas shausmiigs. Un to sakaat juus, kas izaugushas ar krievu babkaam blakus, kuru kaujas kraasojums ne klaat nestaav shim. Jaa aarzemees ar taadu makijaazhu reti kaadu var redzeet. Par seju - nu kaadu dievinjsh devis, ir redzeetas trakaakas, i nekas. Dazhai iistai sievietei seja ir veel viirishkjiigaaka.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #16 : 2015. gada 19. janvāris, 12:00:03 »
HA!!!
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #17 : 2015. gada 19. janvāris, 12:32:00 »
Keita izskatās brīnišķīgi, bet man absolūti riebj un fizisku nelabumu izraisa šī pedāļu, transvestītu un zoofīlu glorificēšana. Vērtības, bļin! :angry:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2015. gada 19. janvāris, 13:28:54 »
Kur juus izziidaat, ka tas ir transvestiits? Kaut kur bija rakstiits? Nekaa briesmiiga neredzu.
From an early age he liked to dress in women's clothes and in his teens realized that he was a transvestite.
http://en.wikipedia.org/wiki/Grayson_Perry

Jā, un riebj man visādu galvā nenormālu ļautiņu ar pataloģisku seksuālo orientāciju uztiepšana par normu un atbalstāmu parādību!
"Vērtības", bļin!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #19 : 2015. gada 19. janvāris, 13:34:29 »
(... sēžu graužu popkornu un gaidu uzbraucienu " kas jums hetero bomzis šķiet labāks un skaistāks par transvestītu?!...)
 :just_popcorn:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2015. gada 19. janvāris, 13:58:11 »
A ja nu bomzis ir turklāt arī transvestīts?  :laugh:
Jā, uzjautrinoša šāda veida pi**** ar pirkstu salīdzināšana, kaut gan korekts salīdzinājums šeit būtu tikai viens - normāla seksuāla orientācija vai kropla.

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 19. janvāris, 14:06:33 »
A ja nu bomzis ir turklāt arī transvestīts?  :laugh:
Jā, uzjautrinoša šāda veida pi**** ar pirkstu salīdzināšana, kaut gan korekts salīdzinājums šeit būtu tikai viens - normāla seksuāla orientācija vai kropla.

Njā.... mucā auguši... Pričom te vsp seksuālā orientācija? Ja paskatījāties bildes no pasākumiem, tad viņš tajos ierodas kopā ar ļoti pieklājīga izskata kundzi. No tāda viedokļa sanāk, ka hetero :P Tāpat kā visa ***fobu orda (no kuras gan jau ka puse ir vismaz bi, bet tas nu tā )  :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2015. gada 19. janvāris, 14:13:28 »
Nu, es arī mēdzu reizēm šur tur parādīties sievietes sabiedrībā. No tāda viedokļa sanāk,  ka esmu lezbene... Vot, jopcik, i nezināju  :laugh:
Daudziem zilajiem ir sievas, un tas itin neko nenozīmē...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 19. janvāris, 14:16:58 »
Dāmas var staigāt veču apģērbā un no viņu apģērba aizgūtos drēbju gabalos, nekrāsoties, un apavi... Katra 2-3 lielkalibra pensionāre LV staigā veču apavos! Bet tiklīdz vecis bruncī iekāpj, tā katastrofa. Kā tad paliek ar seno laiku augstāko sabiedŗibu, kas bija nosmiņķējusies un sapūderējusies gluži balta?

Esmu pārāk toleranta?

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 19. janvāris, 14:25:43 »
Jā, Piafa, esi pārāk toleranta :D
Vecis mācītāja vai tiesneša paltrakā ir ok, skoti savos svārkos arī, bet vecis ar tiešām glītām kājām īsā vnk bruncī nu nekādi.

Bet, jā, manu viedokli var ignotēt. Pati - transvestīts gatavais - ofisā džinsos un (firmas izdalītajā) hoodie... vai manu vai, izolēt mūs vajag, ne?!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #25 : 2015. gada 19. janvāris, 14:28:10 »
Nu gan jums te diskusija izvērsusies.

Keita izskatās neformāli un ļoti labi. Dažās bildēs redzamā nenosakāmā dzimuma būtne ir stipri pārcentusies ar kaujas krāsojumu. Ceru, ka dīvainais izskats nemazina viņas (vai viņa?) cilvēciskās vērtības. 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2015. gada 19. janvāris, 14:33:51 »

Jā, droši vien es kaut ko nesaprotu, jo šitāda "vīrieša" normālai orientācijai, piedodiet, neticu.
Pati staigāju džinsos, bet man nekad nav nācis prātā, ka tādēļ esmu transvestīts...

Atslēdzies imho

« Atbilde #27 : 2015. gada 19. janvāris, 14:34:20 »
Claire ir dekoratiivs radiijums(atshkjiriibaa no saviem alter ego sex&child abuse paarsaatinaatajiem depresiivajiem darbiem), bet paradokss - briti shito humoru nespeej sagremot: "That is a Commander of the British Empire? As if we needed any further indication of just how low we have sunk. "

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/11176854/grayson-perry-interview-channel-4-show-Who-Are-You.html

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #28 : 2015. gada 19. janvāris, 14:36:12 »
Sieviešu tāpat vairāk uz Zemes, kāpēc zēni grib feminizēties?
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #29 : 2015. gada 19. janvāris, 14:41:29 »
Dazhi te laikam nesaprot, kas ir transverstiits.