Autors Tēma: Vipendrons  (Lasīts 5701 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Vipendrons
« Atbilde #30 : 2015. gada 19. janvāris, 14:49:56 »
Palasiiju iterviju, izraadaas shis ir baigais jautriitis, i sieva ir, i meita, patiik tracinaat publiku, tajaas viirieshizkata bildees vinjsh vispaar peec iigna vecha parastaa izskataas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2015. gada 19. janvāris, 15:15:56 »
Satracināt publiku viņam ir, acīmredzami, izdevies ne tikai Britu salās :D

A ar ko principiāli atšķiras sieviete džinsās, bez kosmētikas & zempapēžu apavos no vīrieša svārkos ar kosmētiku un augstpapēdenēs? - IMO ar to, ka tērpjas, uz stereotipiem balstoties, pretējam dzimumam piedienīgā apģērbā. Tātad transvestīti. Ak, jā, stereotipi, nez kāpēc, atbalsta sievietes džinsās, bet vīriešus svārkos nē, tā nu sanāk, ka viņas tomēr nav transvestīti?
Aber, ja no aksiomu klāsta izsviežam stereotipus par to, ko "sabiedrība" (iesīkstējusī daļa, kam patīk regulēt citus pēc savas iesīkstējušās šnites) atzīst par dzimumam atbilstošu apģērbu, tad sieviete džinsos joprojām ir sieviete un džeks svārkos ir vnk interesanti saģērbies džeks. Un, re, -te nu bija, tiešām ar sievu dzīvo :)

Vnk jāsāk pierast, ka clv ir dažādi un ģērbjas arī dažādi. Kamēr man negriež degunā vai nenosmērē garām ejot, man pilnīgi vienalga, kas kam mugurā. OK, ja kāds atnāktu uz operu peldkostīmā, es atskatītos, bet vairāk, lai redzētu, patīk augums vai nē, nevis lai pukotos, ka operai neadekvāti saģērbies :D

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #32 : 2015. gada 19. janvāris, 16:00:18 »
Nu i gan "sašūmējušās"! Par ko "cepiens"? Man vīriņš liekas drīzāk ērmots un uzjautrinošs.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #33 : 2015. gada 19. janvāris, 16:10:49 »
A cepiens par to, ka ķipa Keita miņukos ir ņepriļično karalienesprāt, a vecis brunčos un zeķbiksēs viņai blakus baigi okei un mēs te tikai kautkādas dīvainas ka šo faktu esam pamanījušas un apklačojušas.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #34 : 2015. gada 19. janvāris, 16:23:25 »
Tas, ko karaliene ir teikusi vai nav teikusi, taču ir žurnālistu interpretācijas. Es gan arī neesmu aizgrābta par šo hercogienes Katrīnas "imidžu", bet viņa vismaz izskatās praktiski saģērbusies un viņai droši vien ir silti tajās biezajās zeķubiksēs.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #35 : 2015. gada 19. janvāris, 16:42:55 »
Par tex pieminēto mucu daudzi ļaudis ir šķēpus lauzuši, un grūti izvērtēt, kuram savā mucā zilākas debesis.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #36 : 2015. gada 19. janvāris, 19:47:16 »
hm...es gan justos...vismaz tizli, ja ne savādāk..ja man operā blakus, kāds  tusētu peldiķī(lai Dies nogrābstas!!!) un es lūrētu ne augumu apskatot...bet neārprotami raidiitu signalu- vecīt/vecenīt..mauc,ka majās ,ņe tuda popal !! :faint:
Ir tomēr civilizētā pasaulē savi zināmi noteikumi..

UN...Tava briiviiba beidzas tur ,kur sākas manējā ...ne tā ???
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #37 : 2015. gada 24. janvāris, 20:21:38 »
Vispār jau tēmu aizsāku tieši tā kā Emīlija saka - saskata nepiedienīgo tur, kur viss kā reiz ir kārtībā. Par žurnālistiešiem pat runāt negribās - neizglītoti, sensācijkāri meļi un tumsoņas.
Par minoritātēm strīdi te jau bijuši. Esmu mažoritāte. Un tāpēc nekaunos un arī klusēt mutautiņā netaisos. Jautājums pamatā cits - vai mākslai un tās radītājiem ir papildus prasības attaisnot plašpatēriņa mažoritāšu un vidusmēra cilvēku cerību uz ko skaistu? Vai arī māksla tagad top no sūdiem un vēmekļiem plānprātības un spaisa radīto murgu iespaidā? Vai tā IR māksla?
Visus sakost!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #38 : 2015. gada 24. janvāris, 22:46:47 »
Nu Camma, taa kaa taada.. Ne jau tagad tikai maaksla top no kaa tu saki - maigaak - diivainiem dveeseles un praata staavokljiem, taa vienmeer bijis. Un maakslas uzdevums nebuut  nav atteelot tikai skaisto.
Par ieprieksheejo komentaaru - nesapratu, kaa cilveeks peldkostiimaa ( kaut vai operaa) var aizskart tavu briiviibu. Cik nav redzeeti diivaam teerpi - prosta apakshvelja (protams, ka grezna un dizaineru darinaata), paarklaata ar kaadu pliivuru labaakaa gadiijumaa, i vsjo. Neviena briiviiba tur netiek aizskarta, paskaties, noveertee visu, kas izlikts apskatei un viss.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #39 : 2015. gada 24. janvāris, 22:57:55 »
"Когда б вы знали, из какого сора растут стихи, не ведая стыда..." /c/ M.Cvetajeva

Vispār vecis kleitā bija diezgan gaumīgs šoreiz. Atsauca atmiņā to veco filmu ar Merilinu Monro :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #40 : 2015. gada 24. janvāris, 23:05:16 »
Ja pavisam godīgi - komentāru rakstot nemaz nezināju, ka trāpu naglai uz galvas :)
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #41 : 2015. gada 24. janvāris, 23:06:20 »
Vienkārši man uz "divdabjiem" īpašs čujs...:)
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #42 : 2015. gada 26. janvāris, 09:19:46 »
http://apollo.tvnet.lv/zinas/foto-kleitas-bet-plikas/680048 Nu lūk, vai tad šādās štātēs nevarētu iet uz smalkiem pasākumiem? ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2015. gada 26. janvāris, 15:57:20 »
Tam ar to micīti trūkst aksesuāra - bummmmbiņa mutītē....
Visus sakost!

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #44 : 2015. gada 26. janvāris, 17:44:48 »
Un citai pletnīti varētu iedot, lai aina pilnīga.