Autors Tēma: enerģētiskais ūdens  (Lasīts 5486 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: enerģētiskais ūdens
« Atbilde #15 : 2017. gada 18. janvāris, 23:42:34 »
Kāpēc tieši šonakt tāds magic ūdens pa krānu sāk tecēt?
Pirmo reizi ko tādu dzirdu.Un ko ar to ūdeni tad dara vai nedara?

« Atbilde #16 : 2017. gada 18. janvāris, 23:48:23 »
To ūdeni dzer - es pati pagājušogad tikai pirmo reizi pamēģināju, jo forumā kāds atgādināja, ka šovakar jāielejot. Līdz tam vienmēr tikai nākamajā dienā izlasīju, ka vakar esot bijusi maģiskā nakts. Vismaz nekas slikts man no tā ūdens dzeršanas nenotika, galvenais, jau ticība, ka nāks par labu, bet ja patiešām maģisks, tad palīdzēs i bez ticēšanas :) 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2017. gada 19. janvāris, 04:03:21 »
Dzīvais un nedzīvais ūdens
Dzīvais ūdens Līgonaktī
No 23.jūnija plkst. 24.00 līdz 24. jūnija plkst. 3.00 no avotiem un krāna tek dzīvais ūdens, kuru var dzert neierobežotā daudzumā. Tas paaugstina enerģētiku un imunitāti, aktivizē organismu.
Lai izārstētos no slimībām, jādzer nedzīvais ūdens (naktī no 18.janvāra plkst. 24.00 līdz 19.janvāra 3.00 savākto), pēc tam, lai atjaunotu spēkus, jādzer dzīvais ūdens. Dzīvais ūdens paātrina dzīvības procesus, nedzīvais — attīra, stabilizē un konservē, nomierina nervus, palēnina audzēju augšanu, mazina iekaisuma procesus organismā.
Dziednieki uzskata, ka dabā noteiktā laikā visās ūdenskrātuvēs, ūdensvadā un jebkuros tilpumos ūdens pārmaiņus kļūst dzīvs un nedzīvs…

Dzīvā un nedzīvā ūdens izmantošana ārstniecībā
Prostatas dziedzera adenoma. Lietojiet pa pusglāzei dzīvā ūdens 4 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas. Jau pēc 3-4 dienām sāks izdalīties gļotas, bet pēc 8 dienām slimība mitēsies.
Angīna. 5 reizes dienā pēc ēšanas skalojiet kaklu ar nedzīvo ūdeni un pēc katras skalošanas izdzeriet 0,25 glāzes dzīvā ūdens. Temperatūra pazemināsies jau pirmajā dienā, bet pēc 3 dienām slimība pāries.
Sāpes kāju un roku locītavās. 3 reizes dienā pirms ēšanas izdzeriet pusglāzi nedzīvā ūdens. Tā dariet 2 dienas. Sāpes mitēsies jau pirmajā dienā.
Hipertonija. 2 reizes dienā izdzeriet pa pusglāzei nedzīvā ūdens. Asinsspiediens normalizēsies...
Apkopoja: Daiga Blicava

P.s visīsākais, ātrumā atrastais puslīdz mazliet iformatīvais atradums...kam kurš tic un kam netic katra paša darīšana
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 19. janvāris, 11:48:12 no pitons »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2017. gada 19. janvāris, 07:17:12 »
ja jau tas ūdens kļūst svēts jebkurā tilpumā, t.sk. ūdenskrātuvēs, tad nafig tas kaut kur jāvāc pudelēs un burkās? Tas būs svēts turpat tajā ūdenstilpnē, no kuras tiek padots. Strebj tik no krāna, tur visu laiku svētais tek.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2017. gada 19. janvāris, 08:40:52 »
Šodien 13 00 pareizticīgie gremēšsoties Daugavā un pēc tam tikai tas ūdens kļūs svēts.
Ziņa no nra, tā ka vakarvāktais nebūs tas derīgais. ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2017. gada 19. janvāris, 09:01:54 »
hm.. khm... tā svētība rodas pēc tam, kad ūdenstilpnē nonāk ķermeņa šķidrumi? :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2017. gada 19. janvāris, 09:16:21 »
Nē, sapratu, ka vispirms iesvēta un tad var gremdēties ūdenī, tā teikt, svētā ūdenī.
Dzert pēc gremdēšanās dod tēju. No kāda ūdens nebija minēts, bet kas interesanti,
viss šis pasākums 11novembra krastmalā pie Lielā Kristapa notiek sesto gadu
ar Rīgas Domes atbalstu :).
Kabīnes kur pārģērbties arī tikšot uzstādītas,
gremdēties drīkstēšot arī citu konfesiju pārstāvji :) .

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2017. gada 19. janvāris, 09:18:08 »
hm.. khm... tā svētība rodas pēc tam, kad ūdenstilpnē nonāk ķermeņa šķidrumi? :D

Laikam tikai pareizticīgo.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #23 : 2017. gada 19. janvāris, 12:43:30 »
Jocīgi  :scratch:
vakarnakt iekopēju... paskatījos,ka visādi ķeburi klāt(pārkopējot atnesušies) gribēju rediģēt, bet gari.... nolēmu izdzēst.
Izdzēsu...pārbaudīju... sapratu,ka nav lemts...
šorīt ...hlops... tomēr iekopējies ????? :faint:
bet es tak izdzēsu !!!!

p.s pielēju  3L vairāk tukšu trauku nebija .
kaķi noslaucīju(to kurš gulēja ar mani) otru nemeklēju, kaķu bļõdā arī ūdeni ielēju. nujā vannā abi ar vīrieti ielīdām(katrs atsevišķi)
ko vēl??? vairāk neko .... :big_hug:

IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #24 : 2017. gada 19. janvāris, 14:22:10 »
Mani interesē tikai viens jautājums - ja enerģētiski aktīvs ūdens ir VISOS tilpumos, tad nafig jālej no viena tilpuma otrā (no trubas/akas/grāvja - pudelē/vannā/spannī)?
Sekojoši - ja VISUR tas kļūst neaktīvs pēc 3.00, tad jau tajā pudelē/vannā/spannī arī? Vai arī jums ir maģiskie enerģijas glabātājspaiņi?
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2017. gada 19. janvāris, 14:29:01 »
Nu ja, tad jau gribi negribi tiek lietots gan tas aktīvais, gan neaktīvais, gan parastais,
un vasarā ja peld Daugavā vēl arī svētais. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2017. gada 19. janvāris, 22:59:39 »
Nu ja, tad jau gribi negribi tiek lietots gan tas aktīvais, gan neaktīvais, gan parastais,
un vasarā ja peld Daugavā vēl arī svētais. :)

Svētais jau sen ietecējis jūrā

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #27 : 2022. gada 14. janvāris, 14:56:51 »
Naktī uz 19.01. par ūdeni neaizmirstiet.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2022. gada 14. janvāris, 14:59:13 »
Naktī uz 19.01. par ūdeni neaizmirstiet.

noraut ūdeni neaizmirst?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2022. gada 14. janvāris, 16:07:15 »
Bļin ! Man vecāgada ūdens vēl nav izlietojies. Es tā taupu un skopojos,ka vienmēr kāda šļuka vel paliek līdz jaunajai uztopošanai.
Kaķim leju pa bišķiņam pie dzeramā ūdens.. man nav īsti nekadu citu līdzekļu ar ko viņam palīdzēt. tad nu sisr ar domu,ja nebūs labak,tad neskādēs.

IG- mellenessniega